Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Lietuvos futbolas: gyvas ar mires reikalas?
tu yai jau dainiau protingai prirasiai. Nu nekas Lietuvai, po siandienos rungtyniu tai buvau pakraupes
lygis kyla...zaide su prancuzais graziai,pralaimejima uzgozia pats zaidimas:)
duodu kad lietuvos Futbolas nepakyls na per 6 metus net iki europos cempionato..besancu....nematau kam ten zaisti..
na toks debilas matyt niekad ir ensupras kam ten zaisi.. (atsiprasau jei izeidziau)
girdejau gandu ,kad lietuvos fudbolas papirktas reikalas cia su lazybom susije.del to sansu tobulet mazai
Nu mires visalaik ;( ir bus mires amzinai ;( prezastis paprasta jei ir padetis pageretu tai zaidejai nuperkami kitu valstybiu ;( uz milijonus
Tie snukiai ka reiskia as ju nesuprantu turbut fudbolas
Na bet pradet reikia nors nuo padoraus stadiono.
O kam čia taip stumt ant to futbolo?.. Sportas normalus, sportų karalius, vienas seniausių sportų pasaulyje. Iš kur ta neapykanta sportui?
O Lietuvos futbolas viskas paprasta - nėra investicijų, nes lygis mažas. Lygis mažas, nes nėra investicijų. (žiūrėti į viršų).
kas ziurejo fudbolo rungtynes kai lenkai sukele riauses(vilniuje).rode per zinias policija net gi nesugebejo riausininku sutramdyti.gaila lietuviai nedave i kaulus:(tik lenkai mentam dave
sudlenkiai jie ****...
gal atgaivins lenkai nors kiek musu futbola ir rinksis zmones gint savo garbes ;] nes dabar kaip nevykeliai pasirodem. i mentus meto gelezis, akmenis, o jiems dzin, stovi nuosaly ir nieko nedaro, nesikisimo taktika. lietuvoj nesveika sistema, mentai bijo kazka daryt, nes juos gali paduot i teisma, isvaryt is darbo ir pan. uzsieny, ypac amerikoj, man patinka - pirma sauni, po to klausineji, mentas visada teisus. tai eikim futbola ziuret, ka ? ;]
Viskas normalei čia su tuo mūsų futbolu, vot šeštadienį užėjau į parduotuvę "viskas futbolui". nusipirkau alaus, cigarečių ir televizorių;D
gal atgaivins lenkai nors kiek musu futbola ir rinksis zmones gint savo garbes ;] nes dabar kaip nevykeliai pasirodem. i mentus meto gelezis, akmenis, o jiems dzin, stovi nuosaly ir nieko nedaro, nesikisimo taktika. lietuvoj nesveika sistema, mentai bijo kazka daryt, nes juos gali paduot i teisma, isvaryt is darbo ir pan. uzsieny, ypac amerikoj, man patinka - pirma sauni, po to klausineji, mentas visada teisus. tai eikim futbola ziuret, ka ? ;]
priesinos bet pasirengimas prastas buvo.nematei kaip ant arkliu kaip riteriai kapojo su bananais
mires ;(
afigiena vartininka radau http://www.youtube.com/watch?v=hBik6xqcRXc&mode=related&search=
dar foto is riausiu
Aleksandras, 22 parašė:gal atgaivins lenkai nors kiek musu futbola ir rinksis zmones gint savo garbes ;] nes dabar kaip nevykeliai pasirodem. i mentus meto gelezis, akmenis, o jiems dzin, stovi nuosaly ir nieko nedaro, nesikisimo taktika. lietuvoj nesveika sistema, mentai bijo kazka daryt, nes juos gali paduot i teisma, isvaryt is darbo ir pan. uzsieny, ypac amerikoj, man patinka - pirma sauni, po to klausineji, mentas visada teisus. tai eikim futbola ziuret, ka ? ;]
priesinos bet pasirengimas prastas buvo.nematei kaip ant arkliu kaip riteriai kapojo su bananais
maciau maciau, man ta kavalerija irgi patiko ;]
o mes vakar zaidem sales futbola 3,5h
40-38 laimejom.WOOT! ;]
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Lietuvos futbolas: gyvas ar mires reikalas?