61

Re: As esu vedes, bet gi nemires :D

o as pritariu Austei smile matai, Lina, man jau daugiau negu tau metu, tai turbut galiu sneketi?:::044 O Auste labai gerai viska sudeste. Saunuole:::833
O kad tu Lina varai ant vyriskos gimines - akivaizdu, kazkodel nuolat tau tie kaltinimai. tai gal jie ne be reikalo atsiranda? Jo, vyrai yra gyvuliai, saugokimes ju big_smile

62

as nesakiau kad vyrai gyvuliai,tad prasau,cia ant manes merginos nevaryti...ai ka norit ta sakykit,as cia visiskai mazai kreipiu demesi,tik zinau ta,kad dauguma zmoniu cia sedi su kaukemis...Raso betka,kad tik izeistu vieni kitus...Bet tik reiktu gerai atsiminti,kad gyvenime yra toks dalykas,kad kiekvienas kovojame uz save ir atsakome uz savo jausmus
Mergyckos galit stumti ant manes,galit cia visi uzsipuldineti,tik lazda turi du galus ir kazkada vienas galas ir i jus atsisuks...
As jusu nuomone priimu,o jeigu jus taip jau negalit kitu priimti,tai jums gyvenime bus sunku gyventi..Nes yra tokiu zmoniu,kurie tikrai betka padarytu,kad tik jie butu pirmaujantys...Manot,kad jus laiau vyrai myli,jeigu jus jiems lendat atsiprasant i kai kur..Deje kartais vyrukams reikia parodyti ir ju vieta,nedasileisti,kaip ir merginoms vaikinukai turi parodyti ju vieta..jeigu kiekviena pana prades ginti prievartautojus,lakstancius nuo vienos panos prie kitos,kaip  jo pana laukesi,o jis kazka su kazkuo kazkur daro...tai manau geriau buti vienai....
patirsit kazkada ir jus tai,ka kaipkurios paneles patiria,tada ir suprasit,vyrai yra stipresni,nei mes moterys,bet kiekviena turi pakovoti ir uz savo teisias....

63

Lina, 20 parašė:

as nesakiau kad vyrai gyvuliai,tad prasau,cia ant manes merginos nevaryti...ai ka norit ta sakykit,as cia visiskai mazai kreipiu demesi,tik zinau ta,kad dauguma zmoniu cia sedi su kaukemis...Raso betka,kad tik izeistu vieni kitus...Bet tik reiktu gerai atsiminti,kad gyvenime yra toks dalykas,kad kiekvienas kovojame uz save ir atsakome uz savo jausmus
Mergyckos galit stumti ant manes,galit cia visi uzsipuldineti,tik lazda turi du galus ir kazkada vienas galas ir i jus atsisuks...
As jusu nuomone priimu,o jeigu jus taip jau negalit kitu priimti,tai jums gyvenime bus sunku gyventi..Nes yra tokiu zmoniu,kurie tikrai betka padarytu,kad tik jie butu pirmaujantys...Manot,kad jus laiau vyrai myli,jeigu jus jiems lendat atsiprasant i kai kur..Deje kartais vyrukams reikia parodyti ir ju vieta,nedasileisti,kaip ir merginoms vaikinukai turi parodyti ju vieta..jeigu kiekviena pana prades ginti prievartautojus,lakstancius nuo vienos panos prie kitos,kaip  jo pana laukesi,o jis kazka su kazkuo kazkur daro...tai manau geriau buti vienai....
patirsit kazkada ir jus tai,ka kaipkurios paneles patiria,tada ir suprasit,vyrai yra stipresni,nei mes moterys,bet kiekviena turi pakovoti ir uz savo teisias....

na, Lina, dabar jau aš neiškenčiau neįsiterpus. Čia, kaip tu sakai, prašom ant merginų ir vaikinų nevaryti. Bo sakoma, kad už teisybę žmonės labiausiai pyksta.
Va aš kaip su amžium ir patirtim pasakysiu keletą esminių dalykų:
1. niekšų gyvenime visada būdavo - sugalvosi iš kur jie atsiranda, gal sugebėsi padaryt, kad jų nebūtų
2. nemėgstu tokių žmonių, kurie bando man parodyt vietą - aš ne šuo. Beje, įtariu, kad ir tu nemėgsti - Austę ir Dovilę mėgini "suvalgyti" už tai, kad tave į vietą stato. Todėl nepasakok, kaip vyrukams reikia parodyt jų vietą...
3. negąsdink kaip mums bus baisu, kai mes patirsim, ką kitos panelės patiria, kol nežinai, ką mes esam patyrę.
4. žmogaus stiprumas ne nuo lyties priklauso, o nuo vidinės jėgos.
5. o dauguma žmonių, su kuriais man čia teko susidurti yra labai puikūs ir nepriklausomai nuo amžiaus...Jei tu su kauke - nespręsk, kad ir visi kiti su kaukėm ir linkintys bloga smile

64

cia tipo didelis blogums? big_smile kazko nemanau negalima prisiristi prie vieno-os kai pasensi tai bus jegelis o dabar tai reik naudotis progom gyvenam tik karta !!! ir ner ko cia pamokslaut panas neka geresnes !!! ne karta daviau su vusiomis tik po kiek laiko suzinodavau kad jos istekejusios ir ka, manau kad pirma profesija niekada nedinks k.k.

65

Viktoras, 21 parašė:

cia tipo didelis blogums? big_smile kazko nemanau negalima prisiristi prie vieno-os kai pasensi tai bus jegelis o dabar tai reik naudotis progom gyvenam tik karta !!! ir ner ko cia pamokslaut panas neka geresnes !!! ne karta daviau su vusiomis tik po kiek laiko suzinodavau kad jos istekejusios ir ka, manau kad pirma profesija niekada nedinks k.k.

čia tipo didelis blogumas.:) Niekas tau neliepia prisirišti tik prie vienos, bet būk malonus ir pasistenk nekabint makaronų, kad kita pusė nepuoselėtų kažkokių iliuzijų. Va tame yra didžiausias blogumas... kaip žmonės gyvena ir pagal kokią moralę - tai jų reikalas, bet jie turėtų žinoti, su kuo turi reikalą.
o pirma profesija nebūtina buvo ta, apie kurią tu galvoji... smile

66

ale įdomums, ežius yra gyvulius ar ne gyvulius??? ;D

67

Gediminas, 29 parašė:

ežys - užsispyręs paukštis, kol nespiri - neskrenda... :::127

68

Diva, 33 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

ežys - užsispyręs paukštis, kol nespiri - neskrenda... :::127

A jo??? tai aš tada erelis???;D

69

Manau,kad jei jau vedęs,tai turi būti apsiprendęs ,ir jokių ten manekenių.:)O jei traukia manekenes ir nebijo prarasti to,ką turi, reikia elgtis garbingai. Paleisti žmoną į visas keturias puses ir bandyti laimę su jauna mergina.:)

70

Loreta, 40 parašė:

Manau,kad jei jau vedęs,tai turi būti apsiprendęs ,ir jokių ten manekenių.:)O jei traukia manekenes ir nebijo prarasti to,ką turi, reikia elgtis garbingai. Paleisti žmoną į visas keturias puses ir bandyti laimę su jauna mergina.:)

tai čia viskas suprantama, tik temos autorė truputuką susivėlė ;D

71

Gediminas, 29 parašė:
Loreta, 40 parašė:

tai čia viskas suprantama, tik temos autorė truputuką susivėlė ;D

ką turi omeny? :::041

72

Lina, 20 parašė:

ar nematai kad pati sau priestarauji?" ka norit ta sakykit,as cia visiskai mazai kreipiu demesi" - o supylei visa laiska su pakeiksnojimais big_smile
galetum ir negrasinti kad atsisuks koks nors lazdos galas. tu nezinai musu gyvenimo tai nereikia manyti, kad mes is auksinio narvelio.
nezinau kaip Auste, bet manau kad jinai kaip ir as tikrai vyrams i "kai kur" nelenda. o kad ir listume ne tau aiskinti ar tai gerai ar ne.
vyrukams ju vietos parodyti nereikia, jie puikiai apie savo vieta patys ismano. kas tu tokia kad nurodinetum kokioj vietoj kam buti?
niekas prievartautoju cia negina. atsibusk. pasaulis nera toks blogas.
ir negasdink kad mes kazka patirsim. mes pakankamai daug jau patyrem. bent jau as kai kuriu dalyku is savo gyvenimo ir tau nelinkeciau isgyveti.
vyrai nebutinai stipresni uz moteris. pagal ka tu cia matuoji?

73

ir dar aciu Divai uz protingus zodzius wink

74

diva,  nėra reikalo klaust, paskaityk nuo pradžiu wink

75

Dovilė, 21 parašė:

tai prašom, nėr už ką... smile paskaičiau tavo komentarą, net pagalvojau, kad nusirašinėji nuo manęs... :::810

76

Gediminas, 29 parašė:

diva,  nėra reikalo klaust, paskaityk nuo pradžiu wink

skaičiau nuo pradžių... Autorė ištikimai laikėsi versijos: "visi vyrai kiaulės ir nėr ką apsirengt", kaip sakoma... smile Niekur nesusivėlė... smile

77

Diva, 33 parašė:
Dovilė, 21 parašė:

tai prašom, nėr už ką... smile paskaičiau tavo komentarą, net pagalvojau, kad nusirašinėji nuo manęs... :::810

big_smile jo ir visiems matant wink

78

Dovilė, 21 parašė:
Diva, 33 parašė:
Dovilė, 21 parašė:

big_smile jo ir visiems matant wink

aha... visi tik ir žiūri... :::209

79

Niu wat matot mergytes ir vyrukai,kiekvienas gyvename su savo nuomone,o dovilyte tu to tikrai dar nesi gyvenime patyrusi ka as,nes dauguma zmoniu kas isgirsta sako,kaip dar tu gali taip laimingai gyventi su sypsena veidelyje...As ne tik sugebu tai isgyventi ir dziaugtis gyvenimu,kaip tikrai yra gyvenimas kartu nuostabus,o kartus ir ziaurus...As net jeigu pati verkiu ir dar kazkas atejes verkia,guodziasi,nusivalau asaras ir guodziu kita asmeni,atrodytu jog esu stipresne,bet dceje as esu silpna,nors ir kitam gal r padedu,bet savo beda uzdarau savyje....
Jus ir vel apie tuos vyrus ant kuriu as tikrai nieko blogo nesakau,tik papasakojau drauges istorija,o jau taip isputet burbula,kad vajetau vajetau...Skautau ir juokiuosi,o tuo labiau is tokio amziaus zmoniu kaip diva ir kita moteris..Net viena vyresnio amziaus moteris perskaiciusi mintis jusu nusijuoke,bet kaip sakoma,kiekvienas gyvename su savo mintimis ;D
Moterys kaip ir vyrai...Visi vienodi,visi nudrebti is to pacio molio,visi daros tas pacias klaidas,bet kartais kazkuri puse daugiau nuklysta,o kita lieka iskaudinta...
manau as vadovavausi ir vadovausiuosi Katino leopoldo pasakytais zodziais \ Gyvenkime draugiskai\..
O dabar gali rasyti viska ka manot blogiausia apie mane,nes vistiek tik taip ir bus...Jus nemokat isklausyti kitu nuomones

80

nu smagu, kad bent jau tave linksminam smile o del patyrimo, tai kiekvienam savo bedos yra didziausios. neturiu tikslo tau savo biografijos rasyt.