61

Re: Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?

nu kai pagalvoji,baisus laikai buvo smile  antra puse gaudavai pagal tevu apskaiciavimus apsimoka ar ne,niekur nuvaziuot negaledavai... brr...:)

62

Monika, 21 parašė:

nu kai pagalvoji,baisus laikai buvo smile  antra puse gaudavai pagal tevu apskaiciavimus apsimoka ar ne,niekur nuvaziuot negaledavai... brr...:)

nu kodėl niekur? pasikinkyk arkliuką ir į gretimą parapiją į kokius atlaidus pvz, arba pas gimines... Užtat vyras visada "ant akių" - kurgi jis pabėgs. O sako, kad tėvai gerai apskaičiuodavo - šeimos va gausios būdavo po 11-15 vaikų...
Čia gal kokiam baisiausiam košmare tokia gyvenimo laimė galėtų prisisapnuoti... smile

63

nu jau tikrai smile

64

Monika, 21 parašė:
Justinas, 23 parašė:

nepateisinamas dalykas yra apgaudineti savo antra puse..
cia kitokiu variantu nera...jis  N E P A T E I S I N A M A S !!! :::710:::022

kad daugiau vyru taip manytu smile

na taip is draugu rato tai pazistu gal du vaikinus kurie tikrai yra istikimi savo antrajai pusei.. bet   kas zino ar ilgam
:::042

65

Diva, 33 parašė:
Justinas, 23 parašė:

gerai, taip ir užrašysim - NEIŠTIKIMYBĖ ŠEIMOJE NETAMPA NORMALIU DALYKU - TAI NEPATEISINAMA. :::022 Nors po Nežiniukės komentaro, jau buvau pradėjusi abejoti... smile

o tai kokia tada cia draugyste kokie jausmai kas cia per santykiai kai apgaudineji savo antra puse..
as  nesuprantu.. gal tada gali paaiskinti, kas cia tokio normalaus

66

Elena, 30 parašė:

Gerai jei tu Justinai, ir realiai toks teisingas - reskia kazkuriai nuskilo tipo:)

esu toks koks esu..sakau tai ka galvoju ir kaip mastau dabar..  ar internete ar realiame gyvenime

:::045

67

Justinas, 23 parašė:
Diva, 33 parašė:
Justinas, 23 parašė:

gerai, taip ir užrašysim - NEIŠTIKIMYBĖ ŠEIMOJE NETAMPA NORMALIU DALYKU - TAI NEPATEISINAMA. :::022 Nors po Nežiniukės komentaro, jau buvau pradėjusi abejoti... smile

o tai kokia tada cia draugyste kokie jausmai kas cia per santykiai kai apgaudineji savo antra puse..
as  nesuprantu.. gal tada gali paaiskinti, kas cia tokio normalaus

Aš palaikau tavo nuomonę ir džiaugiuosi, kad tu manai, kad neištikimybė netoleruotina ir nepateisinama. Tegu tau Nežiniukė paaiškina, kodėl tai normalu. Aš nemanau, kad tai normalu, todėl nesugebėsiu. Čia Nežiniukės komentaras mane suglumino - pasijaučiau senamadiška atgyvena. smile Užtai taip apsidžiaugiau tavo komentaru... smile

68

Kad neištikimybė yra blogas reiškinys,tai jau aišku. Bet kodel tai vis vyksta? Kodel taip yra nuo senų senoves? Jei tai yra blogai, tai kas del to kaltas ir ką daryti?

69

Pasikartosiu: esi neištikimas lygiai tiek, kiek nori įskaudinti tą žmogų, su kuriuo tu esi. smile
Taip kad neištikimieji gali kaltinti tik patys save. smile Gal prieš įskaudinant kitą žmogų reikėtų bent jau susimąstyti... Gal tada ir norus pavyks nukreipti kita linkme... smile

70

Loreta, 40 parašė:

Kad neištikimybė yra blogas reiškinys,tai jau aišku. Bet kodel tai vis vyksta? Kodel taip yra nuo senų senoves? Jei tai yra blogai, tai kas del to kaltas ir ką daryti?

Visu pirma nera tarpusavio supratimo ir pasitikejimo. Jei vyrai ar zmonos bega pas kitus, tai reiskia, kad seimoje yra problemu. Jei vyras ir zmona vienas su kitu pirma pasisneketu, o ne i kitos glebi pultu, tuomet ir bedu maziau butu.

71

bet kartais buna kad snek sneka, o nesusisneka, vienas kito negirdi. ir nuleidzia rankas. tada pasirenka lengviausia iseiti - neistikimybe.

72

pritariu tau Dovile. Jei jau nesusisneka, tai geriausia siaip butu skyrybos. Nes gyvenimas kartu jau nebeturi prasmes.

73

taip. arba gal per velai pradeda sneketis smile

74

Manau didesnė problema net ne nesusišnekėjimas, o tai, kad žmonės nesugeba pasirinkti savo partnerio. Ne tais kriterijais vadovaujasi. smile Kai aistra priblėsta, paaiškėja, kad šnekėk, kaip nori, nieko neprišnekėsi - nėra tarp žmonių jokio ryšio, o tas kuris buvo - kažkur buityje "pasimetė"...

Ir va tada pasimato, kiek žmogus turi padorumo ir ar nebijo pripažinti savo klaidos. Jeigu padorumo nėra, tai savom meilužėm vos ne atvirai puikuojasi, o jei visada gyvenime teisus ir dar tinginys - tai tikrai nesiskirs: taigi reiks turtą dalintis... o čia - buitis sutvarkyta, anketiniai duomenys nesugadinti ir t.t., ir pan. smile

75

paprasciausia patogiau taip gyventi. pazistu pora, kur tiek vyras tiek zmona turi po meiluzi. klausiu, kodel dar gyvena, o jis sako : o kodel skirtis.abu zino apie sutuoktinio meluzi, bet apsimeta, kad nepastebi. vyras jau 2 metus turi ta meiluze. jis pasakojo, kaip ja skatina susirasti normalu vyra, nes ji dar jauna, bet ji neiesko nors zino kad sitie santykiai niekur neveda. paklausiau ar ne todel ji nesusiranda, nes jau per daug prie taves prisiriso, o jis didziuodamas sako: turbut. sitaip griauna ne tik savo seimos gyvenima bet ir tos merginos. baisu.

76

Dovilė, 21 parašė:

paprasciausia patogiau taip gyventi. pazistu pora, kur tiek vyras tiek zmona turi po meiluzi. klausiu, kodel dar gyvena, o jis sako : o kodel skirtis.abu zino apie sutuoktinio meluzi, bet apsimeta, kad nepastebi. vyras jau 2 metus turi ta meiluze. jis pasakojo, kaip ja skatina susirasti normalu vyra, nes ji dar jauna, bet ji neiesko nors zino kad sitie santykiai niekur neveda. paklausiau ar ne todel ji nesusiranda, nes jau per daug prie taves prisiriso, o jis didziuodamas sako: turbut. sitaip griauna ne tik savo seimos gyvenima bet ir tos merginos. baisu.

baisu, kad žmonėms taip gerai... ir jie net nemano, kad gali būti geriau. smile

77

Dovilė, 21 parašė:

bet kartais buna kad snek sneka, o nesusisneka, vienas kito negirdi. ir nuleidzia rankas. tada pasirenka lengviausia iseiti - neistikimybe.

Pritariu Dovilei. Tokia būna pati dažniausia neištikimybės pradžia.Nesusišneka, nepasišneka, neišsako savo problemų, nepasidomi savo vyro vidine būsena,tik paklausia kiek šį menesį algos parneš.:) Tada vyras ieško supratimo ir karštos sriubos kažkur kitur.:)

78

Loreta, 40 parašė:
Dovilė, 21 parašė:

Pritariu Dovilei. Tokia būna pati dažniausia neištikimybės pradžia.Nesusišneka, nepasišneka, neišsako savo problemų, nepasidomi savo vyro vidine būsena,tik paklausia kiek šį menesį algos parneš.:) Tada vyras ieško supratimo ir karštos sriubos kažkur kitur.:)

be abejo - jauna meilužė juk nesirūpina jo vaikais ir buitimi, ir kaip po kelių gimdymų išsaugoti savo patrauklumą ir iš kur gaut papildomai jėgų ir sveikatos būt jaunatviška ir žavia, nes moteris gražiausiai žydi tada, kai yra mylima ir geidžiama, o vyras jau seniai pamiršo, kad ji moteris - ji mama, namų tvarkytoja, virtuvės įkaitė, oficiali žmona. O meilužės neblaško jokie rūpesčiai - ji išplėtusi akis gaudo kiekvieną žodį ir pritariamai klapsi blakstienom... Ir jis pasijaučia toks jaunas, patrauklus ir svarbus. Kuri moteris nuostabesnė? smile

79

Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.

80

Redute, 22 parašė:

Mano nuomone, kad pradedant kaltinti vytus reiketu visu pirma i save atkreipti demesi: ar as viska padariau, kad vyras neitu pas kitas. Kaip vyrai sako: moteru zodziai visasda tokie "man galva skauda, as pavargusi, siandien neturiu sveikatos". Gal geriau reiketu pasiulyti: gal savaitgali i kina nueinam, vaika paliksim pas senelius. Arba siandien pasilepinkim vakariene kokioje kavineje ar restorane, o vakare ka nors linksmesnio nuveiksim. Taip manau kad vyrai tu moteru nenurasytu taip greit puldami i kitos glebi. Ir paciai vakarienes taisyti nereikes, grozio salone galesi pasilepinti. Ir vyras kitaip ziures. Nes statistiniai duomenys rodo, jog 70% vyru neistikimybes buna del zmonos kaltes, kad ji mano, jog pagimdziau tau vaikus ir mano darbas atliktas.

nebūna tik vienos pusės "nuopelnų"... Jeigu žmonės jau nebekalba tik urzgia vienas ant kito, tai gali kur nori ir kam nori vaikus palikinėt, situacijos tai neišgelbės. Jeigu vyras linkęs pasidalinti buities rūpesčiai su moterim, tai dar pataisoma, o jeigu ne - šakės... smile