Topic: Ar buvote pamile per sms?
Nu pwz ar buwo kad susirasynejate bet toli nuo wiens kti gywenate bet foto mate balsa girdeje ir ar buwote isimyleje tikra meile butu papasokokyte:))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar buvote pamile per sms?
Nu pwz ar buwo kad susirasynejate bet toli nuo wiens kti gywenate bet foto mate balsa girdeje ir ar buwote isimyleje tikra meile butu papasokokyte:))
buvau ir dar buvau susitikes, bet padraugavom diena ir ji mane paliko tipo sako jog esu negrazus ir ne jos skonio, tai vos ash neisprotejau
zmones virtuali meile, sms meile tai yra BREDAS atlipkit nuo pc ekranu ir palikit mobliakus ramybei iseikit i gatve, ten visko yra
ir meile ir dziaugsmo...
zmones virtuali meile, sms meile tai yra BREDAS
atlipkit nuo pc ekranu ir palikit mobliakus ramybei iseikit i gatve, ten visko yra
ir meile ir dziaugsmo...
butent taip, mano bendravardis visiskai teisus
tik kad va mes patys dabar prie pc prilipe ;D bet ne meiliu gi ieskom, ane?
gatwei mane miegas ima nieko naujo nematau beweik sedi namie daug kas prie tv ir pc. pauliau uzjauciu...turbut ta merga buwo newerta tawes..
Oooo... aš prieš porą-trejetą metelių buvau įklimpus į kažką panašaus kaip virtuali meilė tas vyrukas buvo gerokai vyresnis, britas.. Apie pusę metų tas tęsėsi, kol priartėjo ta diena, kai jis turėjo aplankyti mane.. Turbūt nereikia ir sakyti, kad tuo ketinimu viskas ir baigėsi
Pamenu, skaudėjo širdelę, bet užtat džiugu, kad niekad daugiau nebeužsiimsiu tokiais niekais
oho..
Man asmeniskai toks dalykas praktiskai nesuvokiamas. Bendravimas SMS ar internetu labai ribotas taigi zmogaus pazinti neimanoma.
mmm kaip kam..
Man asmeniskai toks dalykas praktiskai nesuvokiamas. Bendravimas SMS ar internetu labai ribotas taigi zmogaus pazinti neimanoma.
Dabar ir man taip atrodo O tada užteko to idealo, kurį buvau susikūrus apie tą žmogų
keista..
ech... viskas nuo sms ir prasidejo ir dabar tebesitesia, 4 menesius jau draugaujam... gavau jo nr is drauges, parasiau ir pradejom rasinetis.. maniau nu gal kokias 2 savaites pasirasinesim ir viskas o nuo pirmo sms praejo jau daugiau kaip metai jis paskambindavo prakalbedavom po valanda... paskui apsikeitem foto, jis man labai patiko... po kiek laiko bendravimas nutruko, jau buvau susitaikius su mintim kad nebesusirasysim... o as taip prie jo buvau prisirisus, buvom labai geri draugai, galejom apie viska atvirai kalbeti. po kiek laiko vel pradejom rasinetis. viena diena bendras musu pazistamas ji pas mane atveze, bet buvo tamsu tai nieko neprisimenu. bet po kiek laiko pajutau kad be jo zinuciu nebegaliu ne dienos istverti, visos mintys tik apie ji... pajutau kad kazkas kirba sirdeleje, jam taip pat tokie jausmai sukilo. po to viena diena pasimeciau tarp savo jausmu, nebesupratau ka is tiesu jauciu jam, taip jam ir pasakiau. ir po keliu savaiciu jis pas mane atvaziavo. o dar per kita susitikima pradejom draugauti... tikrai niekada netikejau kad galima pamilti per sms zinutes, bet pasirodo imanoma, dabar tik reikia saugoti sia meile...
buvau suzizavejas viena savo pasnekove nes ja maciau keleta kartu,visai patiko kalbetis... bet tik kalbetis kai pasimylejau pradingo visai jausmai
man lb patiko ligitos nuomone..atiu
Zinot va jau kiek laiko turiu problemele...laizausi su baxurais tik per stikla ir nesuprantu nu kodel as nieko nejauciu, a?? Bukit zmones patarkit ka..
;D
p.s. virtuali meile tas pats...
o persiprashau kolegos, sakot meile ir t.t. smais ir kitais budais yra briedas? na nemanau. ar jums yra skirtumas kaip su zhmogum susipazhint? m? kazhkaip keistai jus ta suprantat. tj ishvis, ishmeskit mobiliakus, atsijunkit intera jei jums blogai. n* cia tada rashinejat? kaip kas nori taip tas ir bendrauja, draugauja ir visokias meiles lauzhia.
o persiprashau kolegos, sakot meile ir t.t. smais ir kitais budais yra briedas? na nemanau. ar jums yra skirtumas kaip su zhmogum susipazhint? m? kazhkaip keistai jus ta suprantat. tj ishvis, ishmeskit mobiliakus, atsijunkit intera jei jums blogai. n* cia tada rashinejat? kaip kas nori taip tas ir bendrauja, draugauja ir visokias meiles lauzhia.
Nu sorry nesiputok tu taip baisiai nezinau nezinau..tikiuosi bus mano salininku- as jau ko ko bet meiles nete tai tikrai neieskau...
niekada nebuvau isimylejus ir susizavejus telefoniniu draugu .man cia yra laiko svaistymas,uztat i nepazistamuju "majakus"ar sms neatsakineju.tik jeigu nujauciu,kad raso zmogus,kuri as pazistu realybeje,pasiteirauju kas cia toks.
Vitalijus, 20 wrote:o persiprashau kolegos, sakot meile ir t.t. smais ir kitais budais yra briedas? na nemanau. ar jums yra skirtumas kaip su zhmogum susipazhint? m? kazhkaip keistai jus ta suprantat. tj ishvis, ishmeskit mobiliakus, atsijunkit intera jei jums blogai. n* cia tada rashinejat? kaip kas nori taip tas ir bendrauja, draugauja ir visokias meiles lauzhia.
Nu sorry nesiputok tu taip baisiainezinau nezinau..tikiuosi bus mano salininku- as jau ko ko bet meiles nete tai tikrai neieskau...
tj gal tu neieshkai, bet tawes ieshko
mmm kiek priestaringos nuomones ;D
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar buvote pamile per sms?