10381

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

kuriu pareigybiu tu cia issigandai istikruju? draugo :V ar biciulio :V ar lovos sugulovo :::818 (ir nesiteisink cia,kad rasyt nemoki)
>> as tau padesiu big_smile) rasyk, esu Karolis, man 22, esu is kazkokio miesto (berods vln) ir kazka papasakok koks tu.. ka mesgti ir viskas.. uzteks ir keliu sakinuku.. cia nesibaimink to prisitatymo apie save :::920 ir stok cia :::a48 busim draugai big_smile

10382

pala pala.. dar smelio papilsiu (Karoli nepyk :::207 tokia as jau slyskti esu :::818, bet nebijok manes esu ur geras vaikas )
>>> ziurek, parasiau, paskaiciau, ka parasiau, ir dar kitaip uzsimaniau parasyt pagal kita daina wink
>>>>> esu as Karolis man jau 22...
ir savo trumpus plaukus i kasytes pinu
megztukas mano zalias
dar nuo senu laiku
kuri radau po eglute kartu su meskiuku...
myliu as zverelius
myliu ir paukstelius...
nuskriaust drugelio mazo tikrai as negaliu....
>>>> daugiau nedainuosiu wink uztenka wink
--------------
tik nepyk :::818 nes nenoriu taves pabaidyti nuo musu klubuko :::818

10383

na sveiki draugai bendrazygiai ir tutreliai tongue
>> gi jau tuoj 14 diena bus as netveriu dziaugsmu big_smile

>> na as tik vel vakare radau laiko atsisesti prei velnio dezes big_smile
>> matau kad dar Karolis atsibaste cia gerai gerai sviezena mergaites nesnaus ;D

10384

ką čia nori pasakyti tuom, kad mergaitės nesnaus?
sakai suvalgysim? :::818

10385

smile Nijole -> tai tada gal dar asmenishkai padesi parasyt big_smile manau rasim bendra kalba ir rasto stiliu :::b18
Vaje tau, kas cia mane valgyt ruosiasi ? :::009 as tikrai neskanus, visas kunelis uztershtas rukalais, alkoholiu ir kitais niekalais :::008

10386

Karolis, 22 parašė:

:Vaje tau, kas cia mane valgyt ruosiasi ? :::009 as tikrai neskanus, visas kunelis uztershtas rukalais, alkoholiu ir kitais niekalais :::008

kai kam gal patinka rūkyta mėsa su prieskoniais įvairiais? wink

10387

Bet visgi negrazu zmones valgyt :::047

10388

gražu ar negražu, jau nebežiūri, kai neturi ką valgyt big_smile

10389

sveikuciai wink ziuriu jau nauja zmogu verbuojat:::034 Karoli eiks pas mus wink
o as artejant 14 dienai vis labiau jaudinuosi...brrr...

10390

Kazi kas cia tokio 14 diena vyks ? big_smile Kad visi zmone bet niekas nesako tongue
Danguole tai as svecio teisem big_smile
Kai Nijole pades individualiai parasyt ese tada gal ir nariu patapsiu :::822

10391

Danguolyt, kuo daugiau jaudinsies, tuo daugiau :::630:::630:::630:::630 pajamsi ir tuo greičiau viskas bus tvarkoj big_smile

10392

:::630 as nemegstu:::044 jau geriau :::501 ikalsiu tik neperdaug,nes tada vargsai klubieciai  pabegs nuo manes issigande:::044

10393

Karolis, 22 parašė:

Kazi kas cia tokio 14 diena vyks ? big_smile Kad visi zmone bet niekas nesako tongue

ogi numylėtasis, laukiamasis meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttaaaaaaaaas!!!

10394

mmmm.... meetas :::520 :::037:::037

10395

nea, paklaus kur gyveni ir pristatys į gyvenamąją vitą big_smile

10396

Linas, 19 parašė:

matau kad dar Karolis atsibaste cia gerai gerai sviezena mergaites nesnaus ;D

Diana, 18 parašė:

ką čia nori pasakyti tuom, kad mergaitės nesnaus?
sakai suvalgysim? :::818

kad sitie zodziai dievui i ausi :::818
.>>> Diana, ko cia situose zodziuose nesuprasti :? tu man pasakyk.. cia viskas aisku :::b18

Karolis, 22 parašė:

smile Nijole -> tai tada gal dar asmenishkai padesi parasyt big_smile manau rasim bendra kalba ir rasto stiliu :::b18
Vaje tau, kas cia mane valgyt ruosiasi ? :::009 as tikrai neskanus, visas kunelis uztershtas rukalais, alkoholiu ir kitais niekalais :::008

zuikeli, oi oi as tau DAUG ka padeciau :::b18 :V
:V :V :V kad man jo niekas nevalgytu.. ciur as ji uzsisakau:::b18:V pagailekit manes, juk as studente :::748
>> tik va Karoli verkiu, kad rukalais uzterstas sad sad tikrai verkiu, bet nieko, mes tikrai pasistengsim tave myleti, jei tu prie musu prisidesi... kaip nors as susitaikysiu su sia skaudzia tiesa big_smile)
-----------------
einu as sita vaika pamokyti gyvenimo asmeniskai :::b18
>> jei paciulbesi cia mums dazniau ir graziai gal ir tau kvietima i meeta parasysim :::a03

10397

Danguole, 21 parašė:

sakai Lietuvoje ledai geri:::041 kad labai sunku dabar gerus issirinkti bent man...va tarybiniais laikais labai skanus buvo...dabar tokiu padaryti nemoka... sad
o kiek tu laiko Italijoje? smile

Na :V apie du metus big_smile
< P L A S O M :::110 Linute big_smile
< Ale nepagalvojau kad skonis pasaulio taika :? is kur istraukiai ta fraze Nioliuk :? visdelto apsiskaicius aaaa !!! hmm o tas daktaro laipsnis tai kazka visdelto slepia :?
< Dianuk sveikinu big_smile :::643

10398

Danguole, 21 parašė:

:::630 as nemegstu:::044 jau geriau :::501 ikalsiu tik neperdaug,nes tada vargsai klubieciai  pabegs nuo manes issigande:::044

oi tu tik nebijok.. jei begs tai toli nepabegs big_smile) pririsim :::918 nebijok, neprisdrunkinsim tiek,kad jau nepaeisim, taip tik simboliskai uz musu draugyste meile ir visa kita :::b18
------------
Fiodorai, mano zodziuose prasmes neieskok..:::909 man svarbu gerai skamba ir siek tiek rimuojasi.. :::257
>> :::b02 bet ir privertei mane dabar skaityti ir KVATOTI iki asaru.. paciai net juokingai skamba... skonis - pasaulio taika .. ne, nu nenormalu.. bet suprask ir mane :::818

10399

Diana, 20 parašė:

S V E I K U C I A I  :::b25:::b25:::b25
ujjjjj kaip seniai jau as cia buvau :::818
cia ziuriu ir zmoguciu nauju atsirado wink
o zinot ka as pasigirsiu - sianakt iskilmingai sunaikinau savo 70 zenkla nuo masinos galinio stiklo(kuris ten niekad priklijuota sirnebuvo, tik paguldytas kad ten per daug nesimatytu big_smile )
tai va - esu jau normali vairuotoja pagaliau big_smile

10400

vaje... tai sveikinu, Diana, kuo nuosirdetiliausiausiausiausiai << big_smile)
>> joa, tik tuos naujus zmones dar priverbuoti reikia wink