161

Re: mergina su cigarete ir bokalu

cigarete rukoma prie bokalo ar einant gatve yra dar vienas dalykas, kas vyram galima,o moterim - ne.
man asmenishkai svarbiau kaip zmogus atrodo, kaip apsirenges (ta prasme tvarkingai ar koks nuosmurga),o ne ka geria ar ruko big_smile .

162

joa, Zivile, pritariu tau.. kas geriau, tvarkinga merginuke su alaus bokalu ir cigarete ar susivelus kutvela, nezinanti kaip atrodo tas daiktas, kuri vadiname mes veidrodziu :?
>>> Akvile (13), tu dar maza... neskirstyk gerimu, nes sidras ir alus turi ta pati poveiki wink
>> man siaip juokingiausiai atrodo tos panos, kurios per tooosus maukia degtine, bet sako, kad vai vai vai alus netinka panoms << nejuokinkit

163

Laura, 20 пишет:

kaip jums toks derinys?

Labai krutai :=D eiciau su ja rankom palauzyti ;D

164

na man taij nieko cia jau baisaus nera

165

zhiauru ypac, kj kokia snargle atsistoja stotelei, demonstratywia kokia poza isimeta ir bando atkurti sawo mamyte:DDD arba sedi bare su waikinu, geria alu, kjp muzhikas ir dar cigarete.... apgailetina;)

166

Akvilina, 13 пишет:

nemanau kad merginai tinka cigarete rankose atrodo graziai, bet reikia suprasti ir jas kas ruko tikrai supranta, o kas visai neruko tikrai nesupras to.. o del bokalo alaus manau tikrai baisiai atrodytu, nes panai bokalai netinka, o tuo labiau alaus.. sidras nk tokio bet alus neduok dieve:)

13-metė alkoholio ir cigarečių ekspertė ;D

167

;D as tai nesuprantu.. kaip gerimas ar cigarete gali tikti ar netikti... taigi cia malonumas... man pvz alus skaniau nei sidras, tai ka man dabar daryti big_smile Jei kam negrazu tegul neziuri big_smile

168

aha,rimtai..cia visi tik varo varo,o pvz ka man daryt jei as rukau..tai ka man dabar,nusisaut :::510 ?
na,zinoma nerukau visokiose viesose vietose,gatvese,o ypac kurnors eidama :::215 ..na,o ka tada daryti toms ,kurioms patinka alus???taigi tegu geria...pilvas didesnis isaugs big_smile :::703  (o siaip protingas kiekis alaus yra net gerai sveikatai..)

169

man asmeniskai negraziai atrodo kai mergina ruko, ar geria alu, juolabiau jei dar ir keikiasi

170

Gražu-negražu, gerai-negerai, bet aš bent jau įsivaizduoju, kad labai retas vyras įvardintų tokį derinį kaip pageidautiną savo svajonių moters įvaizdžio dalį...

171

Martyna, 20 пишет:

Gražu-negražu, gerai-negerai, bet aš bent jau įsivaizduoju, kad labai retas vyras įvardintų tokį derinį kaip pageidautiną savo svajonių moters įvaizdžio dalį...

Jo tai zinojau :=D net karta mokytoja pasake kai kurioms musu klasiokems sita :? Tiepatys Martynos zodziai :::b14 ir aisku sitie zodziai gryna tiesa smile nu atsiras koks kad pasakys man gerai rukanti ir gerianti big_smile bet vargu ar jis labai jau bus panasus i princa ant balto zirgo big_smile

172

Tomai,o kas cia tokio,ziurek,atjoja sau princas ant balto zirgo :::d48 ,mergina numeta cigarete,padeda bokala :::630 ,uzsoka ant zirgo ur varo lauztis rankom...argi ne svajoniu pora??? ;D

173

Gabija, 21 пишет:

Tomai,o kas cia tokio,ziurek,atjoja sau princas ant balto zirgo :::d48 ,mergina numeta cigarete,padeda bokala :::630 ,uzsoka ant zirgo ur varo lauztis rankom...argi ne svajoniu pora??? ;D

Tik as neprincas:::a55 bokala is ranku paduodu asilui gerti .Cigarete atimu ir uzgesinu!!! nekenciu dumu ;(!!!! Jei uzkeliu pora maisu  bulviu ant kupros ir  pirmyn!!! tegu lauzia!!! :=D o pats uzisedu raitas  ant asilo nes pavargau !

174

jo,ir finale mynsi namo su girtu asilu ;D

175

na, tarkim man irgi nepatinka rukancios merginos.. alaus bokalas tai nieko tokio.. nors, aisku ziurint kelintas bokalas - pirmas/antras tai normos ribose, bet jeigu jau kokis septintas, tai irgi nekazkatais jau.. big_smile o siaip tais kad ir kokia mergina gali buti grazi ir tt, bet jeigu ji ruko - iskart krenta mano akyse.. o jeigu kokiam klube sumasto kokia prisikabint su zodziais "ainu parukyt, gal kompanija palaikysi" - tai buna grazia (arba nelabai) forma pasiusta atitinkama kryptimi.. ;D

176

:::044:::044:::044:::044 be komentaru.

177

labas visiems:) kazkas baisaus, jei jauna panele su cigarais dantyse, tai zema manyciau. nekalbu apie isgerimus.......:(:::039

178

Gabija, 21 пишет:

jo,ir finale mynsi namo su girtu asilu ;D

Kur jus desites big_smile

179

jei jau tokia esi kuri diebvioni alų nusipirk ir gerk namie ar gamtoje... bet kavinėje gerti alu manau ne tik etiska bet ir kvailai atrodai ir plius lengvai prieinama... aš asmeniškai mėgstu alų bet jį atsigeriu apsimėgaudama namie kai nieks nemato big_smile o dėl cigarečiu čia šlykščiau nieko negali būt....

180

Gabija, 21 пишет:

Cia jau nebe mergina, o boba su kiaushais, katra pati uzhshoka ant zhirgo ir varo lauzhtis rankom... truksta zhodzhiu....