Re: nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
o tik pavasari tau meiles reikia :? tada labai uzjauciu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o tik pavasari tau meiles reikia :? tada labai uzjauciu.
nevaidinkim durnu ok??kabinejas prie zodziu..nepatinka gi tau shita tema ko tu ce vis gryzti??
na tu ir piktas. tau tikrai meiles truksta.
paziurek saldytuve
nepiktas pavarges:DD nors ne gerai man viskas nieko netruksta:D
hum...:D nu tokiam kaip tu turbut tikrai nera sunku susirast pana tad maziau zysk..;)
na trumpai tai noreciau pareiksti uzzuojauta tau...
islipmk is to viso virtualaus pasaulio ir kuo greiciau tuo geriau
P.S. dar siulyciau skaitytis su zmones, kad cia ir forumas, kad ir virtualus, bet siaip svaistytis cia kazkokiom nesamoningom frazem tikrai nevieta
na zmones jis tik juokauja nejaugi juoku nesuprantat...tikrai verk maziau reiketu
tegu dar labiau mane palinksmina:D
taigi mes lietuviai!...depresantai, pilki, nepatenkinti per amzius, nuskriausti...
Bet neskubeciau linket but tokiais "išsišiepieliais" kaip uzsienieciai..ju sypsenos kartais veidmainiskumu
suzybsi...nezinau, gal cia mano, lietuves, toksi poziuris..(:
taigi mes lietuviai!...depresantai, pilki, nepatenkinti per amzius, nuskriausti...
Bet neskubeciau linket but tokiais "išsišiepieliais" kaip uzsienieciai..ju sypsenos kartais veidmainiskumu
O gal Tu nieko nepastebi, tik depresantus ir pilkus zmones lietuvius... Apsidairyk aplink save nepuolus kaltint kitu tuo, ko galbut tiek nera kiek issakiai...
nerandi, Tautvydai, merginos?? netikiu..;/
Agne, 16 parašė:taigi mes lietuviai!...depresantai, pilki, nepatenkinti per amzius, nuskriausti...
O gal Tu nieko nepastebi, tik depresantus ir pilkus zmones lietuvius... Apsidairyk aplink save nepuolus kaltint kitu tuo, ko galbut tiek nera kiek issakiai...
ot! gi pasakiau, kad pritariu, kad visuomene pilka..as pastebiu visokius, patikek..;/
nu pritariu,, ;D
daryk isvadas !!!
nerandi, Tautvydai, merginos?? netikiu..;/
ash nesuprantu ko nieks mana perkeltines prasmes nesupranta:DD turiu ash viska:DD tiesiog ash shaipiausia ish daugumos ce temu kur vien zliumbia zmones...daAaa
juokinga net pati tema...
Agne, 16 parašė:nerandi, Tautvydai, merginos?? netikiu..;/
ash nesuprantu ko nieks mana perkeltines prasmes nesupranta:DD turiu ash viska:DD tiesiog ash shaipiausia ish daugumos ce temu kur vien zliumbia zmones...daAaa
ta tavo perkeltine prasme labai konkreti ir vienareiksmiska..: D
pas mus zmones nesupranta,kad viska galima tureti ir del nieko nesiskusti
ar nejuokinga jum tai??gal uzteks?? visi mes geri grazios/us protingi/os nuostabios/us
geles zydi pavasaris grazu nusisypsokim,ir baikim zaist nacionalini lietuviu zaidima paverkim...
bet vistiek nieks manes nemyli kur surast pana pameciau ...
krc tokios temos zudo ;D ;D ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!