Re: savizudybes ...
Kazkada seniai, kai buvau jauna buvo situacija, laikotarpis, kai man buvo taip negera, jog savizudybe (brr, baisiai skamba) pradejo atrodyti lyg geriausia iseitis. Tai buvo labai neilgai, taciau visgi buvo. Ir buvo butent todel, jog nebemaciau iseities, budu, jegos pakeisti tai, kas buvo. Pakeisti savijauta, aplinkybes, pabegti nuo to skausmo, negeroves, kurie buvo viduje. Zinojau, kad reikia laiko, bet buvo pernelyg blogai ir sunku, kad galeciau laukti.Bet pagalvojus apie tevus, kurie man brangesni uz viska zinojau, kad tai juos suzlugdytu. Be viso to, as ir baile. Dabar vertindama tai, manau, jog vistiek nebuciau isdrisus to padaryti. Bet tai uzgrudino. Viskas praeje, viskas gerai. O ir save suprantu, kodel tuomet jauciausi taip ir ne kitaip, kodel buvo tokios mintys. Neatrodo nei keista, nei baisu. Manau, kad pakankamai daug zmoniu susidure su tuo, tokiomis mintimis. Taciau dziugu, kad sveikas protas nugali emocijas. BET. Silpnu zmoniu, nesugebejusiu susitvarkyti su savimi niekad nekaltinciau. Nekalbu apie piktybinius atvejus ir kvaila siekima atkreipti demesi, nemastant apie pasekmes.