Тема: be silikonu ar su silikonais?
hmm kuo toliau tuo labiau tokiu operaciju paklausa dideja? kazi ar ne be reikalo?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?
hmm kuo toliau tuo labiau tokiu operaciju paklausa dideja? kazi ar ne be reikalo?
Nekenciu viso to..:)
matyt pirmas tokios nuomones
Nu nzn ar as pirmas..Kiek zinau is pazystamu irgi tai nepatinka..
Slykstu man net ziureti i tokias kuriu papai stati stovir ir tada kai ji guli ant nugaros..Kaip pas gumine lele..:)
Naturalumas geriau, kad ir mazesnes krutys, bet tikros:)
as irgi uz naturalu kuna.. nekenciu implantu.. iskart matosi kad dirbtina.. pripazystu tik tuo atjevu, jeigu tai butina.. na ten po avariju ir tt..
as irgi uz naturalu kuna.. nekenciu implantu.. iskart matosi kad dirbtina.. pripazystu tik tuo atjevu, jeigu tai butina..
na ten po avariju ir tt..
Jo ziauriai tu cia pajuokavai..Arba po kruties vezio dar ane?:)
joa kritiski jus
O man patiktu turbut:) nezinau dar neturejau merginos su nenaturaliomis krutimis.......bet manau kad patiktu......dideles grutines mmmm:)
va va .... ka as ir turejau omeny:)
na jai su saiku ir jai tikrai mergina ar moteris tikrai labai kencia delto jog neturi krutines normalios tai nesu preis tokias operacijas
nu priklauso nuo merginos kai kurios reikia o kaikurioms neraikia tu silikonu. bet vistiek geriau naturali.
feeee...
kas feee?
kai zhalojasi savo visokiais feee... operacijom ir t.t. kaikurie zhmones ranku neturi o jos tik apie krutines tobulinima masto!!!! atsibust laikas... :{
patinka tai kas natuaralu, o silikonines krutys nera naturalu.
bet atsiprasau jeigu merga kaip lenta tai kaip jai jaustis?
Cia yra mazytis paprastas zaidimukas reikia atspeti is 20 variantu kur tikra kur ne..Man is pirmo karto 18 pavyko surinkt..Poto jau lengva..Gal jums patix..:D
Linkas
nu pas mane tai tik 17 tesyngu
kuri krutyne jum labjau patinka? Linkas
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?