Re: Tavo apimtys
tai ka tada man apie save kalbet? vadinas as nutukusi,beje paskutis laipsnis...:(
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai ka tada man apie save kalbet? vadinas as nutukusi,beje paskutis laipsnis...:(
tai tu geriau apie save nekalbėk ir neskleisk erezijų čia
bet visi giriasi o kodeil as negaliu?:)
kad giriesi ne iš tos pusės nu manau jau laikas liautis siekti anoreksijos
nu tai koks tavo ugis ir svoris?
a cia manes klausi?:D
jap, tavęs, nes pas tavi neparašyta
bet argi nesimato?:) jus tik paziurekit:D ydemiau:D net sakyt nereikia
žiūrėjau... ir neįžiūrėjau akinių pirkt siųsi?
patarima galiu duot...bet juk nepriversiu:D
;D nejuokink...
Nevarykim gal dievo į medį, pasipriešinkim geriau manekenių kultui, siaučiančiam ant Lietuvėlės!!! Galima gi gyvent ir su normaliu KMI ( kokia aš optimistė )
bent viena zmogyu pavyko prajuokint:D na seip niekad niekam nesakiau kad stora esu...o kam nepatink tas tegu neziuri
Viktorija, 17 parašė:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
na, gal nereikia taip? šiaip matos, kad pati anketoj savo svorį sumelavus:)
Tiesa sakant, man taip pat atrodo, kad savaji svori gerokai sumelavai anketoje:)
Ernesta, 19 parašė:Viktorija, 17 parašė:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
Tiesa sakant, man taip pat atrodo, kad savaji svori gerokai sumelavai anketoje:)
rodos išėmė merginos savo svorių duomenis ;D ;D ;D
Julija, 20 parašė:Ernesta, 19 parašė:Viktorija, 17 parašė:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
mano svorio anketoj niekad ir nebuvo tai, manau, kad čia ne apie mane
Diana, 18 parašė:Julija, 20 parašė:Ernesta, 19 parašė:Viktorija, 17 parašė:Vo mergycka sugalvojo savo apimtim pasigirt ;D butume nors ka pasakiusios tai butu prasideje:" O as tai va 90-60-90, valgau- nestoreju ir pan" Tai jei nori, mieloji Natalija, isgirst apie savo figura tai mano nuomone kad tu lenta ir geriau dazniau pavalgyk, bo kaip anoreksike atrodai ;D uzjauciu ;D
mano svorio anketoj niekad ir nebuvo tai, manau, kad čia ne apie mane
ir mano svorio anketoj niekad nebuvo..:) mes tai siaip apie Vikos svori kalbejom, o tu apie ka, Diana? :? )
bet argi nesimato?:) jus tik paziurekit:D ydemiau:D net sakyt nereikia
O tu i mane paziurek ir aprimsi>.........
na jus cia ir diskusijas sukelet...taip ir neaisku...ar kuri plonesne ar kuri storesne
na jus cia ir diskusijas sukelet...taip ir neaisku...ar kuri plonesne ar kuri storesne
sakai cia diskusijos? Hmmm... manau cia gincai apie nieka...
Beto, kokia sios temos prasme, ka cia reiktu issiaiskinti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys