21

Re: TV reklamos

man tai uzpisa tos internetines reklamos kaip sedi ramiai pavizdziui  nakti prie interneto kalbi skype ir sumastai issimest  i koki ieskok.lt  laiskus atrasyt   o ten  reklama mobilaus rysio tekejo  ir ant viso namo pradeda grot visokie bugnai    vos kaiminu neprikele tokios reklamos, o tie banneriai  kur be  garsu visai nieko dar kartais paspaudi paziuri kas ten gero

22

sheip gi yra nustatyta, kad neveixmingiausios ir labiausiai erzinanchios zhmones yra tos ishshokanchios reklamos, neatitinkanchios pachio web turinio, grojanchios kokias nesamones ir tos, kuriu negali tiesiog staigiai ishjungti.. smile
o maloniausios tikrai yra alaus ir mobiliojo ryshio tiekeju reklamos.. na ishskyrus ishanxtines paslaugas.. tokios raminanchios, neikyrios.. smile

23

butent siuo metu man internete maloniausios reklamos yra flashines smile kadangi flash playerio dabar neesu idieges ir nieks nekvarsina makaules big_smile

24

ne..yra juk fajnu reklamikiu;>

25

ira labai paprastas budas isspresti reklamu problema jai kam maiso reklamos tai ziurekit filmus per kompa ir tikrai jos nemaisis smile)

26

man tj ji nemaisho:D

27

na as patariau tiem kuriem maiso na pvz man tai neptinka kai idomiausioj vietoj ikisa reklama apie mot problemas sad(

28

xexe;>
tj kol rodo tokia reklama nubek i tulika..;>
arba nuvaryk i virtuve ko uzhkast...ar pan;>
arba tiesiog perjng kita kanala;>

29

nevisada valgit ar i tulika norisi eiti smile)

30

nu tj tuomet lieka treciasis variantas;>

31

smile))) jo ber per kompa geriau kada nori sustabdai kur reikia nueini ir visos problemos baigesi nebent per kompa blogai rodo smile

32

reklamos reklamos ir dar kar tos reklamos:V.........

33

Mykolas, 19 пишет:

smile))) jo ber per kompa geriau kada nori sustabdai kur reikia nueini ir visos problemos baigesi nebent per kompa blogai rodo smile

na nebetn...bet kai kompai nusibosta, man ir tv su reklamom laaabaj gerai;>

34

na seip gal ir nieko tos reklamos bentjau naujesniu daugiau roditu

35

nu ash apie ta pati..naujas dar tik kuria..;>

36

Tadas, 24 пишет:

be raklamos nebutu filmo:) bet as ziuriu reklamos 1:1 kiek ir filmo.
Ziurek i teigiama puse, speji i WC nulekt ir pan;)

pritariu smile as ir prie kompo speju per reklamas nueiti big_smile

37

tos naujos kur reklamuoja uzsenio produkcija jua seniausei rodomos kitose salise na bet mes kai lietuvei tai ir panaudoti daiktai mum tinka=)))

38

Mykolas, 19 пишет:

tos naujos kur reklamuoja uzsenio produkcija jua seniausei rodomos kitose salise na bet mes kai lietuvei tai ir panaudoti daiktai mum tinka=)))

nu kam taip nuwertinti mus...

39

nenuvertinu tik savo nuomone issakau smile))

40

gerbiu.
kiek zhmoniu-tiek nuomoniu;>