Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 64
- Laura, 19
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Tynginiauji ar mokaisi ?
Gediminas, 19 parašė:norint galima wiska ishmokt;) bet wa beda,kad daugelis wietoj to, kad studijuotu, studentauja.... ir kartais pernelyg daug;) reikia moketi wiska suderint...
labai pritarciau sitai nuomonei:) reikia tik truputeli noro ir tas mokslas nebus toks jau sunkus kaip gali atodyti is pradziu:)
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Mantas, 19 parašė:Turbut ne vienas studenciokas ar moksleivis skundziais dideliais kruviais, nesibaigianciais namu darbais, kasdieniais koliais ar dar kokiom nesamonem, kurios vienu zodziu vadinamos mokslas o cia noreciau, kad paziuretumet i save kritiskai ir parasytumet ar jus irgi esate is tu zirzliu ir kiek laiko realiai skiriate mokslas...be pertrauku (kurios pas kaikuriuos trunka valanda ar pusdieni) ir be tokiu mokymusi-pasisnekejimu, kai naudingumas labai mazas na trumpiau tariant...ar tikrai tas mokslas toks sunkus ar tiesiog reikia rimciau ir daugiau pasimokinti ?
P.S.
persiprasau uz klaida temos pavadinime :V
paprastai nezyziu, nes tai iš esmės yra kvaila.. laiko mokslams skiriu normaliai, mano akim žiūrint (priklausomai nuo mokymosi krūvio, kuris kasdien yra gana skirtingas, tai būtų nuo 1 iki 5 valandų apytiksliai).
Šiaip nesu iš tų proto pilaičių, kurioms viskas savaime sekasi dėl kosminių proto galimybių, tad tenka stipriau pasikankint, kad turėčiau norimą rezultatą.
- Ugne, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Milda, 25
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Visko buna
- Viktorija, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
jau taip tingyniauju...nei viens buves mokytojas nepatiketu...mokausi kai jau laikas link koliu,kontru,egzu...namu darba padarau irgi jau kai terminas mazdaug link galo...bet taip ir prisitinget galima...
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
studentauju
- Deiwis, 17
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tinginiaudamas mokinuosi:D:D
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
va, man mokslai jau kaip ir baigesi .. tipo praktika.. siaip dauguma tokiu metu,nieko neveikia.. nes is tikruju, kai kuriems praktika - tai tik laiko stumimas,,, as tai stengiuosi gauti is jos kuo daugiau, nes man tai labai svarbu. ir stengiuosi isisavinti viska, ka man duoda.. zinoma, dar tik pradzia.. as ten tik "sekretoriauju" - tikras popierizmas, bet tai investicija i mano ateiti.. kad ir ziauru dabar, bet tai pirmi zingsniai ten, kur as einu todel manau, kad mokytis geriua,nei tinginiauti...
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
mokausi bet tai nieko nesimato kad mokausi ....:(
- Ernesta, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
gėda man dabar žmogui pasakyt, kaip mokaus ir gėda pripažint sau, kad daugiau tinginiauju negu mokaus:( vis žadu pasitaisyt, bet...
- Viktorija, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Ernesta, 19 parašė:gėda man dabar žmogui pasakyt, kaip mokaus ir gėda pripažint sau, kad daugiau tinginiauju negu mokaus:( vis žadu pasitaisyt, bet...
na man jau panasiai...va ir mama net nzn kas ten pas mane univere dabar per rezultatai...pasiurptu turbut...bet kaip nustot tinget
- Gitana, 30
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
mokslai niekam dar nesutrukde tik kartais mes tai velai suprantame...
- Gerda
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
56 Atsakymas nuo Sandaliukas, 12 2007-07-15 13:08
- Sandaliukas, 12
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
taip tingineti as nlb megstu
- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Na dar vidurinėj nebuvo taip sunku prisiverst, nes mokytojai spaudė ir įprasta buvo padaryt n.d... bet univere, tai lb sunku prisiverst, ten mokaisi savarankiškai ir tiek, niekam ten nerūpi, pats būsi kaltas dėl blogų rezultatų. Na aš mokausi lb mėgiamą specialybę, tad nesunku yra. Pradžioj ir dirbau pilnu etatu ir mokiausi dieniniam, nieko nepraleidinėjau, viskam pasiruošdavau ko reikėdavo. Tik vat norėjau lbiau įsigilinti į specialybę, ne tik atlikt tą ką reikia, tai mečiau darbą. Minusas - aptingau, lb daug laisvo laiko, o ypač kai į univerą reik tik nuo trečiadienio iki penktadienio - po to 4 dienos laisvos.. sunku..
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 64
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.