Tema: Kokie skaudziausi zodziai ?
Man skaudziausi zodziai "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu"
o jum ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie skaudziausi zodziai ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o jum ?
Šie žodžiai vienas kitam prieštarauja.
kodėl? kartais gali būti, jog matai, kad žmogus nežino ko benori, stengias vos ne iš tradicijos būt kartu, bet pats matai, kad iš to jau nieko neišeis, tai net jei myli, palieki...
o jeigu zmogus zino ko nori?
ziauriausias zodis tai is mylimo zmogucio isgirsti zodi nebemyliu
o jum ?
Kaskur labai labai girdeti zodziai
ziauriausias zodis tai is mylimo zmogucio isgirsti zodi nebemyliu
man taip pat....
būna įvairių situacijų ir jose išgirsti žodžiai skaudina savaip...
Arminas, 20 parašė:Man skaudziausi zodziai "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu"
o jum ?
Kaskur labai labai girdeti zodziai
aha vienoi dainoi o kaip ta daina duoda paklausyt mylima mergina tai isvis smagu
o jum ?
Aurimai gal tu melodramų persižiūrėjai :?
Arminas, 20 parašė:Man skaudziausi zodziai "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu"
o jum ?
Aurimai gal tu melodramų persižiūrėjai :?
Zinok ne. beja as ne Aurimas
o jeigu zmogus zino ko nori?
tada kam sakyt atleisk? jei nori išeit, vadinas tau kaip ir neberūpi kitas žmogus tiek, kad būtų verta dar ir atsiprašinėt ar kažką tai vaidint.
Arminas, 20 parašė:o jeigu zmogus zino ko nori?
tada kam sakyt atleisk? jei nori išeit, vadinas tau kaip ir neberūpi kitas žmogus tiek, kad būtų verta dar ir atsiprašinėt ar kažką tai vaidint.
skaitau gal jau 10 karta tavo posta. Bet taip ir nesuprantu ka nori pasakyt.
Diana, 18 parašė:Arminas, 20 parašė:o jeigu zmogus zino ko nori?
jo, cia tai ziaurus pasakymas. nemanau, kad visi jausmai ar siaip minimalus etiketas ar sazines jausmas isnyksta akimirksniu. jei skaudini zmogu, tai bent MINIMALIAI ka gali padaryt, tai atsiprasyt!
nu kartais mane būna sunku suprast tad gal labai ir nesigilinkit į tai, ką anksčiau parašiau, nes tubūt vis tiek nepavyks man tinkamai paaiškint ką norėjau pasakyt
na, dar apie atsiprašymus... jei iš tiesų galiesi, kad palieki, tada verta atsiprašyt. bent aš tai nevertinų atsiprašymų, kurie yra tik iš mandagumo :V dar labiau susinervinu ir noriu tada pasiųst kuo toliau....
Arminas, 20 parašė:Diana, 18 parašė:Arminas, 20 parašė:o jeigu zmogus zino ko nori?
jo, cia tai ziaurus pasakymas. nemanau, kad visi jausmai ar siaip minimalus etiketas ar sazines jausmas isnyksta akimirksniu. jei skaudini zmogu, tai bent MINIMALIAI ka gali padaryt, tai atsiprasyt!
Pala, pala ko tu cia reki juk ne as tos zodzius istariau.Tik rasiau treciuoju asmeniu.
"Atsibodai"
mes galim buti tik draugai
"Atleiskit sian atlyginimo nebus" ;D
"Atleiskit sian atlyginimo nebus" ;D
;D jo jo.. atleskit atlyginimo ishwiso nebus..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie skaudziausi zodziai ?