Re: Naujas skype virusas!!
tarp chats->recent chats tuščia?
Nieko nera apart laisku kuriuos man atsiunte su to viruso linkais Is manes nieko neissiunte, spejo, kad vista kalta del to
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → IT (Kompiuteriai, Technika, Elektronika, Internetas...) → Naujas skype virusas!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tarp chats->recent chats tuščia?
Nieko nera apart laisku kuriuos man atsiunte su to viruso linkais Is manes nieko neissiunte, spejo, kad vista kalta del to
jei iejau i ta nuoroda, bet kai ismete lentute su pasirinkimo variantais, pamaciau, kad yra "run" ir isjungiau, tai irgi pasigawau ta biesa ?
as ir ant tos lenteles paspaudziau run ir nieko paziurejau ta foto ir nieko nei rode kad as kazkam siunciau ta nei ka, tai dabar as ir nesuprantu pasigavau ji ar ne?
man rodos kad pasigavot. as tai spejau uzdaryt gal per 0.5 simtasias sekundes nespejo :?
as gal is kokiu 30 draugu gavau daugumai mano draugu kurie atidare poto uzblokino skype ir negali ijeiti kas per pizdukai daro tokias nesmones
tie kurie nori pasirodyt krutais kad moka kurt virusus
Per SKYPE plinta lietuvių gamybos virusas, kuris visam Jūsų draugų sąrašui išsiunčia tokį tekstą:
matei kur sandros foto idejo?
bet cia nesveikai
http://www.xxxxx.ru/foto_galerija/sandra.jpg
netau ciaJeigu nueisite duotu adresu, irgi užsikrėsite. Tad, atsargiai.
O JEIGU JAU APSILANKĖTE IR TURITE, ČIA RASITE APRAŠYMĄ KAIP IŠSIGYDYTI:
c:/windows/system32/skype.exe DELETE IT
start>run irasom regedit
surandam sita: hkey_local_machine>software>microsoft>windows>currectver>run>
TRINAM skypestartupNoredami istrinti virusa, pirma pasalinkite pati sandra.jpg/gif/pf/scr faila.
Po to, pasileiskite Task Manager (ALT + CTRL + ESC) ir isjunginekite visus itartinus procesus.
Po to Start -> Run -> msconfig ir viskas pagal foto.
Kai paklaus, ar norite restart - Yes. Visa tai darykite ISJUNGE skype.
http://www.isdykauk.lt/msconfig.gifNorite istrinti virusa? Nueikite i searca parasykite: Sandra , suranda 2 failus.
istrinkite ir viskas C:/windows/refresh , cia kazkur turetu buti pf.. pavadinimas failus..
Cia pagal saltinius girdeta, jai rasite istinkite, jai ne tai ieskokite kitu budu.
Dar raso istrnti skype is startup ir visur kitur , perinstaliuoti ir baigta. o siaip
cia bus toks dalykas kaip keylogas , vedami botai i kokinors kanala ir daugiau
DDoSina serverius.(Konkurentus.) Bukite atsargus.Hello,
sandra.scr_ - IM-Worm.Win32.Pykse.a
New malicious software was found in this file. Its detection will be included in the next update. Thank you for your help.Hello, "next update" was released at 23:42:36 MSK.
--
Best regards, Dmitry Shvetsov
Virus analyst, Kaspersky Lab.IM-Worm.Win32.Pykse.a
[ Virus Watch ]
Malware detected 15.04.2007 23:24:31 Update released 15.04.2007 23:47:48
http://www.viruslist.com/en/find?words=IM-Worm.Win32.Pykse.ahttp://www.kaspersky.com/virusscanner
http://www.kaspersky.com/kos/eng/partner/default/kavwebscan.html - sitas turetu pagelbetGal kam pravers
As siandien gavau tokia zinute, bet gerai kad nenuejau ta nuoroda
Task Manager (ALT + CTRL + ESC) LOL
tie kurie nori pasirodyt krutais kad moka kurt virusus
ir man taip atrodo sudukai jie negaliu pakest tokiu
labai didziuojuosi savimi,kad esu TUNDRA va nzn... bet as issitryniau berods kaip reikia,,, taciau, o, bet... mano skaipas kazkoki vis tiek mala... zdz, saunuole ir doruole as...
>> dabar labai tinka mano megstamas posakis >>> smalsumas prazude kaciuka... zdz.. verkiu ir raudoju ;D
o as drauges Dianos deka apsisaugojau nuo viruso...
labai didziuojuosi savimi,kad esu TUNDRA va nzn... bet as issitryniau berods kaip reikia,,, taciau, o, bet... mano skaipas kazkoki vis tiek mala... zdz, saunuole ir doruole as...
>> dabar labai tinka mano megstamas posakis >>> smalsumas prazude kaciuka... zdz.. verkiu ir raudoju ;D
o tavęs aš nesuspėjau įspėt?
o aš jau pagaliau susitvarkiau dėkui Arminui, kuris šiek tiek padėjo Nilke, aš tai tą skype, kur turėjau, ištryniau lauk ir pasisiunčiau iš naujo, kad mažiau vargo būtų
o man sandros papai neidomus, todel nieko blogo nenutiko
tfu tfu tfu..
o man sandros papai neidomus, todel nieko blogo nenutiko
tfu tfu tfu..
niu nes tu panele ir nesusiviliojai o berai negali daznausai susilaikyti nepaziureja i papus
o kaip manai, kodėl panelės pakibo ant šito viruso? ;D
mmm..... cia ir kyla didzausias klausimas
o kaip manai, kodėl panelės pakibo ant šito viruso? ;D
nes idomu ne del to kad ten papai, o del to kad ne tau atsiunte o kam cia ka siuntineja dabar? a? idomu gi todel smalsumas nugali, o skype nukencia ;D
joooooooo varksas skypiukas pritariu jusu nuomonei
Diana, 18 parašė:o kaip manai, kodėl panelės pakibo ant šito viruso? ;D
nes idomu ne del to kad ten papai, o del to kad ne tau atsiunte o kam cia ka siuntineja dabar? a? idomu gi todel smalsumas nugali, o skype nukencia ;D
aš tai susidomėjau dėl to, kad 2 tokias nuorodas gavau, bet nebuvau atkreipus dėmesio į kitų žodžių turinį, tad pagalvojau ko ta Sandra tokia populiari, kas ji tokia yra ir atsidariau bet va, maniau jau susitavrkiau, o kai kompą perkroviau vėl skype nebedirba... :V net 2 tie, kur varnelės nupieštos pas mane yra žodž... vargšas ne skype, o aš! ;D
Karolina, 19 parašė:Diana, 18 parašė:o kaip manai, kodėl panelės pakibo ant šito viruso? ;D
aš tai susidomėjau dėl to, kad 2 tokias nuorodas gavau, bet nebuvau atkreipus dėmesio į kitų žodžių turinį, tad pagalvojau ko ta Sandra tokia populiari, kas ji tokia yra ir atsidariau bet va, maniau jau susitavrkiau, o kai kompą perkroviau vėl skype nebedirba... :V net 2 tie, kur varnelės nupieštos pas mane yra žodž... vargšas ne skype, o aš! ;D
nieko baisaus, nesiteisink ko tu ten lindai, mes viska suprantam ;D ;D
tai tu is naujo skype atsisiusk, gal veiks
bet dzaugtis reikia kad tik skypiuka suvalge o ne visa kompa ka tad reiktu daryti?mmmmmmm?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → IT (Kompiuteriai, Technika, Elektronika, Internetas...) → Naujas skype virusas!!