Re: Jusu tyrumas
...Danguole, tai tik laiko klausimas..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jusu tyrumas
...Danguole, tai tik laiko klausimas..
sakai laikui begant pageresiu?
Tai o kaip dar gali būt?
na jo bunam optimistes
na taip...89...na nemazai to tyrumo procento pas mane,bet idomu kokia cia garantija i dangu bilietuj,kai dar visas gyvenimas pries akis
89 o maniau kad esu tyresne kazkaip keista
juk gera mergaite esu
jo testelis tai..... bet kaip savo amziaus 100%
beatrice kazi ar tau is vis apsimokejo ji daryt jei pati zinojai kad esi visiskai tyra
ai idomu buvo. visai nieko testukas. ;D
ka ten visai nieko... as 12 metu ne neitariau, kad tokiu dalyku pasaulyje esama...;)
tai cia seniau... db tai nebreik klaust is kur AS atsiradau ;D o seip tai manau gerai padariau kad atsakiau tik i 1 dali klausimu .....
Pas mane normaliai... 48
Sigi Sigi... gerai as ir sakiau kazkurioje temoje kad kiekvienam savo sexualiniai zaidimai ai ta tema buvo aapie tau patinkancias girtas paneles :-)
Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
Nusiramink Aldi! Cia reiskia, kad Tu sveikas normalus ir su patirtim, bachuriukas! Nzn kiek tokia patirtis naudinga, bet ji yra...
Sigitas, 24 wrote:Pas mane normaliai... 48
Sigi Sigi... gerai as ir sakiau kazkurioje temoje kad kiekvienam savo sexualiniai zaidimai ai ta tema buvo aapie tau patinkancias girtas paneles
:-)
Va va, ta tema nebuvo tinkama butent tokioms diskusijoms... Taciau, manau, kad tureciau ka pasakyti siuo klausimu, tik reikia tam tinkamos temos...
Linas, 19 wrote:Sigitas, 24 wrote:Pas mane normaliai... 48
Sigi Sigi... gerai as ir sakiau kazkurioje temoje kad kiekvienam savo sexualiniai zaidimai ai ta tema buvo aapie tau patinkancias girtas paneles
:-)
Va va, ta tema nebuvo tinkama butent tokioms diskusijoms... Taciau, manau, kad tureciau ka pasakyti siuo klausimu, tik reikia tam tinkamos temos...
na tai kurk tinkamą temą...
Aldis, 24 wrote:Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
Nusiramink Aldi! Cia reiskia, kad Tu sveikas normalus ir su patirtim, bachuriukas!
Nzn kiek tokia patirtis naudinga, bet ji yra...
>> Aldi nzn kaip ten su tais iskrypimais bet manau kad cia visi panasus nedoreliai kaip ir tu ;D
Sigitas, 24 wrote:Aldis, 24 wrote:Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
Nusiramink Aldi! Cia reiskia, kad Tu sveikas normalus ir su patirtim, bachuriukas!
>> Aldi nzn kaip ten su tais iskrypimais bet manau kad cia visi panasus nedoreliai kaip ir tu ;D
Linai! Nedoreliai visi?! Nieko sau ir pas Tave ziaurumas!
Manau kad vaikinai angeliukai... cia tik merginos velniukai... ;D ;D ;D
Linas, 19 wrote:Sigitas, 24 wrote:Aldis, 24 wrote:Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
a tai va, ko tu vaikinu geru taip mazoka...jie angeliukai danguje uzsislepe
Linas, 19 wrote:Sigitas, 24 wrote:Aldis, 24 wrote:Plia kaip ten skaiciuoja.... nenoriu girtis bet 21.. ir ugni dave.. tai cia tipo as iskrypes ar kaip?
Sogitai na tu pats pamastyk.. jau ,musu plogis siauteja kaip bunam dar negime ir pilve.. tike mes tiek merginos jau mama duchina spardo.. ar taip teisinga ? taip grazzu :? ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jusu tyrumas