Re: Ko nori moterys ?
gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko nori moterys ?
Tai as galiu pas tave atvaziuot Tik man prasom apmoket lektuvo bilieta ir surast 5* viesbuti ant juros kranto, pageidautina rezervuot kokiom dviem savaitem i prieki
;D
Fiodoras, 24 wrote:gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
Tai as galiu pas tave atvaziuot
Tik man prasom apmoket lektuvo bilieta ir surast 5* viesbuti ant juros kranto, pageidautina rezervuot kokiom dviem savaitem i prieki
;D
velnias :? kaip cia sutaupius :? gal reik pas tavi negra atsiust nu dar neapsisprendziau:?
Noriu
finansinės nepriklausomybės,
Johnny Deppo,
G.Beresnevičiaus "Pabėgusio dvaro" (gal kas galėtų parduot ar pan.???),
daugiau košės galvoj,
daugiau moterų valdžioj
ir kad žmonės nustotų kišti savo ilgas nosis į svetimus reikalus...
Jaučiu, reikia eit kokios auksinės lydekos paieškot :D
Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
Tik man prasom apmoket lektuvo bilieta ir surast 5* viesbuti ant juros kranto, pageidautina rezervuot kokiom dviem savaitem i prieki
;D
velnias :? kaip cia sutaupius :? gal reik pas tavi negra atsiustnu dar neapsisprendziau:?
Uoj nyyyyy, negro man nereikia Kazkokios man ju rankos labai nesvelnios atrodo.. :? O masaziuko man reikia svelnaus, bet kartu ir tvirto
Tai ziek, Fiodorai, greiciau mastyk, bo as ilgai neislauksiu!
;D
Noriu
Johnny Deppo,
daugiau košės galvoj,
daugiau moterų valdžioj
Jaučiu, reikia eit kokios auksinės lydekos paieškot:D
Reik banginio melynojo su tokiais prasymasis ypac del koses nes save gai patobulinti tik pati o ne koks zuvinas lidekius;D
Fiodoras, 24 wrote:Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
;D
velnias :? kaip cia sutaupius :? gal reik pas tavi negra atsiustnu dar neapsisprendziau:?
Uoj nyyyyy, negro man nereikia
Kazkokios man ju rankos labai nesvelnios atrodo.. :? O masaziuko man reikia svelnaus, bet kartu ir tvirto
;D
nu bet tai labai keista :? kaip tai nera ne vieno ,kas tave apziuretu :? kur jus buvot kai kai lietuvoi gyvenau :?
Martyna, 19 wrote:Noriu
Johnny Deppo,
daugiau košės galvoj,
daugiau moterų valdžioj
Reik banginio melynojosu tokiais prasymasis ypac del koses nes save gai patobulinti tik pati o ne koks zuvinas lidekius;D
Na nežinau, nežinau... o tu jau buvai tą banginį sutikęs, kad drįsti teigti, kad jis man nepadėtų?
Aišku, galiu ir be jo apsieit kai kuriais atvejais, bet visų ilganosių tai pati nesutramdysiu
Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
;D
Kazkokios man ju rankos labai nesvelnios atrodo.. :? O masaziuko man reikia svelnaus, bet kartu ir tvirto
;D
nu bet tai labai keista :? kaip tai nera ne vieno ,kas tave apziuretu :? kur jus buvot kai kai lietuvoi gyvenau :?
Manes apziurinet ir nereikia ;D Man tik paprasto gero masazo..
Fiodoras, 24 wrote:Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:Karolina, 19 wrote:Fiodoras, 24 wrote:gaila kad esu uz 1500km padaryciau jai arciau buciau:D
;D
;D
Manes apziurinet ir nereikia ;D Man tik paprasto gero masazo..
Butent kad kas nors ta masaza padarytu paprasciausia ir tai ner kas :?
Fiodoras, 24 wrote:Martyna, 19 wrote:Noriu
Johnny Deppo,
daugiau košės galvoj,
daugiau moterų valdžioj
Reik banginio melynojosu tokiais prasymasis ypac del koses nes save gai patobulinti tik pati o ne koks zuvinas lidekius;D
Na nežinau, nežinau... o tu jau buvai tą banginį sutikęs, kad drįsti teigti, kad jis man nepadėtų?
![]()
Aišku, galiu ir be jo apsieit kai kuriais atvejais, bet visų ilganosių tai pati nesutramdysiu
manau kad i ilganosius nereik kreip demesi o priminti kad nevalia kistis i privacius reikalus tie norai jau jusu ...paneles :?
Na tai, Fiodorai, skelk savo norus gal? ;]
Dabar nieko tik megaujuosi ramybe...
gal ateiti persikelsiu preie kokio kalnu ezero prisirisiu hamaka ir gersiu koki kokteili ...Cia po kokio dvidesimt metu kai i pencija varysiu
as dabar labiausiai noreciau kad mano berniukas gyventu mano mieste, nes labai jo pasiilgstu noriu po menesio gerai islaikyti 10 klases egzaminus ir iskaitas va
po tu visu egzaminu vasara labai noriu nuvaziuot savaitei i palanga
po to kaip nors pabaigti 12 klase. sekmingai istoti i norima universiteta, ji sekmingai pabaigti. po studiju noriu susirasti darba susijusi su mano specialybe ir gaut labai didele alga
gyventi kartu su vaikinu gal ir susituokti
ir po to pasigimdyti du grazucius vaikucius
noriu laimingai nugyventi visa gyvenima o po to mirti neskaudzia mirtimi
juk kiek mazai as tenoriu...
as dabar labiausiai noreciau kad mano berniukas gyventu mano mieste, nes labai jo pasiilgstu
noriu po menesio gerai islaikyti 10 klases egzaminus ir iskaitas va
po tu visu egzaminu vasara labai noriu nuvaziuot savaitei i palanga
po to kaip nors pabaigti 12 klase. sekmingai istoti i norima universiteta, ji sekmingai pabaigti. po studiju noriu susirasti darba susijusi su mano specialybe ir gaut labai didele alga
gyventi kartu su vaikinu gal ir susituokti
ir po to pasigimdyti du grazucius vaikucius
noriu laimingai nugyventi visa gyvenima o po to mirti neskaudzia mirtimi
juk kiek mazai as tenoriu...
eiiiii!! pamirsai mustynes pyjokystes ir barnius
nu bet tu cia gerai nori
sekmes
Na tai, Fiodorai, skelk savo norus gal? ;]
Jis gi ne moteris.. :V
Martyna, 19 wrote:Na tai, Fiodorai, skelk savo norus gal? ;]
Jis gi ne moteris.. :V
Tikriausiai, bet didelės žalos (išskyrus off topicą) gal niekam nepadariau paklausdama ;]
Viktorija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:girls just want sex and $$$ na taip dainuoja vienoj dainoj
bet cia gal mazai tiesos nors jos ir cia yra
kad dainuoja tai dar nereiskia, kad nemeluoja
na tada tave labai uzjauciu jei tik to tau reikia..
Taip ir galvojau kad galvoji gauruotai ar ne taip :?
Viktorija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:girls just want sex and $$$ na taip dainuoja vienoj dainoj
bet cia gal mazai tiesos nors jos ir cia yra
kad dainuoja tai dar nereiskia, kad nemeluoja
na tada tave labai uzjauciu jei tik to tau reikia..
:D:D susimovei linai
piktdziugiskas juokas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko nori moterys ?