1

Тема: IQ

Ar esat kada tikrinęsi savo intelekto koeficientą? Kokį skaičiuką gavot? Ką apskritai galvojat apie žmonių skirstymą pagal tokį rodiklį?
Jei kam įdomu, čia galit pasitikrinti (dar/pirmą) kartą:
http://testas.8m.com/svarastis.html

2

Re: IQ

dariau ta testa,bet rezultato nepamenu...

3

nu ka susirinkau 106, atsakiau i 17 klausimu berods ir dar baigiau 9 min anksciau,nes nenorejau ziuret iki galo... bet ir siaip,kuriu nezinojau,tai tu ir nerasiau... net.. tu uzduociu su zodziais tai paziurejau ir ne negalvojau, nes man su zodziais tai sunkiai sekasi tos uzduotys :::818
>> matai, siaip ne nzn ar ok tas skirstymas ar ne :? apskritai cia labai nuo testo priklauso :? mokykloj mes darem pas musu mokyklos psichologe ten buvo ivairesniu uzduociu ir labai daug.. zinau, kad 1,5 val mes ji darem :? tai turejau berods 136 ;D ;D ;D o dabar taip smukau ;D zdz...
>>> bet siaip vis tiek idomu palauzyt makaule... kad ir taip anksti :::818

4

Internetinis IQ testas niekada neparodys tikrojo ir teisingo atsakymo. Testa reikia atlikti stebint profesionalams. Kiekvienai uzduociai yra skirtas laikas, kurio negali virsyti, ir kol jis nepraejo, negali pradet kitos uzduoties. Zodziu, yra zmones, kurie stebi, kaip elgiesi testo metu, ar nesukciauji ir pan. Po testo pateikiami atsakymai, koks tu esi vienoj ar kitoj sferoj ir galu gale suzinai savo IQ. Visa tai trunka ne trumpiau nei 2 valandas. Tiesa pasakius tingiu smulkiai dabar aiskint, bet pati dariau si testa kazkokiam centre.

5

reiketu ir man pasitikrinti tik niekam neidomu kiek as esu durnas ;D

6

Aham, Karolina, ir aš dariaus, įtariu, kad ten pat smile Bet nesu užtikrinta, kad jis yra pats teisingiausias, galų gale nuo savijautos tuo metu daug kas priklauso: jei prastai jautiesi, labai stresuoji ar panašiai, tai ir rezultatai gali būt prastesni.
Fiodorai, pirmyn, man įdomu! big_smile

7

vajai vajai kaip tingiu ta testa sprest smile))

8

Tai, Ovydai, sublefuok! Užmesk kokį kosminį skaičiuką (160 pvz) ir tvarka... būsi neoficialus genijus big_smile

9

Martyna, 19 пишет:

Aham, Karolina, ir aš dariaus, įtariu, kad ten pat smile Bet nesu užtikrinta, kad jis yra pats teisingiausias, galų gale nuo savijautos tuo metu daug kas priklauso: jei prastai jautiesi, labai stresuoji ar panašiai, tai ir rezultatai gali būt prastesni.
Fiodorai, pirmyn, man įdomu! big_smile

man tai idomus tokie dalykai mano vienas draugelis gavo toki pries i armija istojant:D ir neislaike:::b02 kartojo dar du kartus kol psidare protingas :::b02. As tai kai turejau eiti i armija tai issirigistravau is namu ir pasakiau kad isvykstu is Lituvos big_smile tai je mane paleido ir to testo nedave sprest big_smile tai gal toki galeciau rasti internete :? tik iskur gauti versta lietuviskai:::b56 .vat daba supratau kad tai IQ Intelekto koeficijentas ... ar Quoeficientas ;D

10

Fiodoras, 24 пишет:

man tai idomus tokie dalykai mano vienas draugelis gavo toki pries i armija istojant:D ir neislaike:::b02 kartojo dar du kartus kol psidare protingas :::b02. As tai kai turejau eiti i armija tai issirigistravau is namu ir pasakiau kad isvykstu is Lituvos big_smile tai je mane paleido ir to testo nedave sprest big_smile tai gal toki galeciau rasti internete :? tik iskur gauti versta lietuviskai:::b56 .vat daba supratau kad tai IQ Intelekto koeficijentas ... ar Quoeficientas ;D

big_smile... kažin, ar didelį ten skaičiuką reikia turėt į tą armiją stojant :::041 kaip čia tam draugeliui taip nepasisekė.. big_smile
O testuką šiokį tokį taigi gali paspręst va
Ĩia

11

Man įdomu, į kiek tu klausimų, Martyna, atsakei teisingai smile

12

Augūna, 17 пишет:

Man įdomu, į kiek tu klausimų, Martyna, atsakei teisingai smile

Jei klausi apie internetinį testą, tai nepamenu.. na, skaičius buvo 136 :::041

13

sakis... nezinau ar patingejau sprest ar neikirtau bet tik i 8 klausimus  atsakiau ;D