Tema: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
na klausimas labai jau aiskus kazki kokius rasime komnetarus?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na klausimas labai jau aiskus kazki kokius rasime komnetarus?:)
Kai rašo temas su klaidom, slepia savo amžių, rūko ir keikiasi.
Jo rukymas ir keixmai tai tiesiog asocijuosi su valkatom ir tiek..:)
slepia savo amziu? oooo tada tyliu:D
bet ir negailestingas gi musu moderatorius:)
bet ir negailestingas gi musu moderatorius:)
Prašom neįsižeist.. bet reiktų bent jau perskaityti ką parašai..
kita kart taip ir padarysiu tevai:)
kita kart taip ir padarysiu tevai:)
Ačiū.. grįžtam prie temos..
rukimas
keikimasis
principai
vaidinimas "kas per as"
dazymas, kad tik dazytis...turbut viskas
ai dar parina, kad varo ant bachuru, kad jiem vienas galvoj, nors pas pacias jas irgi apie tai mintys gan daznai sukasi atseit pacios to nenori
(Mantas, 19) gal priimu per daug asmeniskai, kadangi jau atstovauju priesingai lyciai pasakysiu kad ne wisos tokios kaip tu ce iswardinai
(Mantas, 19) gal priimu per daug asmeniskai, kadangi jau atstovauju priesingai lyciai pasakysiu kad ne wisos tokios kaip tu ce iswardinai
Čia ir nekalbame apie visas. Kai kurios merginos turi pvz vieną iš išvardintų bruožų.
kaip pastebejau niekas neparase kai panos spjaudosi kelis kartus maciau tai tikrai nemalonu pasidare
Man tai negrazu kai merginos ar vaikinai kramtosi nagus!!!!!
kaip pastebejau niekas neparase kai panos spjaudosi kelis kartus maciau tai tikrai nemalonu pasidare
Tokio siaubo dar nemačiau..
pasirodo ir tokius dalykus kartais ikunyjam
as maciau tai nelabai malonus vaizdelis (bet visokiu yra visokiu ir reike)
Man rūkančios merginos kaikada net seksualios, žinoma viskas priklauso kaip laiko cigarete, o jei dar su kimstuku ir graziai palenta rankele tai net ysimilėt galiu, bet nekenčiu panų kurios elgiasi kaip bernai, vaiksto susikūprinusios spjaudosi ir kas antras zodis...nu supratot.
Oj dar pamiršau, kai pamatau paną kuri sėmkes gliaudo, tai net siurpas nupurto, fui baisiau ir būt negali
mhm... o kaip pastebejau jus erzina tokie elementarus dalykai...:) mano manymu retai kada tokiu ir bepasitaiko:) nors gi gatvej einant dazniausiai atkreipiu ne i tos lyties asmenis:D
tos merginos kurios taip daro,mano kad tai yra labai saunu,kad tai patinka vaikinam ir pan..tai jus irodykit kad nepatinka,kad tai jum kelia pasislukstejima ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)