41

Re: Pagal ka renkates savo draugus?

draugus renkuosi pagal ju charakteri. jei neimanoma susisneketi nes ans tiesiai sviesiai yra debilas (atsiprasau kad vartoju:)) tai su juo geriau daug nebendrauti :::a55 nes su tokiais tikrai draugais nebusi

42

draugus renkamės ne tik pagal išvaizdą bet ir pagal tai kokie jie įra rimti žmonės ir kad nesusidėję su visokiais narkašais arba bandziugom pirma pasidomi kas jių šeimos nariai tada išsiklausinėji ką jie veikia kuom būna užimti dirba ar tiesiog tinginiaujia arba jei studentai kur studijuojia kokį mokslą įgyję ir ar gali draugams skirti laiko aš asmeniškai turiu du draugus kauno KTU studentus jiau pabaigusius informatikos mokslą bakalauro laipsniais.

43

draugus renkamės ne tik pagal išvaizdą bet ir pagal tai kokie jie įra rimti žmonės ir kad nesusidėję su visokiais narkašais arba bandziugom pirma pasidomi kas jių šeimos nariai tada išsiklausinėji ką jie veikia kuom būna užimti dirba ar tiesiog tinginiaujia arba jei studentai kur studijuojia kokį mokslą įgyję ir ar gali draugams skirti laiko aš asmeniškai turiu du draugus kauno KTU studentus jiau pabaigusius informatikos mokslą bakalauro laipsniais.

44

o kam juos rinktis?tiesiog bendrauji ir viskas...jei jau renkiesi pagal padeti ar pinigus reiskia reikia ne draugo,o zmogaus kuriuo nori pasinaudoti,o cia jau ne draugyste...

45

supratai visiškai ne taip rimti draugai tam kad žinotum jiog gali su jiais saugiai bendrauti ir jiais pasitikėti.

46

Justai as cia ne tau rasiau,o tiesiog atsakiau i autores klausima smile o tu tai teisingai parasei narkomanai ir t...t yra zluge zmones ir jais pasitiketi negalima kaip draugais...

47

na mano draugai tai tokie - kurie turi panasiu pomegiu kaip ir as, bet turi kazko tokio, ko as neturiu, kad suzinociau is ju kazko naujo ir idomaus... nzn..
panasumo man su mano draugais reikia tam,kad tureciau ka su jais veikti ir man butu gera su jais leisti laika wink
>>>> draugai - geras zodis, bet labaio trapus wink

48

draugu nesirenku niekaip jie atsiranda savaime po kiek laiko

49

pagal kojiniu spalva renkuosi.. manyciau taip :::305

50

Viktoras, 21 parašė:
Tomas, 20 parašė:

pagal pinigus, padeti visuomeneje nu ir t.t materialinius dalykus smile))
kaip tokius galima sugalvot durnus klausimus tai nzn....

o kaip i tokius durnus klausimus negalima atsakyti protingai :?

big_smile gal atsake ir neprotingai, uzhtat atvirai smile

51

Viktoras, 20 parašė:

pagal isvaizda? pagal padeti visuomeneje? pagal amziu? pagal pinigine?.t.t...

labai noreciau kad kas nors pasidalintu savo nuomone ir pasisakytu as asmeniskai renkuosi draugus pagal save su kuriais man lengva ir smagu bendrauti na tipo geresniu nebera

niu taj aisku kad tik bendravimas jungia zmones smile va pvz panasus zmones randa kalba jiems linksma kartu... gal sutampa gyvenimo stylas gal mintys gal dar kas... as taj iskart pajauciu ar galetu zmogus but draugas. pvz gali linksmai sneket su kitu bet kazko truksta...kaipo vidinio atitikmens ar pan... cia kazkas mistic big_smile

52

pagal viskas bendrai sudejus ir, zinoma, pagal save wink

53

Pirma pagal pagarba "respekt" :::036-> :::110 bajeriai skirstomi pagal kategorijas : Izeidziancius ir pasitycijojancius (pamokami toliaruojami, nes norima kazka gero tavo adresu:::818" ) todel reikia pries kalbedamas NESAMONES gerai pazinti savo DRAUGA :::036

54

pagal poziuri, pagal minciu destyma, pagal panasuma i save, pagal skirtinguma nuo saves, pagal tai, kuo tu noretum buti, bet del kazkokiu priezasciu nesi, pagal tai, kad tai primena kazka mielo, pagal zmogaus geruma, pagal... pagal daug ka. pagal tai, kas svarbu. nzn, kas man pasidare anksciau norejusi daugybes draugu, db nauju visiskai nebenoriu - tik kad liktu tie, gerieji, senieji, kurie "zino viska apie tave, bet vis tiek tave megsta". (neprisimenu kieno tai mintis) smile

55

draugaj bus sale kaj tau ju wisada reikes
o jei per menkiause situoacija paliks tawe ant ledo jis tau tikraj ne draugas

56

draugus atpazinsi nelaimeje...aukso vertes zodziai ir visiskai teisingi...manau tuom viskas pasakyta...