1

Tema: Harajukai-Uz ar Pries?

Teigi,mielieji.Tiesiog noriu pasidomėti ką Jūs manote apie Harajukų stilių?
Na šeip nemėgstu pati dėti žmones  į kažkokio tai stiliaus rėmus, bet
Harajukai [Kaip ir pati Japonija] atrodo gan įdomiai :]

P.S. Kas nežino kas tai, prašau keletas nuotraukų: http://public.fotki.com/fyste/harajuku/

2

Re: Harajukai-Uz ar Pries?

Stilius gan isaukiantis, pankai, net nublaksta pries juos:D Pats stilius kaip as manau kiles is anime ir maga

3

Man apskritai labiau prie širdies minimalizmas. Pavargau net kažkaip bežiūrinėdama tas nuotraukas.. :::041 Šiaip manau, kad galima laiką ir naudingiau praleisti negu perdėtai savo išvaizda besirūpinant (kažin, kiek laiko jie prie veidrodžio kasdien praleidžia?)

4

dar viena demesio istrosusiu ir neturinciu ka veikt paaugliu susigalvota nesamone:::b54

5

Mindaugas, 16 parašė:

Stilius gan isaukiantis, pankai, net nublaksta pries juos:D Pats stilius kaip as manau kiles is anime ir maga

Mhm..Būtent, kad iš animanicių herojų big_smile

Karolina--> žinau žinau..Išvis manau sekti ir laikytis kažkokio stiliaus taisyklių yra kvailoka smile Nes juk ne viskas gali atitikti mus,o apgaudinėt save dėl stiliaus..... :] Na bet mes tokie esam ir dėl to man tik dar liūdniau.. ;]

6

pamaciau... pirmas ispudis :::209 :::215 seip gal ir nieko butu bet atrodo tai issaukianciai

7

Man nuomone tai dar viena vaikiska nesamone big_smile Nebeturi zmones ko veikt big_smile

8

as link klasikos labiau kai suku... tai nea, man tas tikrai nepatiko, jau per daug issidirbinejimas, tyciojimasis is saves ir didelis laiko gaisimas.

Kaip Linas sake, zmones nebeturi ka veikt wink

9

pamaniau paziuresiu daugiu fotografiju su tuo stiliumi, vis daugiau ziuriu vis labiau nesuprantu kam to reikia???? :?

man atrodo kad reiketu perkurti pasakyma "jei nori kad i tave atkreiptu demesi renkis kaip klounas" gal geriau sakom "jei nori kad i tave atkreiptu demesi renkis harajuku stilium" beje man butu labai idomu suzinoti kas ta nesamone sugalvojo pats pirmasis? :? :::050

10

Beatrice, 12 parašė:

pamaniau paziuresiu daugiu fotografiju su tuo stiliumi, vis daugiau ziuriu vis labiau nesuprantu kam to reikia???? :?

man atrodo kad reiketu perkurti pasakyma "jei nori kad i tave atkreiptu demesi renkis kaip klounas" gal geriau sakom "jei nori kad i tave atkreiptu demesi renkis harajuku stilium" beje man butu labai idomu suzinoti kas ta nesamone sugalvojo pats pirmasis? :? :::050

Šis stilius gimė Japonijoje,vėliau iškart perremė ir Kinai.Ten jų yra milijonai.Yra kelios šakos harajuku.Lietuviškai vadinant: gotai harajukai,pankai harajukai ir kiti.Tai kažkas tokio kaip atskiri stiliai maišyti su...porcelialinių lėlių išvaizda big_smile Lietuvoj dar tik auga ši populiacija.Bet teko nesenei matyti keletą ir realiai smile Esmė tame, kad šis stilius neturi savo gyvenimo būdo.Tai tiesiog stilius..Vien dėmesio ištroškusiems žmogiūkščiams smile

11

jo..... aciu dabar zinosiu wink

12

Kazin ar europieciai galetu pletot sita stiliu, nes man asmeniskai cia pagrindinis akcentas siauros akys big_smile o Vilniaus centre ir labiau issaukianciu galima prisiziuret big_smile pagal mane tai cia tik bandymas atkreipt i save demesi- zmones turintys kur turiningiau save realizuoti apeina tokius issidirbinejimus wink

13

penkiom raidem MELAS smile))

14

Ovydas, 20 parašė:

mano ar vikos žodžiai? big_smile

Viktorija-->Siaurios akys? Sprendi iš foto? Tai jos todėl, nes kinų tokios akys,o europiečių retas dar smile Taigi pasidomėk plačiau šiuo stiliu..Nes kalbėt apie kažką,ko visai neišmanai..beproto kvaila big_smile

Be to, būti pilkąja masę irgi nesinori. [asmeniškai man jau geriau į mane žiūri milijonai keistų žvilgsnių su pasišlykštėjimu nei visai nežiūri big_smile]

15

Erika, 15 parašė:
Ovydas, 20 parašė:

Tas stilius yra melas :DD

16

parasyk per google harajuku style jei netiki!!!!! :::917

17

Beatrice, 12 parašė:

Zinau kad toks stilius yra smile bet sakau melas, o ne stilius cia big_smile

18

nesamone kazhkokia...

19

Erika, 15 parašė:
Ovydas, 20 parašė:

Viktorija-->Siaurios akys? Sprendi iš foto? Tai jos todėl, nes kinų tokios akys,o europiečių retas dar smile Taigi pasidomėk plačiau šiuo stiliu..Nes kalbėt apie kažką,ko visai neišmanai..beproto kvaila big_smile

Be to, būti pilkąja masę irgi nesinori. [asmeniškai man jau geriau į mane žiūri milijonai keistų žvilgsnių su pasišlykštėjimu nei visai nežiūri big_smile]

Sakau kad man asmeniskai pagrindinis akcentas cia- siauros akys! Cia mano nuomone! Nepatinka neskaityk ir sekmes rengiantis taip tupai, brangioji Erika wink
O kvaila yra tai kad tu klausi zmoniu nuomones, o poto ja atmeti ir nuneigi- ismok diskutuot wink

20

Ovydas, 20 parašė:
Beatrice, 12 parašė:

Zinau kad toks stilius yra smile bet sakau melas, o ne stilius cia big_smile

ne ne melas o durnu vaiku pramanas ;D