Re: Ka manote apie Mineda?
o kas man sake kad klp susimatysim?!
nu del tokio dalyko pasistengsiu tada... gal infarktas neistiks, jei ji pamatysiu, bet nieko...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kas man sake kad klp susimatysim?!
nu del tokio dalyko pasistengsiu tada... gal infarktas neistiks, jei ji pamatysiu, bet nieko...
keistas,šiek tiek kvailas ir labai pasikėlęs..
faktai:
1. yra trys dovanu rusys: 1) gera dovana 2) bloga dovana 3) minedo kompaktas...
2.anksciau didziausia bausme buvo mirtis,dabar minedo klausimas
3. anekdotas-Minedas ;D
faktai:
1. yra trys dovanu rusys: 1) gera dovana 2) bloga dovana 3) minedo kompaktas...
2.anksciau didziausia bausme buvo mirtis,dabar minedo klausimas
3. anekdotas-Minedas ;D
nea, dovanu rusys yra dvi: arba labai labai gera dovana arba minedo kompaktas ;D
niu tai ko kalbat apie mineda jai jis zmogus turintis psihiniu sutrikimu ir cia visai nejokinga negalima juoktis reikia verkti
;D sokinekim is laimes kad yra MINEDAS!!! nes jei liudna paklausyk minedo dainu ir iskart pralinksmesi ;D
Minedas traumuotas vaikystės turi psichinę negalią tad siūlyčiau paliekam jį ramybėje
netur ans negalios bet tur mergina su kuria seniau kieme zaisdavo
mineda pilnai suprantu jis dabar gerai bapkes kala .o kvailiai kurie is jo juokias ji riamia,populerina
manau jis nepaprastau talentingas vaikinas su labau gilia ateitimi.
tas minedas tikras fifinas. Kazkox issigimelis.
i dar traumeris
tas minedas tikras fifinas. Kazkox issigimelis.
manau neverta smerkt minedo kad jis turi psichinę negalią tai įra sunki gimimo trauma kai žmogus lieka toks traumuotas reikia ir jį suprasti jis kažko siekia ir tai įra šaunu.
dabar neikertu ar man ta mineda smerkt ar palaikyt :?
na jo tokiam asilui tiek padekos klaipedos gedaaaaaaaaaaaaaaaa ir apskritai ka jis galvoja eidamas i televizija ot durnas. Mano mociute is kapo prisikelusi graziau padainuotu nei jis ji reikia susaudyti uz tai
xex)) daunelis paskutinis, isivaizduoja save nezinia kokia zvaigzde)) juokinga kad suplyst galima;DDD
na jo tokiam asilui tiek padekos klaipedos gedaaaaaaaaaaaaaaaa ir apskritai ka jis galvoja eidamas i televizija ot durnas. Mano mociute is kapo prisikelusi graziau padainuotu nei jis ji reikia susaudyti uz tai
Alesia, tu pati Klaipėdai gėdą darai savo tokiais "intelektualiais" pareiškimais.
cia tik tu taip manai. O as ne. o dar be to as ne lietuvoj. Tad klaipedai nieko tokio panasaus ir nedarau vat. Man asmeniskai ant to minedo yra dzin. tik tiek kad jis "garsina" musu miesta
vargselis tas Minedas.. bet visgi tam tikra prasme jis yra zvaigzde..
jis yra tikras psihinis ligonis
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?