Re: Ka manote apie Mineda?
Matau jis labai populiarus rekordinis komentaru skaichius:) Esme kad kvailiausi liekat JUS. Jis zhvaigzhde nesvarbu ka apie ji kalbat
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Matau jis labai populiarus rekordinis komentaru skaichius:) Esme kad kvailiausi liekat JUS. Jis zhvaigzhde nesvarbu ka apie ji kalbat
Man tiesa sakant MINEDO gaila kad jis turi negale o jus is jo tyciojates man lab idomu butu ar jums taip patiktu jeigu jie is jusu tyciotusi taip kaip jus db is jo tyciojates.!!!!!!!!!!! mes visi turim lyges teises ir visi mes turim priimti kiekviena zmogu koks jis bebutu ar tai invalidas kuris nepasikelia is lovos ar vezimelio ar protiskai neigalus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
as ir sutinku jei apie ji kalbama tai raiskia jau izimus ir nesvarbu kad blogai. Jam pavyko pasiekti tai labai graitai. kad ir ka as apie ji galvociau kad ir ka besakyciau. as manau kad reiketu daug drasos sitaip pasiilekti pripazinkim nekiekvienas sukebetu taip elktis. pagalvojus gerai tai ne o saip tai nei gailescio nieko jis nera vertas. as manau kad jis tycia taip elgiasi
minedas paskutinis debilas galetu gerau dainuoti
jis is to durnumo bizni daro arba yra rimtai dievo nuskriaustas
minedas paskutinis debilas galetu gerau dainuoti
beja jei jis geriau dainuotu debilu nesivadintu
Man tiesa sakant MINEDO gaila kad jis turi negale o jus is jo tyciojates man lab idomu butu ar jums taip patiktu jeigu jie is jusu tyciotusi taip kaip jus db is jo tyciojates.!!!!!!!!!!! mes visi turim lyges teises ir visi mes turim priimti kiekviena zmogu koks jis bebutu ar tai invalidas kuris nepasikelia is lovos ar vezimelio ar protiskai neigalus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bet is jo zvengiama pagrinde del to, kad jis nenori suprasti, jog is jo tyciojamasi Tomas, 27, tu duodi
Jis ne joks invalidas. Tiesiog kazhkas labai protingai ir ishskaichiuotai sugalvojo ji paversti atpirkimo ozhiu ir ish to pasipelnyt, ir tai puikiausiai daroi. Visu pirma tai nauja ir skandalinga, Lietuvoje tai pirmas kartas kai visishkai neturintis sceninio ivaizdzhio vaikinukas, be jokiu vokaliniu sugebejmu ir klausos itraukiamas i show bizz. Nezhinau kiek tai tesis bet kol kas rezultatai rodo kad tai veikia, jis pasieke ko norejo, o dabar jau chia per velu kazhka spresti, nereikejo ishkelti i aukshtumas.
na as nesigincisiu su jusu muomone i tai tik jis pats gali atsakyti ka kas bebutu jis turi mergina nebetkokia.......
sveiku protu pagalvojus kas su juo susidet noretu??? tikrai manau kad jis jai pinigus moka
na as nesigincisiu su jusu muomone i tai tik jis pats gali atsakyti
ka kas bebutu jis turi mergina nebetkokia.......
A tu durna? (nepyk)
Tu matei kokia ten jo mergiote? Gerai. O dabar pagalvok, ar ji, budama sveiko proto, susidetu su tokiu kaip minedas? Na?
Jai tikrai nemenkas babkes tikrai moka. Eiline reklama jam.
NE BET PER TV RODE IR JIE TAIP MEILEI ATRODE ABU JIS JA KACIUKU VADINA IR TARAM PARAM JI YRA IZIMYBE BET AS TAI JOS NEZINAU KAIP IZIMIBE TAI PIRMA KART JA MACIAU!!!!!!
Gyte, mieloji, ne viskas, kas per telika rodoma ir zurnaluose rasoma yra tiesa
>>> o jei ta mergaite su tuo, nu su tuo susidejus, tai man jos gaila... nes arba jai labai labai labai labai pinigu reikejo, arba ji visiskai trenkta dar trenktesne uz ta berneli :?
Tai jau tikrai pritariu Nijolei...;>>>
rekit rekit,ant jo, dar jo albuma nusipirkit ,arba uzeikit i jo tinklapi minedas.lt .ka bedarytumet jis gaus pinigus uz reklama:)
Gintautai, mielasis, nemanau, kad uz tai,kad mes ant jo cia varom, jam litai byra :?
>> gal manai, kad kiekviena cia parasyta raide ivertinta kazkiek ir jis atitinkamai gauna pinigu uz tai :? nemanau..
>>>> kitas pastebejimas.. aciu.. nereikia.. manau, mane gyvenimas ir taip dar patraumuos, nereikia man nei jo albumo nei jo tinklapio.. as ir be ju grazi
as manau kad jis nesveikas bisky padedant nuo stiliaus beigen kalbesena
Na anyway man gaila jo artimuju... Ypac motinos...
as manau koks jis bebutu jis yra toks pats zmogus kaip ir mes visi tik jis turi proto sutrikimu o syrdi jis turi koks jis bebutu jug jis zmogus ir turimtis jausnus ir gali mileti taiop kaip ir mes myline vienas kitus...........................................................................................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyte mieloji.... kam tiek sauktuku ir tasku
manau, tave visi suprato.. aciu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?