Tema: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
Jeigu mano drauge nuviliotu mano vaikina, as zinociau kas yras kas ir tiesiog su ja nebendrauciu, kaip ir su jau ex vaikinu... Manau taip...
temose meiles reikalai jau si tema isgvildenta iki kauliuku tik ten draugei "int,drauga" nuvilioja
bet reakcija merginų ir vaikinų gali kiek skirtis
aš tai padėkočiau draugui, kad parodė koks pats yra ir merginos veidą na, šiaip dar priklauso ir nuo situacijos. tarkim jei šiaip ar taip jau nebesutarėt, matėt, kad skirtingi esat... tada velniop, nieko nedaryčiau, palinkėčiau jiems dar laimės
cia reiktu pykt ne ant draugo,vadinasi kazkas jusu santykiuose jau buvo ne taip.nesvarbu, jis ar kas kitas butu nuvyliojes,jeigu mergina tave nuosirdziai myli,ji nesiduos kito nuviliojama.
Egle, o tau nėra taip, kad jei draugės vaikinas - tai vadinas jis neliečiamas?
ojeeeeeeeeeee, vaikai, kaip jus negerai galvojat... matot, nezinot jus visko, kas ir kaip...
nuviliojo, tai nuviliojo... bet tai reiskia, kad kazkas tarp judvieju klibejo :? bet o taciua.. >> gal dabar tiems zmogeliams labai gera kartu ir jie gal sumainys aukso ziedelius :? nesmerkit zmoniu. zinau, is pradziu tikrai sunku, taciau, reikia nepamirsti to posakio -- jei myli, paleisi.. tai va..
.>> gal tie zmones dabar daug laimingesni kartu... cia likimas.. tik deja, ju likimu tiltas buvai tu
Taip zinoma beliktu palinketi laimes...
jai drauge su draugu reiskia ji laisvo budo.nenusivilkite kada prigirdikite ja per tusiuka" ir padarykite ja
Egle, o tau nėra taip, kad jei draugės vaikinas - tai vadinas jis neliečiamas?
as,zinoma,niekada negaleciau vilioti drauges vaikino,kad ir kaip jis man patiktu,nes veliau negaleciau pazvelgti jai i akis.beto,as draugyste labai vertinu ir man mano drauges(ypac geriausios)yra daug svarbesnes uz bureli neissilaksciusiu berneliu.mano manymu,cia viskas priklauso nuo zmogaus sazines.as nors ir matyciau,kad drauge ir jos vaikinas prie skyrybu ribos,tikrai nesikisciau.tegul jis eina pas kuria nori.tik norejau pasakyti,kad jei zmogus nori iseiti,tai jis taip ir padarys ir visai nesvarbu,ar pas drauge ar pas kokia kita mergina,jei tik jie bus laimingi,kodel gi ne?zinoma,su mergina nuviliojusia mano vaikina,tikrai nebebuciau draugemis,bet ir nesidraskyciau ir nekaltinciau jos.
jai drauge su draugu reiskia ji laisvo budo.nenusivilkite kada prigirdikite ja per tusiuka" ir padarykite ja
och tu tundra tundra... labai jau gerai apie save galvoji... taip ir regiu tavo nuomone>> kad panos kekses...
>> visai tu jei atrandi zmogu draugu tarpe artimesni nei tavo dabartine puse, tai jau tu kekse :? tavo mastymas toks
..ehem.. nepyk...
Ar verta kelti sumaisti... as sutinku su ta nuomone jei myli tai reikia paleisti, o ir sudraugu ne bendrauti taip lyg jis butu kazkuom nusikaltes. Pasakykit kas myledamas bega pas kita niekas na ai reiskia kad ji taves nemylejo ir viskas tuom pasakyta
Ar verta kelti sumaisti... as sutinku su ta nuomone jei myli tai reikia paleisti, o ir sudraugu ne bendrauti taip lyg jis butu kazkuom nusikaltes. Pasakykit kas myledamas bega pas kita niekas na ai reiskia kad ji taves nemylejo ir viskas tuom pasakyta
o ka draugyste nubraujt y sona kaip nuly m ?? ar lb noretai prarast gera drauga
mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
nebrauk tu tos draugystes.. nes juk tikros draugystes pana neturi sugadinti siaip jo.. paskaudes sirdele, bet juk turi praeiti
Ne ne dar vieno skausmo sirdy nebenoriu :D:D ir taip levai su ta sveikata
:D as geriau uzbegciau visiems ivikiams uz akiu palikciau pana ir lai draugas vilioja ja
:D:D is kur zinociau kada uzbegt ivikiam uz akiu?
as viska zinau kai man reikia zinoti
:D:D
mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
nebrauk tu tos draugystes.. nes juk tikros draugystes pana neturi sugadintisiaip jo.. paskaudes sirdele, bet juk turi praeiti
na gal tu teiis
Ne ne dar vieno skausmo sirdy nebenoriu
:D:D ir taip levai su ta sveikata
:D as geriau uzbegciau visiems ivikiams uz akiu palikciau pana ir lai draugas vilioja ja
tai gal ir mum visiem atskleisi kaip to ismokti
Nijolė, 20 parašė:mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
nebrauk tu tos draugystes.. nes juk tikros draugystes pana neturi sugadintisiaip jo.. paskaudes sirdele, bet juk turi praeiti
na gal tu teiis
joa, zuikeli.. praeis.. paskui susirasi tu kita panyte, ir pamatysi, kad geriau.. ir drauga toliau turesi...
Irmantas, 21 parašė:Nijolė, 20 parašė:mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
na gal tu teiis
joa, zuikeli.. praeis.. paskui susirasi tu kita panyte, ir pamatysi, kad geriau.. ir drauga toliau turesi...
siaip vyriska draugystte branginu... jei nuvilioja tai nera vaikinas tas kaltas kursi nuvilioja.. bet mergina ir tas vaikinas nuo kurio vilioja...
>> o siaip as asmeniskai nesu linkes ardyti draugystes del panos.. nes jei nusiviliosi ta pana ir paskui pasakysi .. OMG ka as su ja veikiu.. nu ir avis....
Ovydas, 20 parašė:Ne ne dar vieno skausmo sirdy nebenoriu
:D:D ir taip levai su ta sveikata
tai gal ir mum visiem atskleisi kaip to ismokti
As neismokisiu :D gyvenimas ismokys
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?