Тема: kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Nagi rasykit kiek kas buvot kartu susitike su zmonemis is interneto. Ziuresim kas cia aktyviausi.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Nagi rasykit kiek kas buvot kartu susitike su zmonemis is interneto. Ziuresim kas cia aktyviausi.
Daug:D tai yra labai idomu:D
ne ne ne . Reikia tiksliu arba bent jau dalinai tiksliu skaiciu. Vesim statistika. )
taigi sunku atsiminti, nevedziau registracijos;) jei mazdaug 10 paklaida, tai gal kokie 40 juokingi nevyke ir (o sita tiksliai zinau) 4 geri:D
Man tai net baisu pasidare nekada neskaiciavau ir pabandziau... Dar zinoma kazka ir pamirshus busiu.. 23... O kiek dar pamirsau...
ant vienos rankos galiu suskaiciuoti
1 - ana ziema << bauda
2 - pavasari << meile
3 - si rudeni << bauda
4 - sia ziema >>>>>>>>>>>>> MEILES
:H :H :H
todel statistiskai ir empiriskai, kitas susitikimas bus bauda.. tai neisiu niekur ;D
------>> ir siaip atsitiktiniai susitikimai su dviem >> vienas kaune rudeni >> geris kartu dar pas mane susede isgerem , o kitas - vilniuj - ana savaite, siaip zodziu persimetem, nes laiko abu neturejom
bet net susimeciau pamacius ;D
na kokie 10 tai tikrai ir ne vieno nebuvo tokio baisaus ir su neigiamais prisiminimais
apie visus tik geri ispudziai
arba jokiu ;D
Na pas mane buvo su blogais bet jau isvis sito nepriskaiciavau, nes ne per interneta, o per sms...:) Na kai per tv tuos rodydavo Ten siaubukas buvo...
Ai va dar viena internetini atsiminiau tai kaip ir 24 jau bus zmogiukai ;> O siaip visi is interneto tai tikrai arba labai smagus ir silti atsiminimai arba jokiu...
tiksliai skaiciaus nezinau, bet kazkur apie 8-10 ir mano laimei ne vieno tokio labai nesekmingo ir nebuvo, vadinas moku rinktis su kuo susitikti
nu, bet kitu skaiciai tai ispudingi
Matai Jurgita taip gaunasi...:) nenustebciau as, kad daug ka ir primirsau...:)
na, aš rodos du :? likau apsipatenkinus
3 arba 4.bet tai cia buvo jau senokai tie pasimatymai,dabar i tokius nebevaikstau ir isvis stengiuosi jokiu rysiu internete nemegzti.
na, pas mane blogis buvo todel, kad nete vienokie zmones, o realybej kitokie.. zdz... tikras KAIMAS.. tiek isvaizda, tiek elgesiu, kalba ir t.t. <<< todel lb lb nemegstu dabar tu, kurie apsimetineja ir vienokiais dedasi, nors tokie nesa :? zema sitaip :V
>> nors dar vienas susitikimas rezerve.. prisiminiau, kad pazadejus esu.. tikiuosi nebus bauda (chuckle)
---------
o va Egle, as jei buciau po tu "geriu" daugiau nejus i susitikimus, tai nebuciau dabar lblb geru draugu atradus >> visa meile ir visa kita
Jums, mielieji
<< viskas viskas (chuckle)
Taip vat man ir yra buve taip keleta kartu... Virtualiai visai kitoki atrode, o realiai.. Nei bek nei rek... Arba ir bek ir rek... ir as cia visai ne del isvaizdos :)p
va va... as irgi apie ta pati.. kai buna toks.. na... nu... KAIMAS... toks tikras KAIMAS.. tuomet supranti to zodzio "KAIMAS" reiksme...
ant kiek susitikimas bus vykes priklauso nuo paties zmogaus, jei nesugebi atsirinkti kuris zmogus tau idomus kuris nea, beto daug kas priklauso nuo to koki ta zmogu issivaizduoji-jei perdaug suidealizuoji tai dazniausiai tikrai nuvils lukescius ir panasiai....na o isvaizda loterija-SPORTLOTO:)
Buvau vos keliuose per kelis metus.... nesijauciu kazka prarades...
o esat susitike su zmogumi pries tai net jo nuotraukos nemate?
aisku esam. kas cia tokio ypatingo?
siaip net nepagalvojau apie skaiciu, atrodo turejau kelis pasimatymus ir tiek ;] bet dabar jei reik suskaiciuot su kiek zmoniu susipazines internetu susitikau... gal kokiu 20 net gautusi ar daugiau, bet iki siol net nepagalvojau kad toks skaicius ;] nors mano drauge, vos ne kas savaite ar dazniau eina su nepazistamais susitikinet is interneto, ar radijo. ir taip jau virs metu, tai pas ja tu pasimatymu laaabai daug jau yra
mmm o as nei karto taip nejau susitikt... nei karto nei kartelio.....
ir kazi ar eisiu.... mm gal kada nors jei sutiksiu kazka ypatingo....
mmm jau geriau autobuse vaziuojant pakalbint manau nei kad tokiu budu ... mm nzn ca tik mano nuomone
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?