Re: kiek turejot internetiniu pasimatymu?
berods, kad vieną kartą ar du kažkaip man nelabai noris į tuos internetinius pasimatymus eit. ir tada tą vienintelį kartą ėjau dėl to,kad nebuvo, ką veikt.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
berods, kad vieną kartą ar du kažkaip man nelabai noris į tuos internetinius pasimatymus eit. ir tada tą vienintelį kartą ėjau dėl to,kad nebuvo, ką veikt.
o esat susitike su zmogumi pries tai net jo nuotraukos nemate?
va, pamenu vieną kartą ir buvau net nuotraukos nemačius, bet tada turėjau savų tikslų
Na as ir buvau bet per sms susipazinus tada buvau:D Ir nuejau net foto nemacius... Bet ten tikrai buvo KAIMAS ir tikrai ne vien del isvaizdos...:)
kažkur 10 kartų )
as tai nzn bet gal kokie 2 bet mergelikes labai smagios iki dabar bendraujam
Na as ir buvau bet per sms susipazinus tada buvau:D Ir nuejau net foto nemacius... Bet ten tikrai buvo KAIMAS ir tikrai ne vien del isvaizdos...:)
atsiprasau, bet gal tai del to kad kaime gyveni ?
joa, esu karta.. ir tikrai nepasigailejau
ant kiek susitikimas bus vykes priklauso nuo paties zmogaus, jei nesugebi atsirinkti kuris zmogus tau idomus kuris nea, beto daug kas priklauso nuo to koki ta zmogu issivaizduoji-jei perdaug suidealizuoji tai dazniausiai tikrai nuvils lukescius ir panasiai....na o isvaizda loterija-SPORTLOTO:)
na, nemanau.. nes ir foto rode visai kita zmogu, o apie bendravima is vis tyliu.. jei is zmogaus reikia poi zodi traukti, o nete jis drasuolis zuikis, tai nzn..as tokiu zmoniu nesuprantu :?
ne,ir tikrai neiciau,ir dar su tais,kurie prisideje ne savo nuotrauku taip pat nesileidziu i jokius pokalbius.internete pilna visokiausiu iskrypeliu,ne karta teko susidurti,atrodo bendrauja normaliai,kaip tik pasiulo susitikti,o atsisakai,iskart prasideda visokie grasinimai.mano manymu,tikrai tai ne pati geriausia vieta pazintims.
na, kur nesavo foto susideje tai tikrai neiciau nes man gaila iskarto tokio zmogaus ;D
>> na,kai as ejau nemacius.. tai man buvo superine nuotaika.. as su juo gal puse metu susirasinejau, siule susitikt, bet as pabijodavau ar siaip. na nzn.. nenorejau.. bet tada kazkodel norejau ir nuejau.. tikrai nesigailiu, nes ten labai fainas ir visoks kitoks zmogus.. na, musu poziuriai siek tiek issiskyre del kai kuriu dalyku :V ,, bet iki kaledu paskui prabendravom netu ir toliau, o dabar jis net prie kompo neprieina.. parasiau as jam laiskuti ir laukiu vis..
Nijole>na,zinoma,ne visi blogi zmones internete sulinde,nes pilna tokiu ir gatveje.
Man visalaik tevai ir pazistami kartojo:jeigu vaikinas iesko merginos per interneta,vadinasi,arba turi kazkokiu kompleksu,.kad negali jos susirasti realybeje.Cia nekalbu apie tuos atvejus,jeigu susirandama mergina "netycia",t.y tu galvoji tiesiog smagiai pabendrauti su zmonemis ir nesedi dienu dienas prie kompo,uzsiemes vien tik internetinemis merginu paieskomis.
as ir mergina per ieskok turejau metus draugavom:) per 3 metus gal kokiu 12 pasimatimu turejau
namanau kad cia galima rasti zmogu
namanau kad cia galima rasti zmogu
As ir nemaniau... bet...
1 karta, kazkur 14-15-os metu, nepamenu gerai to karto ir uzteko
kaip atejo toks berniokas visas nesiprauses, apiplyses, ilgaplaukis, viena plauku puse dazyta juodai, kita- baltai... kaip is siaubiako kokio
dabar tai juokinga prisiminus, o tada tai norejosi begt kuo greiciau
o as likau su ta taisykle kuria man vis kiso y galva visi kaibuvau maza:D niekaada neik su nepazystamu niekur,nej susitikus gatwej nej per internete nej per sms ir t.t.:Dir da daug zn;p
Egle, 17 parašė:Na as ir buvau bet per sms susipazinus tada buvau:D Ir nuejau net foto nemacius... Bet ten tikrai buvo KAIMAS ir tikrai ne vien del isvaizdos...:)
atsiprasau, bet gal tai del to kad kaime gyveni ?
Nezinau, Aleksandrai, gal
labas as buvau
tik viena karta,nei nuvyle nei nudziugino...nulis emociju
turejau, nesigailiu, net esu dekinga internetui uz tai ka is jo gavau:>
as tai nzn bet gal kokie 2 bet mergelikes labai smagios iki dabar bendraujam
Hey ar mane iskaiciavai? Ar as ne pasimatymas?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?