Re: grupinis sex
nea tikrai brangusis ne astuoni....ir tikrai ne gatvej kazko ieskot reikia...paprasciausiai tai buna netiketai ir tikrai neplanuotai...bent as to tikrai neplanavau:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → grupinis sex
nea tikrai brangusis ne astuoni....ir tikrai ne gatvej kazko ieskot reikia...paprasciausiai tai buna netiketai ir tikrai neplanuotai...bent as to tikrai neplanavau:)
geras grupinis
nu wa bet as nelabai megiamas
nenoriu grupinio, kazkos saltas, be jausmu seksas, kazkokia nesamone, kaip kokie sunukiai ant kalytes lipa bandom.
Man geriausias seksas su savo mergina.
tokiam sekse nebuna jausmu....nebent savo vaikina tempi kartu su savim...
o as noreciau kada isbandyti sexa su dvuem vyrais- gal ir nieko butu...
na man dar tokio noro nera....ziaurokai biski....
o as noreciau kada isbandyti sexa su dvuem vyrais- gal ir nieko butu...
tai kas neleidzia isbandyt?
nzn. ne visada tas noras yra...
butu keista jei visada noretum myletis ir dar keisciau, jei vis noretusi grupinio
man neteko ,bet pries keleta metu buvo galimybe,dvi panos, norejo kad jas padaryciau vienu metu o as kaip durnius gedinaus ,beto viena pana norejau kabint.o po to tuso taip ir nepakabinau:)ir dabar grauziuos po siai dienai, jau nuogos gulejo ,vaje,vaje jai pasitaikys galimybe tikrai tikrai pabandykit nes kitaip grausites visa givenima
pilnai pritariu Gintautui
nenoriu grupinio, kazkos saltas, be jausmu seksas, kazkokia nesamone, kaip kokie sunukiai ant kalytes lipa bandom.
Man geriausias seksas su savo mergina.
o aš galvojau, kad jau visai mažuma esu:)man grupinis irgi šaltas, bejausmis seksas atrodo.o jei tame bardake dar ir savo draugą pamatyčiau visai sugyvulėjusi, tai visi jausmai, ko gero išgaruotų.
svarbu ne kur ir ne ka,o su kuo ,mielieji!
beje,manau kad merginos yra daug tolerantiskesnes grupinio sekso atzvilgiu nei vaikinai.
na as ir taip manau...nes visad galvojau,kad dauguma merginu yra bisex,vyrui ta pripazint sunkiau
manau kad tikrai grupinis yra gerai,as su panele norim isbandyti tai ir patirti,bet nesurandam paneles:(
Visai neseniai stebejau tris savo drauges "besiduodancias", veliau prisijunge ir vaikinas...slykstu... geriau buciau to nemacius..va ka su vaikais alkoholis ir nelaimingos meiles daro
teko viena karta isbandyti. Visai nieko buvo, o dabar istekejusi esu ir mano vyras siulo isbandyti su treciu asmeniu, tai net nezinau, kazkaip tinkamo nerandu. O tada buvo gerai ir viskas tiko.
manau kad tikrai grupinis yra gerai,as su panele norim isbandyti tai ir patirti,bet nesurandam paneles:(
O tu ieskok vaikino greit rasi
fe slykstus jus esat na man nera noro su kuo nors dalintis savo mergina
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → grupinis sex