Тема: Gal patartumet kaip pakabint patinkancia pardaveja:)
vienoj parduotuvej pastoviai apsipirkineju ,patinka man labai pardaveja:) ir ji i mane kazkaip istroskus ziuri ir as ,bet uzkalbint nedrystu:) ka daryt?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Gal patartumet kaip pakabint patinkancia pardaveja:)
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vienoj parduotuvej pastoviai apsipirkineju ,patinka man labai pardaveja:) ir ji i mane kazkaip istroskus ziuri ir as ,bet uzkalbint nedrystu:) ka daryt?
Tai užkalbink iš pradžių kaip pirkėjas pardavėją, gal drąsiau pataps..
Tai užkalbink iš pradžių kaip pirkėjas pardavėją, gal drąsiau pataps..
tai zinai eilej,nejauku prie zmoniu
palauk kol baigs darba ir po darbo pakalbink, tik neisgasdink, pagalvos koks iskrypelis tyko prie parduotuves
kvailuciai gi ijungk savo super duper zavesio galias ir kalbek negasddindamas pakviesk kokio puodelio arbatso ar dar ko nors per jos laisvadieni
o gal ji tik siaip akis gano o turi jaunikaiti
klausk ir susizinosi viska arba ir tu isidadrbink kasininku gretimoj kasoj ;D
kaip dirbus pardaveja ir sedejus kasoje, turinti siek tiek patirties tai galiu drasiai sakt kad uzkalbink drasiai nes labai malonu kai gale darbo dieno tave maloniai pasnekina ir pasako koki komplimenta, tai tikrai nera banalu o kazkaip net pakelia nuotaika
tai tikrai patarciau uzkalbinti ir pasakyti ka nors malonaus
jojo.. pritarsiu sesiui as irgi koks ten nejaukumas :? eik su draugais, ir kalbink,, pasiimk kokio alaus ar sausainiu ir snekek su ja
o jei pirksi daugiau, tai laiko daugiau turesi pakalbet su ja
jei maloniai snekesi, tikrai kalbesis ji su tavimi, jei nebus kokia tundra :V
>> as tai turejau net savo nuosavu pirkeju, kurie pas mane visada ateidavo apsipirkinet, kazkada mieste dar buvom susitike, tai pasnekejom visai maloniai ir pasijuokem... ir dar ant vieno berniuko labai pykstu... po darbo, snekejau su juo, kol manes brolis vaziavo pasiimti, tai ir telefonais apsikeitem, po to kelias savaites sms susirasinejom, dar i parde buvo atlekes :? bet jis paskui mane pamirso... tai va.. dek pragare ;D
Na as irgi kazkada dirbau pardaveja,taip susipazinau su savo pirmaja meile...
jau kai noresi kalbint,geriau buk vienas,be jokiu draugu,patariu..
mane iskart irgi kalbino su draugais,tikrai nekaip trodo,tiesiog atbaido....
paskui vienas pakluse,ka veiksiu po darbo,taip ir susipazinom,ach grazi meile buvo,deja,neteko mum kartu buti....
tai joa.. lieva, kai dar keli tukstanciai draugu ziuri, kaip ten jums sekasi bendrauti, bet paciai pradziai, kai dar nedrasu, tiks.. o jau kita karta vienas ateis << ir taip parodys, kad jam svarbu
kvailuciai
gi ijungk savo super duper zavesio galias ir kalbek negasddindamas pakviesk kokio puodelio arbatso ar dar ko nors per jos laisvadieni
o gal ji tik siaip akis gano o turi jaunikaiti
klausk ir susizinosi viska arba ir tu isidadrbink kasininku gretimoj kasoj ;D
kojas pakratyciau toki darba dirbdamas
meile reikalauja auku ;D ;D
nu reikia pagaliau paklausti ar jus panele nenoretumet arbatos jei sakys kad ne!!, tai uzeik kita diena ir vel to paties paklausk
tai jei supyks ;( tai bus aisku kad apsipirkai ten paskutini karta
Oba ;D geras:D gal net ir sutiks is pirmo karto jei jau taip ziurejo nepraleisk sanco, nes kas nors kitas ja pakvies
o kur randas ta parduotuve :?:D
palikinek jai graza ir kalbink
palikinek jai graza ir kalbink
taip palik jei 150 Lt. pamerk aki ir pasakyk kad lauksi darbo pabaigos
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Gal patartumet kaip pakabint patinkancia pardaveja:)