Тема: Ar verta bendrauti? plz.patarkyt!
Pries puse metu susipazinau su vienu žymiausiu Lt sportininku, iš karto man buvo tik idomu su jo susipažinti, patiko jo demesys.. Jis yra daug už mane vyrasnis, be tuo is kito miesto taigi net negalvojau kad jis gali mane taip sužaveti, kad galiu ji isimyleti (nes visada isimyliu labai sunkiai, paskutini karta buvau isimylejusi 16m. ) Lengvai su jo susibendravom ir greitai suartejom. Man patiko su jo buti, nes jis yra tox kokio visada norejau, tesiog idealus man- gražus & protingas.. Is karto galvojau kad tai tik susižavejimas.. bet tuos mintys kad minios merginu/moteru vos ne alpa del jo man pradejo neduoti ramybes.. Supratau kad aš ji myliu, kad negaliu be jo.. Žinojau kad jis išsiskyres ir pažintės pradžioj kai aš paklausiau ar jis neturi merginos ji taip ir pasake kad išsiskyres.. bet viena vakara mums besikalbant jis pasake kad turi drauge-man buvo skaudu tai išgirsti, pasijutau tikrai nekaip.. nes jei bučiau žinojusi tai pradžioj viskas butu kitaip... bet tada visko taip ir nenutraukem-mums patiko buti kartu.. Jo drauge foto modelis, jie susitikinejo kai jis dar buvo vedes- ji buvo meilužė bet išsiskyre ne del jos.. ir kaip paklausiau ar jis ja ves jis pasake kad nenori rimtu santykiu... Mes dar su jo bendravom, bet laikui begant aš pradejau galvoti ar man tuo reikia.. Jis nuostabus-mielas, geras, mums gera kartu.. bet man reikia daugiau.. Jis mano mieste buna dažnai, bet pats yra labai užsiemes tiek sportu, tiek savo verslu... Aš nusprendžiau saves nekankinti, kai jis norejo susitikti sakydavau kad esu užsiemusi... ir jau kažkur menesi nebendraujam visai.. Jam patinka su manim buti, sake parašyt kai atsilaisvinsiu..
Bet kas iš tuo man jeigu aš noriu daugiau... O gal verta bandyti? Juk jo drauge su jo bendravo net kai jis buvo vedes...