1

Тема: Ar verta bendrauti? plz.patarkyt!

Pries puse metu susipazinau su vienu žymiausiu Lt sportininku, iš karto man buvo tik idomu su jo susipažinti, patiko jo demesys.. Jis yra daug už mane vyrasnis, be tuo is kito miesto taigi net negalvojau kad jis gali mane taip sužaveti, kad galiu ji isimyleti (nes visada isimyliu labai sunkiai, paskutini karta buvau isimylejusi 16m. smile ) Lengvai su jo susibendravom ir greitai suartejom. Man patiko su jo buti, nes jis yra tox kokio visada norejau, tesiog idealus man- gražus & protingas.. Is karto galvojau kad tai tik susižavejimas.. bet tuos mintys kad  minios merginu/moteru vos ne alpa del jo man pradejo neduoti ramybes.. Supratau kad aš ji myliu, kad negaliu be jo.. Žinojau kad jis išsiskyres ir pažintės pradžioj kai aš paklausiau ar jis neturi merginos ji taip ir pasake kad išsiskyres.. bet viena vakara mums besikalbant jis pasake kad turi drauge-man buvo skaudu tai išgirsti, pasijutau tikrai nekaip.. nes jei bučiau žinojusi tai pradžioj viskas butu kitaip... bet tada visko taip ir nenutraukem-mums patiko buti kartu.. Jo drauge foto modelis, jie susitikinejo kai jis dar buvo vedes- ji buvo meilužė bet išsiskyre ne del jos.. ir kaip paklausiau ar jis ja ves jis pasake kad nenori rimtu santykiu... Mes dar su jo bendravom, bet laikui begant aš pradejau galvoti ar man tuo reikia.. Jis nuostabus-mielas, geras, mums gera kartu.. bet man reikia daugiau.. Jis mano mieste buna dažnai, bet pats yra labai užsiemes tiek sportu, tiek savo verslu... Aš nusprendžiau saves nekankinti, kai jis norejo susitikti sakydavau kad esu užsiemusi... ir jau kažkur menesi nebendraujam visai.. Jam patinka su manim buti, sake parašyt kai atsilaisvinsiu..
Bet kas iš tuo man jeigu aš noriu daugiau... O gal verta bandyti? Juk jo drauge su jo bendravo net kai jis buvo vedes...

2

Re: Ar verta bendrauti? plz.patarkyt!

pasiunti ta "zymiausia sportininka" **** ir ieskai normalaus vaikino sau, o ne tokio kurio kiekvienam mieste, kur nuvaziuotu, lauktu vis kita:D

3

ta situaciaja paini ir siaip ar taip ten daug skausmo - pamastyk bet spresti tik tau...

4

Algirdai ne taip lengva surasti tai ko nori....
o ir suradus palikti nesinori, ypač kai jam jau kazka jauti...

5

zinau kaip kas yra:) bet jei tau vienodai rodo ir tu gali leisti sau but jam ne svarbiausia - tavo reikalas wink

6

Algirdas, 25 пишет:

pasiunti ta "zymiausia sportininka" **** ir ieskai normalaus vaikino sau, o ne tokio kurio kiekvienam mieste, kur nuvaziuotu, lauktu vis kita:D

taip.. pritariu...
manau, rasi geresni. Na, o jeigu jau paliko viena... tai as abejoju ar nepaliks ir kitos... O gal ta kita gali buti tu?.....turint galwoje, kad nori kazko daugiau, siulyciau to daugiau noret su kazkuo kitu smile na bet vel gi... cia tik tau sprest...

7

tikiu, kad tau labai sunku apsisprest...  ypac jei zinai, kad kazka jauti... linkiu tau padaryt teisinga sprendima:)

8

Algirdas, 25 пишет:

zinau kaip kas yra:) bet jei tau vienodai rodo ir tu gali leisti sau but jam ne svarbiausia - tavo reikalas wink

nedraskyk merginai sirdies, nemanau kad ji tuo nemato tik tas dalykas ja ir trykdo ir kankina...

9

Elena, 30 пишет:
Algirdas, 25 пишет:

nedraskyk merginai sirdies, nemanau kad ji tuo nemato tik tas dalykas ja ir trykdo ir kankina...

Ji daugiau sirdy susidraskys bandydama likt su juo, nei tiesa i akis is Algirdo...
Kaip greit prizadint is miego, neapipylus salto vandens? ;D

10

SIGITAI, suprantama, bet nera taip lengva tarp proto ir sirdies...

11

Elena, 30 пишет:

SIGITAI, suprantama, bet nera taip lengva tarp proto ir sirdies...

Nelengva, kai kazkokie jausmai aptemdo prota... Tiesa sakant, tegul renkasi pati... jei laikysis kiekvieno tinkamo patarimo tai taip ir neismoks savarankiskai atsirinkt savuose jausmuose kas gerai o kas ne... juk gyveni ir mokaisi...

12

ismintingai sakai - mes uz ja nenuspresime gi smile

13

nesakau nusprasti uz mane:) prasau tik pasisakyti savo nuomone.. 
aciux wink

14

Draugavau as irgi su vienu garsiu sportininku ir daugiau niekad tokios klaidos nebedarysi..koks jis saunus ir mielas bebutu vienintelis mano patarimas skirtis su juo - jei myles gris su suzadetuviu ziedu ( bet vistiek tures n meiluziu), jei ne tai ne..
Pradzioj viskas buvo tikrai saunu- jis be galo mielas, demesingas, puikus meiluzis, beabejo grazuolis tobula figura - juk sportininkas...zodziu idealus...neilgai trukus prasidejo nuolatines jo keliones i uzsieni, tusavojimai su komanda ir t.t. Kai as jam nusibodau (as taip manau, nes tai labai nepastovus zmones, kurie patys nezino ko nori ir vienoj vietoj jie ilgai neuzsilaiko) prasidejo jo didziausi nuovargiai ir ilgos treniruotes..taip musu susitikimai retejo, santykiai saltejo, o as, kvaile, laukdavau jo skambuciu ar zinuciu, kankinausi belekaip...man iki siol baisu tai atsimint..labai jau jis istriges buvo- noreciau kad niekad nebuciau jo sutikusi..mano istorija, tikiuosi pades apsisprest teisingai..

15

ex.... :::201

16

Kad ir ką benuspręstum, vis tiek teisingumą arba neteisingumą to savo sprendimo suvoksi tik po kurio laiko, kai jau viskas bus praėję ir dulkės nusėdę. Taip kad gali nesukt sau per daug smegenų - ne kažin ką padės.

17

Martyna, 19 пишет:

Kad ir ką benuspręstum, vis tiek teisingumą arba neteisingumą to savo sprendimo suvoksi tik po kurio laiko, kai jau viskas bus praėję ir dulkės nusėdę. Taip kad gali nesukt sau per daug smegenų - ne kažin ką padės.

kad ir ka sprestum lengva nebus nes tai jausmai...

18

na Erika as tavo vietoj palikciau ji ramybeje...suprantu,kad sunku,bet tu pagalvok tavo santykiai su juo bus amzini nervai ir pergyvenimai "ar jis kada nores rimtu santykiu" "ar susitikeneja su ana savo drauge" ir t...t kam tau to reikia? kankinsies del santykiu kurie netvirti ir neaiskus...va jei nebutum jo ismylejus tai butu visai kas kita...susitinkat gerai praleidziat laika ir viskas...o dabar..........

19

Danguole, 21 пишет:

na Erika as tavo vietoj palikciau ji ramybeje...suprantu,kad sunku,bet tu pagalvok tavo santykiai su juo bus amzini nervai ir pergyvenimai "ar jis kada nores rimtu santykiu" "ar susitikeneja su ana savo drauge" ir t...t kam tau to reikia? kankinsies del santykiu kurie netvirti ir neaiskus...va jei nebutum jo ismylejus tai butu visai kas kita...susitinkat gerai praleidziat laika ir viskas...o dabar..........

supranti jei ji nebutu jo isimylejusi tai turbut viskas butu lengviau sprendziama ir cia patarimu ji net ir neklaustu...

20

ex dbr. dar pazadejau kad susitiksim sita savaite... bet gal velau atidesiu dar keliom dienom- nesu dar apsisprendus, nzn. kaip elgtis... :::a57