1

Тема: neduoda ramybes:)

klausimukas:) kodel jus manote arba kitaip, esate nusistate, jog amzius viska pasako?
p.s. zinoma mano nuomone siuo klausimu aiski.. bet kaip gi manot jus?:)

2

Re: neduoda ramybes:)

ne viska, bet daugiau maziau.. seip su amziumi skiriasi pasaulio suvokimas, bei isprusimas.. smile

3

na kartais pasako, bet ne visada...kita karta 14 metu vaikas yra protingesnis ir atsakingesnis nei 24 metu zmogus...

4

oi tik nereikia... aisku vertinu tavo nuomone, bet juk nereikia taip absoliutint:) isdygsta ir tokiu veikeju kad 25 metu masto lyg pirmokas smile

5

Amzius nieko nesako..Puikiai zinau tai is patirties...As pvz niekada nekreipiu labai didelio demesio i skaiciukus..Svarbiausia tai kas darosi galvyteje..
As pats galiu juokaudamas taip pasielgti kad dauguma pagalvotu kad man gal tik 16..Bet man dzin..as galesiu lygiai taippat kazka tokio padaryti kad pagalvotu jog esu kox 40metis..:)

6

Amzius nieko nepasako tongue smile

7

niekas nera nusistates tiesiogiai pries amziu, greiciau tik tiek, kad amzius nusako ir proto galimybes (isimtys tik patvirtina taisykle), tiesiog dauguma musu dar neperkope 30 ir pasauleziuru skirtumai dar labai dideli, kai imi niolikmeti(e) ir ta, kuriam jau senokai niolika praejo smile o veliau pamazu tas amzius lyginasi lyginasi.. bet vis tiek netikiu, kad 20 ir 40 metu zmones rastu labai daug bendru kalbu smile

8

Vija, 24 пишет:

niekas nera nusistates tiesiogiai pries amziu, greiciau tik tiek, kad amzius nusako ir proto galimybes (isimtys tik patvirtina taisykle), tiesiog dauguma musu dar neperkope 30 ir pasauleziuru skirtumai dar labai dideli, kai imi niolikmeti(e) ir ta, kuriam jau senokai niolika praejo smile o veliau pamazu tas amzius lyginasi lyginasi.. bet vis tiek netikiu, kad 20 ir 40 metu zmones rastu labai daug bendru kalbu smile

Ziurint kox tas zmogus 20metis ar 40metis..:)Pvz as manau kad ir budamas 40meciu galeciau buti nesusiraukes filosofas kazkox.o galintis pajuokauti ir puikiai suprantantis jaunesnius..:)

9

vien pagal zmoguas kalba minciu issakyma galima suprasti kiek jam metu  (apitikslei)

o pvz as nesu nusistates pries jaunus jai jie nemala s.... 

10

mykolas, 19 geraj.. bet tu irgi toks jau senas smile)) no offense

11

nieko tas amzius nesako.... svarbiausia kaip zmogus jauciasi, kaip elgiasi ir masto... yra tokiu nusenusiu -niolikiniu kad kraupu darosi ...:) ir atvirksciai....:))

12

ech.... o jau maniau jog imsit ir suvartysit mus, snarglius:D

13

Ramune:) kazkaip net minties tokios neturiu:)) na bet jei yra noras-galiu:))

14

Ramune, mano dukrai panasiai kaip tau:) zinai, kartais pasedziu, paklausau -ir turiu ko pasimokinti:)

15

wow... na kai zmogus su tokia patirtim man kazka sako...matyt yra tame tiesos smile

16

Vilius, 16 пишет:

mykolas, 19 geraj.. bet tu irgi toks jau senas smile)) no offense

nenoriu nieko izeisti as mazeis laikau iki 15 metu bet buna labai mazai isimciu smile

17

labai mazu issimciu:) hmm kokios idejos:)

18

Meilei nera amziaus skytumu smile svarbu ne amzius o ka jie mano vienas apie kita ir ar jie ka nors jaucia smile

19

paprasciausiai, tie zmones kurie nekalba su tavimi jei mano kad esi per jauna, ir tesiog vengia tai tik parodo, koks tas pats zmogus inteligentas, ir koks pasiputelis yra, nes inteligentas su visais ras bendra, kalba ir tikrai nevengs taves........o jei problema tame, kad mano kad tu esi neinteligentas ar siaip nusisneki, tai reiskia kad jie nieko nezino apie tave ir jiem , dzin tai nesijaudink, jei jiems dzin kam gi tau rupintis? smile

20

hmm.... na cia jau kaip paziuresi... teko susidurti su vyresniai kurie ne velnio nenusimano apie bent jau pakenciama bendravima... taip pat buvau sutikusi ir jaunesniu uz save... klausai ir ausys linksta.... rodos intelektu zmogiukas isties nesiskundzia... tiesiog beda tame kad esi nuvertinamas... jei jaunesnis kvailesnis.... nesugebi bendraut ir svarbiausia esi naivus.... smile kvailas poziuris big_smile