261

Re: Paįvairinimui

tokio amziaus ne ir man rods nesilaikysiu. jei laikais dietos per daug valgai ;D

durnas klausimas,bet..
ka darytum jei tavo draugas mirtu?ir butu pasirinkimas..

1.atiduotum jam savo gyvybe,ir isgelbetum drauga
2.gedetum draugo visa savo likusi gyvenima...

:? :?

262

ziurint koks draugas...  ash pati manau, kad dar turiu daug ka nuveikt shiam gyvenime... na, bet turiu viena drauga del kurio , manau, tikrai atiduociau savo gyvybe... smile

ka veiki pries miega?

263

ziuriu tv3- kaulus arba hausa ;D

Ar daznai klausai muzikos?

264

Gerda, 16 пишет:

jei esi turtingas tai ir laimingas busi.. big_smile cia mano nuomone... big_smile
daznai kyla kwaili klausimai?

taip jei atmetus visas moralines ir pan vertybes seis laikais viska nusipirksi uz pinigus ka tik panoresi ir sveikata ir meile ir dar ko uzsimanysi jei lt turesi tiek kad neikad nepabaiksi smile mano pamastymu toki laikai atejo smile

265

Irmantas, 21 пишет:
Gerda, 16 пишет:

jei esi turtingas tai ir laimingas busi.. big_smile cia mano nuomone... big_smile
daznai kyla kwaili klausimai?

taip jei atmetus visas moralines ir pan vertybes seis laikais viska nusipirksi uz pinigus ka tik panoresi ir sveikata ir meile ir dar ko uzsimanysi jei lt turesi tiek kad neikad nepabaiksi smile mano pamastymu toki laikai atejo smile

jop...  sutinku...  dabar swarbu nebe moralines..  dabar swarbu materialines... smile na ash gerai jausciausi ir be tu materialiniu... bet kai pagalwoji... ar shiais laikais pwz "bomzai" laimingi? ir tai reikia pinigeliu, kad bonkele nusipirktu ... smile na nors cia truputeli ne i tema ... bet... big_smile

266

muzikos?:) na muzika uzima labai didele dali mano gyvenimo, o tai reiskia kad as ja klausau daug ir daznai smile

ka manai apie one.lt?

267

one.lt yra grynas meslas...
kaip manai meile pakeicia zmogu?

268

manau, kad labai... nors vel gi ... cia priklauso nuo pacio zmogaus...

kadanors darinejai zuvi?:D

269

teko... fe.. dar spurdejo. gerai kad nedaug big_smile

ka manai apie skype?

270

skype? naudoju ja...  gers dalykas... nors ne wisada big_smile

ar esi ka nors sulauzes(-iusi) ir paslepes(-usi) tik del to, kad bijojai pasekmiu? Ka? Ir kodel?:)

271

mmm as daug ka esu sulauziusi ir paslepusi big_smile big_smile
mm bet toks ziauriausias dalykas buvo kad viena kart kai buvau maza mergaite biski kaciuka smaugiau..nes buvau filmu prisiziurejus.... idomu buvo pamegint big_smile bet aisq besmaugiant pagailo vargsiuko.... tai apsiverkiau ir nebezinojau ka daryt ir paslepiau ji big_smile big_smile

mmm ar sapnuoji spalvotus sapnus ?:) isimintiniausias sapnas:)

272

gyva kaciuka???? numire jis????:::819:::215 sadisteeeee big_smile

spalvotus? joa sapnuoju... big_smile paskutini karta sapnavau, kad plaukiau kazkokia upe i Vilniu.. big_smile (gerai , kad nepaskendau big_smile ) o sheip kazkada , kai dar buvau maza sapnavau , kad mano pusbroli suede tokia didele ziurke su raudonom akim... pabudau tada kaip po kosmaro.. o tu akiu negaliu pamirst iki dabar big_smile

turejai pirma susitikima su draugo/drauges tevais? kaip viskas vyko?:)

273

mm neeee nnumire jis big_smile tik biski prismaugiau ir viskas big_smile
mmm joooo nu turejau ir ne viena susitikima su tevais.... mmm o pirmas susitikimas tai buvo mmm labai labai bijojau.... nedrasi kaip pelyte buvau...mm o nuejom pas ji...tevai cia ooo seskis o cia sampaniuka geriam... cia taip ir taip..... ir tada visas nedrasumas isgaravo big_smile mm bet seip nepatinka man tokios ceremonijos....apipazindinimai su giminem.. hrr smile smile

mmm kaip atrode tavo pirmasis gyvenime pasimatymas??  smile

274

o... geras klausimas... big_smile kazkaip neatsimenu...  turejau toki drauga, kai dar buvau labai mazyte... big_smile mane drauges supirso... big_smile tai as su juo ejau sustitikt gal metus, jei nedaugiau... big_smile bet paskui susitikom per naujus metus.. tikriausiai, tai ir buvo mano pirmas pasimatymas... big_smile nedrysau net atsisest shalia... big_smile kaip baisu.. big_smile

ka dayt jei labai bijau draugo tevu? big_smile

275

mmmm jei bijai draugo tevu tai nebebijok smile nes nera ko bijot smile
man kazkodel db tevu nebesibijo..o labiau bijosi kokios seses.... kuri taip skersom nuziurineja... hrr smile
mm o jei bijai pasakyk draugui ir padrasins smile

mm kodel nuo ryto prie kompo?? smile

276

draugo tevai rusai...  jauciu nieko nesupras ka kalbesiu... ot bus grazu... big_smile gerai, kad dar sesers nera...:)

sergu... smile jau visa savaite ir nepraeina...:)

forumai draugas ar priesas? kodel?:)

277

mmm mano nuomone labiau prie priesu....pvz pasaku nuomone kuri yra skirtingai nei daugelio...tai sakes as cia mazdaug bandau pasirodyt... ir t.t.... arba pvz jei parasai kad mazdaug megsti ktius dalykus nei kiti tai vel... nu ka zinau.... kitu supratimu cia ateinama norint pasirodyt tai ka zinau...:)

kaip atrodyt turetu ideliausias pasimtymas?:)

278

kox? nezinau... gal bus labai jau banalu...  tikriausiai idealiu nebuna.. smile  bet noreciau, kad  visu pirma shalia butu zmogus su kuriuo man gera but...  toliau turetu but romantiska aplinka...  pawyzdziui juros krantas... ar panashiai...:) ir shilti saules spinduliai...:)uch....:) greiciau ta vasara...:)

manai kad tureti savo nuomone issiskiriancia is kitu yra blogai?:)

279

mm nemanau kad tai blogai.. nes man pastoviai taip buna... ir ne tik del nuomones.. o ir del pomegiu.. uzsiemimu ir t.t. smile
mm o tiki meile is pirmo zvilgsnio?:)

280

tikiu meile is pirmo zodzio smile ir is zvilgsnio... smile  cia is patirties sakau... ir manau, kad man del to labai pasiseke smile

atiduotum gyvybe del mylimo zmogaus?