Tema: Kokios gėlės jums labiausiai patinka?
kokios geles jums labiausiai patinka?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios gėlės jums labiausiai patinka?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokios geles jums labiausiai patinka?
nuvytusios
nuvytusios
butent nors ne.. man patinka su graziais ziedais...
Algirdas, 25 parašė:nuvytusios
butent
nors ne.. man patinka su graziais ziedais...
tai nuvyte ziedai ir yra patys graziausi
saulegrazos
Gerda, 17 parašė:Algirdas, 25 parašė:nuvytusios
butent
nors ne.. man patinka su graziais ziedais...
tai nuvyte ziedai ir yra patys graziausi
sakyciau toks neeilinis poziuris i grozi ;D
kaip mirtise is adamsu roziu ziedus nukarpo ir pasimerkia kotus i wazele
smagumelis
tai kam karpyt.. reik ishkarto tik kotelius skint
nu matai apie labai subjektyvu dalyka diskusija
tai kam karpyt.. reik ishkarto tik kotelius skint
kad neiseina sitaip
nori nenori su ziedu nusiskina
Gerda, 17 parašė:tai kam karpyt.. reik ishkarto tik kotelius skint
kad neiseina sitaip
nori nenori su ziedu nusiskina
bet zinai sako kai labai nori tai wiskas imanoma..
a man tai labai patinka gerberos >> na tokios tikrso geles, kokias piesiau, kai buvau maza... na, dar beprotiskai isimylejau ir frezijas << drauges megstamiausios, bet pakerejo ir mane
>> ir lb nemegstu roziu.. nzn kodel.. tokios jos man dalykines ir nusiviliu kartais << jei gaunu jas... per savo 20 gimtadieni gavau is draugiu roziu... susinervinau, nes jau kas kas.. bet jos galejo ir nedovanoti man roziu...
mano mylimiausios herberos nuostabios geles. dar pasakysiu kad man labiausiai patinka geles is lauku, o ne pirktos, nezinau bet labai man grazios lauku gelytes
Patinka tos, kur egoisto žmogaus purvinų rankų nepaliestos.
Visos geles grazios, tik vienos daugiau, kitos maziau.. O man tai asmeniskai labiausiai patinka vazonines geles, kurias galima priziureti, jomis rupintis, laukti kol prazys ir papuosti kambari ne tik "tam kartui", bet ilgam, ir kurios dar ilgai ilgai primins jas dovanojusi asmeni.. Va kaip
man patinka visokios nematytos iskirtines geles patinka visos lauko geles, ir daug labiau apsidziaugciau gavus puokste lauko geliu o ne roziu
beje, visada malonu gauti geliu, ir nesvarbu kokiu
a man tai labai patinka gerberos >> na tokios tikrso geles, kokias piesiau, kai buvau maza... na, dar beprotiskai isimylejau ir frezijas << drauges megstamiausios, bet pakerejo ir mane
![]()
>> ir lb nemegstu roziu.. nzn kodel.. tokios jos man dalykines ir nusiviliu kartais << jei gaunu jas... per savo 20 gimtadieni gavau is draugiu roziu... susinervinau, nes jau kas kas.. bet jos galejo ir nedovanoti man roziu...
Nijolyte, as ju nedovanojau,cia jos taip sumaste :? as pati pagaminau butent tau
butent ta gelyte
tokia maza, ranku darbo,
bet is sirdies
<...> patinka visos lauko geles, ir daug labiau apsidziaugciau gavus puokste lauko geliu o ne roziu
<...>
true true (hug) nes bent jau man, tai atrodo daug nuosirdziau
>>> Rasa, take it easy..
okis, kaip paskysi
siaip as ir myliu visas. . . lauko, vazonines geliukes mylimiause tai vandens lelija . . . rozes pribode. .. :?
visos;)labiau rozes ir fuksijas megstu,tik negaliu pakest tu kur baba augina,nes jos labai smirdi;DDDbet nezinau kaip vadinas:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios gėlės jums labiausiai patinka?