Tema: Lietuviu kalbos teksto interpretacija
Gal kas nors zinot 16 galimu autoriu is kuriu gali buti parinkti tekstai egzaminui kuris bus antradieni??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lietuviu kalbos teksto interpretacija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gal kas nors zinot 16 galimu autoriu is kuriu gali buti parinkti tekstai egzaminui kuris bus antradieni??
O mokytojos nenori paklaust? Siaip cia ne valstybine paslaptis kiek zinau.. Ir mokytoja turejo jau senokai jus apsviest ko tiketis..
ji mums padiktavo tu autoriu apie 30 kaip manai kaip reik tiek daug ismokti??? tai dalinai neimanoma...
ji mums padiktavo tu autoriu apie 30 kaip manai kaip reik tiek daug ismokti??? tai dalinai neimanoma...
O tai kam tau tada tie 16? :? Juk tiek irgi abejoju ar ismoksi iki 2dienio.. :?
Patarimas: daryk kaip as, pasitelk intuicija Nieko nesimokiau, isskyrus Skema, ir tai tik paskutini vakara.. Nors visi kaip susitare aiskino kad jo nebus.. Buvo
na as jau kelis moku ir kad bent panasiai zinot kad paskaitinet.. vis geriau negu nieko.. meginau tus 30 paskaityti po to nieko nebeatsiminiau ka skaiciau
labai susimaiso.. o siaip del tu 16 tai buna pranesama pagrindiniai tam tikru metu egzaminu autoriai... ir siaip jau gavau is kitos klases mokines keleta autoriu kuriuos jiems mokytoja sake
na, as apie autorius nieko nezinojau ir man mazai terupejo.. siaip laikiau mokykline interpretacija (dabar gal ir gailiuosi del saves, nes stojant man jos visai nereikejo) .. tai va.. gavau 9, nes mokytoja mano pasake, kad kazka i pievas nurasiau as ten ;D tai del to man 9 parase ;D zdz... Rasa... as zinau,kad dabar lb svarbu.. bet siaip permesk akute i visus autorius ir rask kazka bendra tarp ju, kad galetum visiems ta pati parasyti.. as taip [darydavau, ir niekas ne nepastebedavo kad visa laika kartojasi beveik tas pats toj izangoj apie autoriu ;D << ta prasme apie kurybso bruozus
mm tiesa sakai reikia pameginti atrasti kazka bendra tarp ju as irgi telaikau mokykline ji man ne kiek nesvarbi bet nesinori kad atestate butu koks 7 negrazu
na, as maldavau apie kurybos bruozus, ir mazdaug ta laikmeti kada jie gyveno.. daugiau nieko :? ten kokia tevynes meile ir apie tai pasneki, ar kokia siaip meiles temos << tipo dominuoja kuryboje. koks gimtu namu ilgesys ar dar kazkas.. zdz.. daug nereikia.. tik paskui prikurti
>> na, o tau visokeriopos sekmes.. kad po menesio sitoj temoj matyciau, kaip puikuojiesi kokiu 8 ar daugiau
labai labai aciu :* tikiuosi viskas bus gerai
30 autorių ir valstybinei interpretacijai nereikia, tai kur jau ten mokyklinei reiks...
Šiaip, bent jau mano žiniom, tai tau tereikia:
Donelaičio, Maironio, Biliūno, Krėvės, Putino, Savickio, Nėries, Marcinkevičiaus, Apučio, Granausko, Juknaitės, Šaltenio, Vilimaitės, Vaičiūnaitės, Gedos ir Martinaičio.
Tai lyg ir gaunasi 16 ;]
Sėkme labai nereiktų pasikliaut visgi... nėra taip sunku šį tą išmokt bent prieš egzaminą..
na taip nereikia 30 bet musu mokytoja nori kad mes tiek moketume
Pamiršk tu tą mokytoją, ne jai egzaminą laikyt...
na taip....
as tai kai laikiau isvis ten tu autoriu nemokejau... vis vien kas tikrins turetu daug atlaidziau tikrinti, nei yprastai.... be to dar gali atsirasti tokiu gudrudziu, kur speras i tuoaletus nunes, tai galesi nueiti ir pasiskaityti, ner cia ko del tos interpretacijos pergyventi...
visgi mokyklinis..
nepergyvenu as ne kiek del tos interpretacijos nu bet juk jei kiekvienas eis i tualeta kas tada?
o pas mus labai priklauso kokia mokytoja tikrins nes kiekviena skirtinga... tas pats buvo per lietuviu kalbos iskaita musu klasei pateko labai griezta ir buvo menki ivertinimai...
jo kaip as laikiau nors zinoma prastai gavau bet dzin kazkaip svarbiausia nesinervink pasistenk atsipalaiduoti ten bus mokytoju kurios kartais padeda... ir tik nesinervink viskas bus gerai... sekmes
na taip buvo mokytoju kurios padejo bet tik vienai kuriai tikrai reikejo pagalbos.. nes kai jie pamate kad ji parase jog Maironis rinko tautosaka pakraaupo visi
jo matyt nervinosi o to daryti tikrai nereikia tiesiog atsipalaiduok... ir taip patark visiems kurie nervinasi ir tiek
ne ji paprasciausiai nieko nemoka
na as ir nieko nemokejau... bet taip tikrai niekad neparsyciau o juo labiau apie maironi
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lietuviu kalbos teksto interpretacija