Re: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
as matyt supratau bet nepatyko toks jo pasakymas nepilnametis o taip kalba oi negrazu. Mano patarymas toks atleisk ir tau bus atleista... stai ir viskas... )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as matyt supratau bet nepatyko toks jo pasakymas nepilnametis o taip kalba oi negrazu. Mano patarymas toks atleisk ir tau bus atleista... stai ir viskas... )
Svarbu, kad pats Gedutis issikalbejo ir dabar laimingas
taip labai laimingas ypac del to zodzio "pamakalai"
ir bandziau isivaizduot kaip ten merga galima pagauti tais padargais :? nu gal jis norejo paskyti kad pagauti uz ju
tai tada ir ten kazka galima pamakalai :? kas per zodis pamakalai :? kur ji panaudoti :? nu nezinau nes ten draugas tipo nuviliojo mergina kam ja begaudyti :? galvojau kad nieko neisgirsiu naujo is sios temos ,bet pasirodo klydau
neapskaiciavau faktoriaus NESTANDARTAS ;( VA :V bus ka ismokti
tas vaikinukas per daug sau leidzia bent jau mano nuomone... matyt pats panos niekad neturejo ir sneka vejus... Na gerai as ir nusisneku bet ne antiek kaip jis
manau kad kazkada turejo zmona kai lankesi smelio dezei bet isiskyre kai norejo "pamakalai" ir zmona dave su siupeliuku per galva todel ir nebefunkcijonuoja viskas ;D
Matyt taip ir bus... bet jug vaikinas normaliai paprase padeti... na as savo nuomone ta tema issakiau uz teks man ir vienos geltonos korteles tyliu... ;D
Matyt taip ir bus... bet jug vaikinas normaliai paprase padeti... na as savo nuomone ta tema issakiau uz teks man ir vienos geltonos korteles tyliu... ;D
na zinai buna dienu lyk tyce ir manyciau cia neigerimo esme kad uprastai jo minty ir apkritai ar ten buvo mintis
Irmantai kiba ir tu truputi kad klaideliu yra
ir reik atidziai skaityt kad suprast (chuckle)
o siaip ten i jo nuomone nepanasu ;D greiciau i girto zuikio kalbas ;D
kartais vaikinai elgiasi savo instinktu vedami
Irmantai kiba ir tu truputi
kad klaideliu yra
ir reik atidziai skaityt kad suprast (chuckle)
o siaip ten i jo nuomone nepanasu ;D greiciau i girto zuikio kalbas ;D
kartais vaikinai elgiasi savo instinktu vedami
na kartais raideles ir man susipina na o del tu instinktu tai poto gali atsidurti vienoj ystaigoj su ribota saules sviesa
aga o vyrai tik apie seseles ir tesvajoja ;D
aga
o vyrai tik apie seseles ir tesvajoja ;D
kodel ne visi juk vienodi
na taip ka daugiau be pridurisi...
na taip ka daugiau be pridurisi...
na gal
kas gal?... visvien mano nuomone yra tokia kad reika atleisti ir toliau bendrauti... atleisi tu ir tau bus atleista (suprask kaip nori )
kas gal?... visvien mano nuomone yra tokia kad reika atleisti ir toliau bendrauti... atleisi tu ir tau bus atleista (suprask kaip nori )
na jei pagal tema atleisti ir toliau bendrauti jei ta nori pasakyt tai gal ir vel teisi
Hmm, siaip paskaiciau temos pavadinima ir pagalvojau kad cia logikos truksta Kodel? Todel, kad geras draugas niekada nevilios jusu paneles. Jei jis vilios - jis nebus geras draugas.
o kuri panele leistusi vilojima? pasakyk?
Alesia, 21 parašė:kas gal?... visvien mano nuomone yra tokia kad reika atleisti ir toliau bendrauti... atleisi tu ir tau bus atleista (suprask kaip nori )
na jei pagal tema atleisti ir toliau bendrauti jei ta nori pasakyt tai gal ir vel teisi
jo ta ir norejau pasakyti ir kas is to kad pyksi ant ju koks tau dabar skirtumas nepalengves nuo to...
Irmantas, 21 parašė:Alesia, 21 parašė:kas gal?... visvien mano nuomone yra tokia kad reika atleisti ir toliau bendrauti... atleisi tu ir tau bus atleista (suprask kaip nori )
jo ta ir norejau pasakyti ir kas is to kad pyksi ant ju koks tau dabar skirtumas nepalengves nuo to...
na is dalies tu tada teisi bet zinai zmogaus prigimtis nenuspejama
jo zinau bet pagalvok jei pyksi ar nuo to tau pagers...
jo zinau bet pagalvok jei pyksi ar nuo to tau pagers...
jokio pagerejomo tk kankinsi save po kaskiek laiko suprastai kad jau nebeverta ir viskas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?