Re: Kokia turetu buti panele?:)
simonas seip as ne apie tai sneku ...
15karta sakau kad as kalbu ne apie istikimybe ir trukumus.. o apie privalumus....:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokia turetu buti panele?:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
15karta sakau kad as kalbu ne apie istikimybe ir trukumus.. o apie privalumus....:)
bent jau man patinka paneles kurios prisiziuri save, plaukai nesusivele nagai priziureti devi rubus kurie yra padorumo ribose. is tikruju paneles neturi be perstojo kalbeti ir girtis apie save nes tada is kart nebeziuriu i tokias. be trukumu paneliu nera visos is esmes turi bet kitos sugeba savo trukumus uzgosti savo privalumais. tas daugeli bachuru zavi. svarbiausia siekti uzsibrezto tikslo
![]()
1. Būtų smagu, jei savo vardą išvyščiau parašytą iš didžiosios raidės.
Antra. Mygtukas cituoti ir jo teikiama nauda akyvaizdi. Prieš tavo žinutę parašomas kitos žinutės tekstas ir išskiriamas raudonai. Tai reiškia, kad komentuojama būtent ta nuomonė/pranešimas/posakis ir t.t. Gaila, kad to nesupranti.
O jei grįšti prie temos. Tai labai sunku čia viską sutalpinti. Čia kaip renkantis mašiną (ne perkant, ne perkant!) vienam reikia gražios ir įspūdingos, kad prieš draugus pasipuikuot. Kitam - Vokiškos (nelabai gražios bet su gera širdim), o man reikia Mažos, bet erdvios, kad būtų ekonomiška, gražiai atrodytų, detalės nebrangiai kainuotų, gerai trauktų, būtų pigi, negestu ir t.t.
Simona.... na matai nesedziu dienom naktim cia ir nezinau kaip kur kas.. bet man visiskai ir neidomu kaip pacituot... nes man ir tiap gerai
oj jomajo
t.y Simonas
ne cia tirkai netycia
cia tai geras ;D kokia klaida ;D ei !!!!Simai !!!!! pasnekove susiradai ligia Tau
tokia kaip as
gal geriau nereikia
Agne, 19 parašė:simonas seip as ne apie tai sneku ...
![]()
1. Būtų smagu, jei savo vardą išvyščiau parašytą iš didžiosios raidės.
Antra. Mygtukas cituoti ir jo teikiama nauda akyvaizdi. Prieš tavo žinutę parašomas kitos žinutės tekstas ir išskiriamas raudonai. Tai reiškia, kad komentuojama būtent ta nuomonė/pranešimas/posakis ir t.t. Gaila, kad to nesupranti.
O jei grįšti prie temos. Tai labai sunku čia viską sutalpinti. Čia kaip renkantis mašiną (ne perkant, ne perkant!) vienam reikia gražios ir įspūdingos, kad prieš draugus pasipuikuot. Kitam - Vokiškos (nelabai gražios bet su gera širdim), o man reikia Mažos, bet erdvios, kad būtų ekonomiška, gražiai atrodytų, detalės nebrangiai kainuotų, gerai trauktų, būtų pigi, negestu ir t.t.![]()
Simonai tau paneles asocijuojasi su masinom :?
Vaiku darzelis
nu jie taip mokosi
gal geriau nereikia
negaliu pakesti perdidelio pasitikejimo savimi .. o tu Agne gerai pasakei
taip jums nepatinka per didelis pasitikejimas nes atrodo je kaip savimeilos ir pasiputeliai
nu tas pasitikejimas turi buti pelnytas...
o ne kad apkiautelis valkata sakas esantis nerealus grazuolis...
nu tas pasitikejimas turi buti pelnytas...
o ne kad apkiautelis valkata sakas esantis nerealus grazuolis...
Zinok daznaiu buna antraip. Mergina is "sudo" kilus primeta belekokia princese Ir beto vaikinai daznai iesko: nei per protingos nei per duros, patrauklios ir nuosirdzios merginos, o va kas liecia panas tai prasideda ............
Baxuras turi tureti masina, buti prie bapkius, kazkoks princas aka grazuolis kaip is filmo, didelis, butent ja linksminti, tapti vos ne vergu(krc po padu paminimo atveju).....
Bjaurios su ka Bet man vistiek patinkat =]
tai as ir sutinku kad dazniau buna antraip
tik as cia kaip pvz pasakiau ir tiek.. o ne kad taip buna..:P
o ne visom reikai baxuru princu ir pan
kadangi tema kokia turi buti panele ????? tai nepriestarausit kad jus pertrauksiu ir grysiu prie temos esmes
<<< nuuu.... manau ne kokia turi buti panele ? o kokia ji yra :? kokia ji?... tokia ir reikalinga
nera ko ten labai draskytis ,jig jos visos skirtingos .........pasirenki panele pagal skoni ir viskas
bet as nesuprantu kaip visi stumia ir nieks nepasako normaliai kokia turetu but:) nu sakes...
pvz jei butu tema koks noretum kad butu vaikinas?? tai as ir rasyciau labiausiai noreciau kad jis buto 192 ugio.. melynu akiu,, ir tamsesniu plauku, sportutoi kartu su manim, renktus stilingai, ir megtu selt vakareliuose.. ar kazka.. bet konkreciai..
o ne kad oj kokia yra tokia... hrr:)
Gerai agne jei taip nori parasysiu kas man imponuotu:
1) kaip sakiau nei durna, nei per daug protinga(bo jei proto perdaug, gali primastyt tiek ir palikt nuoga ant gatves )
2) Visu pirma nuosirdi o ne arogantiska Kal*
3) Plauku spalva esmes nedaro(ne drabuzis gi)
4) trumpi plaukai ar ilgi ner esmes(svarbu jai tinka prie veido)
5) Kai reikia butu linksma, kei reikia rimta.
6) Tiesiog simpatiska, nereikia man princeses, oi nea......................
7) Svarbiausia: tiesiog suprastu mane (kirvio ir koto teorija zinai)
Viskas... nes jei gyvenime Agne rinksis tik pagal paveiksleli gausi dideli spyga po noses ....
tai cia as apibudinau kokio noreciau seip ...o ne kokio noreciau zmogaus gyvenime..
nes pvza seip man yra vienodai ar bernas 150 ar 210.... ar ten masina ar rogutes nori.... as i tai visiskai nekreipiu demesio.. svarbu kad man su tuo zmogum butu gera.. .ger anet ir tylet;P
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokia turetu buti panele?:)