41

Re: Kodel pasaulyje vyrauja rasizmas? KA galvojat apie musulmonus?

Julija, 20 wrote:
Sintija, 18 wrote:

koks skirtumas  kokios rases kaip kalba ir pan?
svarbiausia ka zmogus galvoja..kas jo iduje,sirdy...
o tu viktorija,14 ~~> tikrai kvailai cia stumi ant rusu...
jie zmones kaip ir mes visi..

Teisingai;)

aciu..:)
dziaugiuos,kad yra daugiau zmoniu mananciu taip pat kaip as smile

42

big_smile o siaip zodis rasizmas tai nereiskia nekentimas rusu big_smile
jei rusu nekentimas yra rasizmas tai jie arba nebaltaodziai arba mes nebaltaodziai;)
tai vot big_smile

43

evaldai~~> cia tik pasipriesinau vienos mergaites nuomonei del rusu..:)

44

tai ta maza mergaite ji dar maza todel ir nieko nesupranta:D

45

butent:)

46

siaip mes visi kile is vienos rases, todel negalima sAVes isaukstinti ar kitus pazeminti!!!!! GE-DA GE-DA!!!!!!

47

Kristina, 19 wrote:

As nesuprantu, kodel mes isskiriam vienus ar kitus zmones? Kodel Viena tauta kencia del kazkieno vieno padarytos klaidos? Negi negalime gyventi draugiskai?

TIESIOG PROBLEMA KULTUROI:D tai kad as valgau kiauliena arabams atrodo kad as kiaule (taip jie man sake:D ) nu as ta dien patylejau ir isiklausinejau ka jie megsta slemsti :::036 ati visokius ozku mesgalis tongue kai pradeda virti tai kad pasmirsta:::b53 pagalvojau GERAS:::036 TIESA saslikai visai nieko net pagiriau :::818:::008 o stai je man sako kiauliena negerai alahas neatlesi:::111 ji valgo visa kaka:::a36:::123nu as sakau kad juros zuvis kuria valgot ji mito juros dugne net mirusiais zmonem big_smile nu nuskesta laivas zmones mirsta o zuvis juos grauzia ir po to ta zuvis pakliuva ant jusu stalu :::b18 va:V
PASKUI KARTA JIE ziurejo National GEOGRAPHIK ir pamate EZI !!!!! ir ka pradejo ji man aiskint zek delikasesas!!!!:::b53 nu visai pagalvojau :? zekit mano kiaulite kaime valgo pienuka ir bulvites o jus cia apie kaka galvojat:::818

48

Kristina, 19 wrote:

As nesuprantu, kodel mes isskiriam vienus ar kitus zmones? Kodel Viena tauta kencia del kazkieno vieno padarytos klaidos? Negi negalime gyventi draugiskai?

musulmonam linkiu kuo greiciau isicirskinti tarpusavyje ,tokiu teroristu ant svieto nereik.megstu paziuret kanala "aljazeera"mano poziuris neigiamas.o negrai irgi karstakosiai ,amerikoj 10procentu baltaodziu tik kalejime sedi, visa kita spalvoti.nesu didelis rasistas . siauraakiu ir baltaodziu rases kazkokia ekonomika vysto.arabai laimingi kol ant naftos plaukioja,apie negrus patyliu:)

49

Mano nuomone nesvarbu kokia tas zmogus kalba kalbetu kaip jis butu ar kur gyventu visdelto mes visi zmones visi klistam ir taip pat norim normalaus gyvenimo o ne gyventi baimei ir galvoti oops ka as padariau ir kas bus man uz tai... cia airijoje o ypac siaurinej jos dali protestantai kovoja su katalikais ar taip gerai protestantai viska daro kad kataliku nebutu nu bet kas is to.... manot kad nesamone? na grinai tas pats su rasizimu grina nesamone ir tiek...

50

Alesia, 21 wrote:

Mano nuomone nesvarbu kokia tas zmogus kalba kalbetu kaip jis butu ar kur gyventu visdelto mes visi zmones visi klistam ir taip pat norim normalaus gyvenimo o ne gyventi baimei ir galvoti oops ka as padariau ir kas bus man uz tai... cia airijoje o ypac siaurinej jos dali protestantai kovoja su katalikais ar taip gerai protestantai viska daro kad kataliku nebutu nu bet kas is to.... manot kad nesamone? na grinai tas pats su rasizimu grina nesamone ir tiek...

cia tikejimo problemos.pacios didziausios pasaulyje,pavizdys serbijos musulmonai su krikscioniais kiek kariavo.sunitai  siitai ir kurdai tarpusavi irake kiek sprogdinasi nors rase cia ta pati(nors visi musulmonai,kaip ir mes airiai,rusai, lietuviai visi krikscionys,tik kazkaip suskyrstita dar papyldomai).net ir musu rase beveik ta pati kaip ir musulmonu tik jie idege daugiau:)nereike rases su tikejimu maisyt:)

51

idomu kodel tiek daug tautieciu pabuvoje Anglijoje ir Aieijoje tampa rasistais?
o seip 3 slykciausios Europos tautos yra cecenai, cigonai ir albanai

52

as nemaisau o palyginau kad rase skirstiti ir tikejima skirstiti NESAMONE ir viskas...

53

kodel atsirades rasimas :? na cia ivairiu variantu yra, kazkam kazkas kazkada nepatiko ir prasidejo...senovej vergove zmones laike kaip nuosavybe it tai dazniausiai buvo juodaodziai...romos imperija uzkariavus ja pavergdavo ir laikydavo ja zemesne uz save, tai ir rasizmas... geriausiais pavyzdys manyciau Hitleris su savo "svarumo akcija" isvalyti vokieciu tauta nuo zydu... pjove visus is eiles, nesvarbu vaikai ar moterys... jis ir pats turejo zydisko kraujo, nors zydu nekente. o amerikoj l.kingas kovojo pries rasizma ir buvo nusautas... gaila kad yra tokiu zmoniu kuriems kazkas nepatinka ir jie pradeda nekesti vienos ar kitos tautos... juk siaip mes esam visi vieno kraujo...tik pasikeitus geografiniai padeciai, zmones prisitaike gyventi afrikoj ar tai azijoj...

54

sutinku su tavim jie taip pat nori myleti ir but mylimi ir nesvarbu koks jis bebutu... isivaizduokit save ju kaili manau tik tada suprasit na bet tai padaryti matyt be sansu jum

55

o siaip prie ko cia rasizmas ir kitas tikejimas... na,. manes nei kitatauciai, nei kitarasiai nejaudina, nei kitareligiai ;D\
>>na tik su tomis kt religijomis ... nejaudina, kol nekisa savo nesamoniu man ikyriai..
>>na,,,, o siaip kitas pastebejimas.. mane nervuoja tokie zmones.. ir as juos issaudyciau.. kai zmogus pvz gyvena Lietuvoj kokius penkis tuktancius metu (butent rusai daznai taipdaro) bet nekalba lietuviskai is principo su kitais zmonemis.. o kai jiems kazko reikia, tai i klyna pasiruose sulisti ir tada jau LT gaidom pragysta :{} o taip tai ne zodzio neistrauksi.. << va tada as ju nekenciu.. o siaip.. man dzin

56

Na o jei jie rimtai nemoka kalbeti lietuviskai suprast supranta bet pasakyti nieko negali tai kaip tada...

57

Alesia, jei zmogus gyvena lietuvoj kokius 20 metu << tai jau apkakintas reikalas neismokti kalbos.. ir dyyyydziule geeeda...

58

Nijolė, 20 wrote:

o siaip prie ko cia rasizmas ir kitas tikejimas... na,. manes nei kitatauciai, nei kitarasiai nejaudina, nei kitareligiai ;D\
>>na tik su tomis kt religijomis ... nejaudina, kol nekisa savo nesamoniu man ikyriai..
>>na,,,, o siaip kitas pastebejimas.. mane nervuoja tokie zmones.. ir as juos issaudyciau.. kai zmogus pvz gyvena Lietuvoj kokius penkis tuktancius metu (butent rusai daznai taipdaro) bet nekalba lietuviskai is principo su kitais zmonemis.. o kai jiems kazko reikia, tai i klyna pasiruose sulisti ir tada jau LT gaidom pragysta :{} o taip tai ne zodzio neistrauksi.. << va tada as ju nekenciu.. o siaip.. man dzin

vat, va taip va :::917 as Nijoles pusei :::525
nu kai eiu apsipirkti po mil. ir paduodu savo nuolaidu kortele tai pardaveja man visalaik pasako iki ate ir cia italioi :::818 o kai kok pragyvenes daugiau ne penkis metus Lietuvoi ir ne U ne BE tai i nevilti varo :::917 o jei da tycia taip daro uhhhhhh!!!!!:::023

59

zinau gera pavizdi nes mano giminei tokiu yra... kad ir mano mociute ji buvo ruse kiek as zinau ji ilgai cia gyveno bet lietuviskai pasakyti nemokejo neizodzio gal kazka suprasdavo bet pasakyti nesugebejo... vat ir nieko ir pragveno iki gyvenimo galo taip ir myre klaipedoje ten ir palaidojo bet ji lietuviskai is vis nekalbejo ji kalbejo visada rusiskai bet si bei ta suprasdavo ka jei sako lietuviskai sad(

60

vakar neziurejot kaip traukiniu stoti vilnieciai puole nigerijos studentus? ir kilo mustynes su negrais.puole net su peiliu,bet nepavyko ranka susipjauste.