Тема: Kokios geles jum labiausiai patinka? Klausimas merginom.
Kokios geles jum labiausiai patinka?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios geles jum labiausiai patinka? Klausimas merginom.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kokios geles jum labiausiai patinka?
busiu banali, bet man labiausiai patinga rozes
o tokios temos kartais nebuvo?.. anyway megstu tiek daug geliu, kad sunku pataikyti kokia nemegstama:D pievu ir misko geles labai grazios, o is "naminiu" tai tulpes, herberos, rozes, paskui net nezinau pavadinimu..:D
man patinka rozes
Man naslaites labiausiai patinka
saulegrazos
o man ..... jei nori pasiskaityk cia... nes sita tema yra... koks skirtumas merginoms ar vaikinams.. tema yra jau :{}
labai gerai, kad turim nijolyte, kuri mus nukreipia i jau egzistuojancias temas, nes mums taip sunku ju ieskot, o ypac naujokai net nezino kur. Nijole, tu atlieki nuostabu darba ieskoke ! tau reiktu alga moket !
labai gerai, kad turim nijolyte, kuri mus nukreipia i jau egzistuojancias temas, nes mums taip sunku ju ieskot, o ypac naujokai net nezino kur. Nijole, tu atlieki nuostabu darba ieskoke ! tau reiktu alga moket !
as puse tau algos atiduosiu uz tai, kad ant manes pastumi, kai paflooodinu
man labai grazu orhidejos o jei ne is tokiu prabangiu, tai gerberos gar glazu laba...
Tai padarykit tokia paieska pagal temas. Kas bus po metu? Jei jau dabar nera apie ka tema sukurt? Dauguma tik bla bla tokia tema jau yra, kokia nesamoninga tema. O is kur mum zinot ar tokia tema jau yra?
ne.... nu tu mane stebini jau seniai tu tame forume.. tai galetum ir pasidometi tuo... zdz... tiesiu as pagalbos ranka ir pirstu rodau, kad temu paieska didvyriskai patalpinta cia ...
is kur zinot, kad tema yra.. >> smulki temu forumo paieska >> ir zymek >> temu pavadinimai, laukelyje ivesk zodi.... aiskiau nei aisku.. zdz.. vos ne google )
>> nustebinai mane
neflagijuok mano temos
svarbu ne tai kokios o ar nuoserdziai dovanojamos
tulpės
Geltonos rozes
Gerberos. oranžines. mmmmm...
>>>><<<<
wisos geles patinka kai jas dowanoje mieli draugai
o siaip tj saulegrazos, gerberos, ramunes, orchidejos...
man labiausiai baltos rozes:>
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios geles jum labiausiai patinka? Klausimas merginom.