Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 24 iš 24
- Giedrė, 14
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Re: Lietuviska muzika - graudu
Tomas, 27 parašė:Tokia mintis shove i galva apie Minedo dalyvavima Eurovizijos atrankoje. Bet ash ne apie ji. Man juokinga kai pradejo Samas kalti kad atveskit bekoji ir liepkit shokti. Ish kart kilo mintis, o kuo gi tas Samas toks jau genialus, kada jis buvo ishleides paskutini savo autoriniu kuriniu albuma? Kokiais 1995 m. net nezhinau, negirdejau. Ar jis turi gera balsa? Ar scenini veida? Juk patikekit jei Samas nebutu Samas ir sakykim ateitu i atranka lygiai toks pat vyrukas kaip jis ir jo niekas nezhinotu, visi uzhjuoktu. O dabar tipo zhvaigzhde, neginu chia MIndeo nes jis irgi fruktas kokiu reta bet priesh kazhka kritikuojant pazhiurekit i veidrodi.
jap.
apie eurovizija dar noreciau pasakyt... komisija klausinejo visu ten kokia prasme dainos, kokia prasme... galvoju, kokia prasme buvo dainoj \we are the winners\?..wat..
- Diana, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nesuprantu zmoniu, kurie visiskai nuraso lietuviska muzika, sako jog lietuviska muzika yra visiskas slamstas... manau kad yra nemazai atlikeju, daugybe dainu,kurios yra vertos demesio. man pavyzdziui patinka... patinka Jurga, patinka Mamontovas, patinka dainuojamoji poezija,ir dar daug kitu..neturiu megstamiausio kazkokio vieno atlikejo kurio fane besalygiska buciau, man patinka atskiros skirtingu atlikeju, skirtingu stiliu dainos:)
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
yra afigenu ir lietuvisku gabaliuku man bent:)bet dazniausiai per visa grupes istorija buna tik vienas geras sukurtas.ir dar kolkas kas man patiko ,niekad nebuvo i eurovizija papuole
- Tomas, 27
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Na kad shiek tiek reabilituoti Lietuvos muzika, pasakysiu kad yra ishimchiu del kuriu tikrai dzhiaugiuos, tai butu shie atlikejai kuriuos klausau ir gerbiu vien uzh kuryba.
1. Foje
2. Sel
3. Skamp
4. Exem
5. Saulius Mykolaitis
Žinutės: nuo 21 iki 24 iš 24
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.