Tema: sexualiausias vaisius
sexualiausias vaisius. koks/kas jis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → sexualiausias vaisius
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sexualiausias vaisius. koks/kas jis?
man tai bananas....
kriaushe
Idomus klausimas seksualiauias vaisius?...tikriausiai vynuoges, jei laikysim jas vaisiais, o ne uogom.. O tau paciai?
man tai bananas....
Tik nepamirsk vartoti pagal paskirti nes kitaip gali buti bedu ;D
Idomus klausimas seksualiauias vaisius?...tikriausiai vynuoges, jei laikysim jas vaisiais, o ne uogom.. O tau paciai?
kazkaip irgi galvojau apie vynuoges..siaip dar kivis..
gali buti ne tik vaisiai..visi augalai,kurie yra valgomi,be abejo dar prie visko parasykite ir kodel butent jis
kazkaip irgi galvojau apie vynuoges..siaip dar kivis..
Geras
kad vaisiai neseksualus... kas jum cia pasidare...
kad vaisiai neseksualus... kas jum cia pasidare...
na visi skirtingi esam
seksualinis vaisius:? man tai primena perkeltine prasme,o jei nera prie jo viso sakinio, neaisku kas tai:? o jei neaisku kas!!! nu tai tik zodziu zaismas ir viskas :? nu nesutikit su manim ,nes tai tik mano nuomone .As jos nepersu
seksualinis vaisius:? man tai primena perkeltine prasme,o jei nera prie jo viso sakinio, neaisku kas tai:? o jei neaisku kas!!! nu tai tik zodziu zaismas ir viskas :? nu nesutikit su manim ,nes tai tik mano nuomone .As jos nepersu
visu pirma tai seksualiausias,o ne seksualinis.
na manau...gal uogos..braskes...niamu niamu:)
manau...tai uoga..braske..niamu niamu...:)
Tomas, 25 parašė:seksualinis vaisius:? man tai primena perkeltine prasme,o jei nera prie jo viso sakinio, neaisku kas tai:? o jei neaisku kas!!! nu tai tik zodziu zaismas ir viskas :? nu nesutikit su manim ,nes tai tik mano nuomone .As jos nepersu
nu gerai!!! o ka Tu norejei pasakyti :?nu blogai perkaiciau:) bet medziu vistiek daug :? vedzioji visus uz nosies ar yra kazkas labai giliai paslepta :?nu paiskink bent kaip tu ji isivaizduoji kiad pagauciau esme 5
hi tai keista matyt tave klystant :?
Seksualiausias vaisius <- si fraze atrodo klaidinanti :?
<<<gali buti ,darbo vaisius .
<<<meiles vaisius
o cia panaudota "kiekybe" nu ir zodis ->pats <-ligtais koks kazkoks asmuo
<<<isimtis! dar galima sakyti seksualiausas darbo vaisius
kad ir kaip beziuretume niekur ner prasmes :? nes naaiski mintis :?
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
manu kad si tema vis dar egzistuoja vien del to kad buvo pateiktas klausimas pirmoi pastraipoi o moderatoriai vis da nesisigilino kad cia ner gelmiu tema pavirsutiniska be rimyos prasmes
kam reikia tas supranta.na tiesiog vaisius.pvz toks, kuri noretumet matyti ant savo partnerio ar partneres nuogo kuno.aiskiau?
prinokusios, raudonos, saldzios ir sultingos vysnios
as kai braskiu megejas... bet cia muset dar vynuogiu reiktu imaisyti
Tomas, 25 parašė:seksualinis vaisius:? man tai primena perkeltine prasme,o jei nera prie jo viso sakinio, neaisku kas tai:? o jei neaisku kas!!! nu tai tik zodziu zaismas ir viskas :? nu nesutikit su manim ,nes tai tik mano nuomone .As jos nepersu
ai tu cia sakai kad valgyti nuo milimosiuos kuno kazka nu galvojau kad cia kazkas su masturbaciaja
nu man tas skonis tai vienodas ir patogiau valgyti nuo lekstutes o be vaisiu geriau ir nieko,tai perbraukti liezuviu per jos oda ir daug geresnis efektas gaunasi ... nu ji jaucia daug didesni malonuma
Prinokes,didelis labai raudonas...Obuolys
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → sexualiausias vaisius