1

Tema: Pareiskite savo nuomone vaikinai ir merginos.

Y ka merginos kreipia demesi ringdamosis sau vaikinus?
1. Vaikino chrakteri bendravima su kitais.
2. Vaikino uzimamas pareigas (jei dirbantis)?
3. Isvaizda ir kaip jis rengiasi?
4. Automobili jei jis jy turi.
5. Ar y vaikino pinigines storuma ir kiek ten slamanciuju slama?

2

Re: Pareiskite savo nuomone vaikinai ir merginos.

as gal procentais pagal svarbuma ivertinsiu, bo komentuot nelabai cia ka yra wink rasysiu ne konkreciai apie save o kaip mano akimis yra smile
1. 80%( juk nei viena nenoretu su savim durneli tampytis ir aplinkinius juokint, o charakteris tai jau tikrai svarbu, nes kaip suo su kate ilgai negyvensit)
2. 80%( merginos isrankios, bet kokio statybininkelio neisiulysi, nors jis ir gerai uzdirba, gi plytas muryt didelio protelio nereik, beto kostiumuoti vyrai zymiai mieliau nei prakaituoti, dulkini, skleidziantys visokiu dazu ir skiedikliu kvapus:D )
3. 50% (nelabai svarbu-pritarkit, merginos, juk labai lengva juos perengt;))
4.  60%(truputi svarbiau, jau geriau aplamai nevairuoja jei tik WV golf iperka big_smile)
5. 70% (jei jau turi vaikina ir pati esi nepescia mergina, visada reikalauji kad jis inestu didesni indeli i bendra biudzeta, nenoreciau uzdirbti daugiau wink uztenka tu stipriu nepriklausomu moteru- tokiom vyru nereikia, apsirupina puikiausiai, daro ka nori, nereikia jokio diedo aplakstyt wink)

3

1. Vaikino charakteri ir bendravima su kitais.

4

Karolina, 19 parašė:

1. Vaikino charakteri ir bendravima su kitais.

O baisus gali but belekaip ir dar bomzas ane? ;D

5

Achh..kokia as bjaurybe big_smile

6

cia viskas tolygiai turetu pasiskirstyti man svarbiau kad jis bendrautu normaliai, kad koses smegeninej turetu ir kad grazesnis uz velnia butu, o visa kita su laiku uzgyvenama big_smile

7

Vat vat, Lina wink

8

1.Man maloniau bendrauti su vaikinuku kuris yra tvirto charakterio,turi savo nuomone,netyli,kaip buna tarp zmoniu,zino ka ir kur kada pasakyti,nesikisa i ten kur jam tikrai nera reikalo.
2.Jeigu jis dirba jam patinkanti darba saunu,jei jam gerai ir man bus gerai,juk ne as ji dirbsiu o jis.
3.Turi save priziureti kaip ir kiekvienas vyras,nemegztu treningniu vaikinu,fu,net negaliu i juos pasiziureti,svarbiausiai tinkamai ir laiku apsirengti,kiekvienoje situacijoje...Jeigu as su firminiais treningais apsirngus tai ir jis,kazkaip as visada su vaikinais susiderinu firminiais sporto rubu zenklais.
4.Saunu,kad turi automobili,man tas svarbu,nes manau tai kiekvieno vaikinuko privalumas...tad jis ji turi butinai tureti,man tai svarbu.
5.jis turi uzdirbti,ne maziau uz mane,o kiek daugiau uzdirbsi,tai jau jo reikalas,bet svarbiausia kad nemaziau,as nezadu savo reikmems kisti i jo pinigine nosies,pati turiu galva ant peciu ir pinigu kuriuos galiu leisti...

9

bendravimas, isvaizda ir paskui kuom dirba (ar nedurnas taip pasitikrina):D

10

manyciau butu visai neblogai visko po truputi...;) na...kad butu saunus xarakteris, kad dirbtu gera darba,kad butu simpatiskas arba saldainiukas :::817 kad rengtusi irgi bent jau normaliai,o ne kaip kaimietis big_smile Na...butu gerai kad butu su ratais wink na bet jeigu su kokia zaparoske,tai geriau tada tegu piskom ateina...:D na ir zinoma kad pinigu turetu...
Juk ne tiek daug ir noriu...ane?:::822

11

as tai pasirinkciau 3 punkta....man svarbiausia isvaizda(geriau pasakysiu tesa nei cia kalbesiu nesamones apie charakteri ir t.t.) ...man labai jo isvaizda svarbi...jeigu man vaikinas is isvaizdos nepatinka...tai netgi sansu nera...poto aisku charakteris  svarbu bet ispradziu tai isvaizda

12

o jei vaikinas is pirmo zvilgsnio tiesiog saldainiukas,o veliau paaiskeja kad visai be smegenu metu lauk,ar ne?:::833

13

Pats pirmas  dalykas išvaizda ir kaip jis rengiasi, o paskui eina pokalbis .Taip ji suzino apie jo harakteri pabendravus su juo.Toliau piniginės svoris kuris rišasi su užimtumu ir juo darbu .

O automobiliai :? ir tik pinigai svarbus pasilinksminimams ir paleistuvavimui :::036

14

jei rimtai as rinkciausi viska is karto...:D
grazus,turtingas,saunus,mielas,su grazia masinyte,istikimas,protingas...kad tiesiog butu tobulas...:::742
uzsisvajojau,ane???:::734

15

tai jau tikrai uzsisvajojei big_smile abejoju kad tokiu yra siam pasuly wink jei grazus tai bus mergisius, jei turtingas tai bus pasikeles, jei mielas tai su visom, saunus tai mergu neatsigins... big_smile nju esme pagavai? big_smile o man tai baxuras turi buti tvarkingas, linksmas, mokantis bendraut, aisku simpatiskas... kad nebutu geda kur nors su juo iseit ir supazindint su draugais wink

16

Viktorija, 17 parašė:

as gal procentais pagal svarbuma ivertinsiu, bo komentuot nelabai cia ka yra wink rasysiu ne konkreciai apie save o kaip mano akimis yra smile
1. 80%( juk nei viena nenoretu su savim durneli tampytis ir aplinkinius juokint, o charakteris tai jau tikrai svarbu, nes kaip suo su kate ilgai negyvensit)
2. 80%( merginos isrankios, bet kokio statybininkelio neisiulysi, nors jis ir gerai uzdirba, gi plytas muryt didelio protelio nereik, beto kostiumuoti vyrai zymiai mieliau nei prakaituoti, dulkini, skleidziantys visokiu dazu ir skiedikliu kvapus:D )
3. 50% (nelabai svarbu-pritarkit, merginos, juk labai lengva juos perengt;))
4.  60%(truputi svarbiau, jau geriau aplamai nevairuoja jei tik WV golf iperka big_smile)
5. 70% (jei jau turi vaikina ir pati esi nepescia mergina, visada reikalauji kad jis inestu didesni indeli i bendra biudzeta, nenoreciau uzdirbti daugiau wink uztenka tu stipriu nepriklausomu moteru- tokiom vyru nereikia, apsirupina puikiausiai, daro ka nori, nereikia jokio diedo aplakstyt wink)

Viktorija, kiek matematikoj gavai?

17

Viktorija, 17 parašė:

Meterialistė.. Ka aš žn.. Dėl manęs tai tegu nors ir su žiguliu važinėja, svarbu kad savas daiktas, pats pasirūpino, pats įsigyjo, vairuoja ir nereikia grūstis šiltnamiuose su laidais.. Ar tau tipa gėda būtų sėst į golfą šalia jo?