Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → (:muzika kuri veza:)
Idomi daina,Nebloga nebloga
klipa matei???? http://www.youtube.com/watch?v=xWHf_vYZzQ8
Mldc jokingos tos bezdziones
pritariu. beje si daina mano megstamiausia :*
A kodėl nieks daugiau nerašo?
O mane dabar veža Danzel vs Dj Frank - My arms keep missing you (Groove Cutter Vox Mix)
O is kur ja galetu parsisius tingiu kazko ieskot limwire
e gaidziai moderatoriai manes ieskojot as ant juoku
jau per 2 dienas RAUDONA KORTA ANE
mirkit
per daug kraujo
tau visai negerai su protu ar ka.
Agyrdi tu naxui gaidy **** cia ne achuelink **** nes busi pakirst gaideli tu **** isves tawe **** jai da cia paachuelinsi **** mano frm gausi i duda avine tu **** ssry kad keikiuos
Ai tuoj praeis ta tokio hotel manija...Beja jie ziauriai pasikele ir labai smarkiai susirge zvaigzdziu liga )))
gal ir praejs nezinau bet as tokio hoten neklasau nebent kai esu uzgers prikolinam su chebra su kazkokiu chrie ar chaie svae nebeatsimenu
Agyrdi tu naxui gaidy **** cia ne achuelink **** nes busi pakirst gaideli tu **** isves tawe **** jai da cia paachuelinsi **** mano frm gausi i duda avine tu ****
ssry kad keikiuos
patarimas : GREITAI REDAGUOK ZINUTE NES GAUSI GELTONA!!!!!!!!! sorry uz didziasias,tegu atkreip demesi ;(
Srry nepaslenku ;/
gerai kad ieskojau kai ko per youtube tai viena daina uzkabino.....
D.H.T listen to your heart (trance remix)
Gers gabalelis gal gal ikelt jai turi i www.sendspace.com ir atsiust download nuoroda?
mane veza mana muzika
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → (:muzika kuri veza:)