1

Tema: Vyrški kostiumai

Sveiki,

Ar dar yra tokių, kurie nešioja ne vien dėl to, kad to reikalauja viršininkas, o kad patinka solidžiai atrodyt? smile
Aš labai mėgstu, jei ne karšta, gi su kostiumu ar bent švarku solidžiai atrodome smile

Radau tokį straipsnį, dizainerės konsultaciją šia tema su FOTO smile diskutuokime
http://www.verslosavaite.lt/content/view/650/1/

2

Re: Vyrški kostiumai

Megstu, esant progai, uzsimesti kostiuma...  man jie nekenkia... big_smile

3

Nesioju tik esant tam tikrom progom..O siaip nelabai..O siaip su kostiumu jauciuos visai jaukiai..Bet kaip sakiau nenesioju daznai tik todel kad nera butinybes..:D

4

O man labai gražu kostiumuoti vyrai :::742 Bet ne tada, kai kostiumą vilki visur ir visada.. O būna tokių, kurie su tuo pačiu šlipsu ir į vestuves, ir į paskaitas, ir net prie ežeriuko kokio lekia.. Čia jau negerai.. Bet va per koki baliu ar šiaip oficialesne proga, labai gražu wink

5

Juk dėmesio nemažai sulaukiam su kostiumu smile vsii tik domisi ir domisi

6

pritariu Karolinai,vyrai su kostiumais tikrai lb malonu akiai:)o jeigu dar ne tik solidziai atrodo,bet ir elgiasi kaip rimti zmones tai isvis:::833

7

Rimtai jums patinka tas solidumas? smile

8

Rimtų rimčiausiai :::742 Va, teisingai Eglė pastebėjo, dėvint kostiumą reikia ir elgtis atitinkamai wink

9

tai suprantama big_smile
bet dabar tikrai su juo butu karsta smile

10

visiskai pritariu merginoms wink kostiumas grazu bet ne ant banditu...

11

Ruta, 17 parašė:

visiskai pritariu merginoms wink kostiumas grazu bet ne ant banditu...

Na, o jei nezinai, kad jis banditas, tai koks skirtumas?

12

Tautvydas, 21 parašė:

Rimtai jums patinka tas solidumas? smile

tai zinoma,kad patinka:)

13

kokios spalvos? smile

14

Tautvydas, 21 parašė:

kokios spalvos? smile

man tai tradicines-juodos ir balti marskinukai:)

15

na, siaip as is dalykines komunikacijos zinau, kad VYRAI, nepirkit rudo kostiumo :? nes jie lyg ir atrodo pigiai ir t.t. tokie nunesioti, nudeveti..
>> o man asmeniskai grazus ir juodi, ir tamsaus melyno rasalo spalvos :V, yra dar labai graziu tokiu pilku kostiumu,,, bet siaip labai daug duoda medziaga, is kokios jie pasiuti ir koks modelis.. zdz.. macius as labai graziu..
>> bet kaip kazkas minejo.. man kostiumas < tik darbui ir panelems sventems.. kasdien man nepatinka..

16

o jie baltas svarkas? smile

17

na, man svarkai grazu.. bet supranti, yra oficialus svarkai ir neoficialus.. tai neoficialus svarrkai siaip vaikscioti, super :::818 nesvarbu kokios spalvos >> zalios, geltonos, baltos ...
>> na, o oficialus.. nu i darba su baltu tu tikrai neisi... nepatariu ir su rudu...\>> o baltas.. tai toks vestuvinis man :V bet net nzn, ar noreciau savo vyra matyti baltu kostiumu..nu nzn.. gal.. nzn..
>> supranti.. jei i darba varai.. tai JAMK juoda arba ta tamsiai pilka ar rasalo spalvos.. juk marskinukai gali buti bet kokios spalvos wink bet jau kaip minejau.. medziaga sudaro visa grozi... jei ji lieva, tai net spalva kostiumo neisgelbes

18

O as turiu neoficialu toki tai man cool wink ir patogu, ir solidu, ir plius gerai jauciuos smile

19

dieve mano, negaliu pakesti kostiumu...kazkada sakiau kad ji vilkesiu tik per dvi sventes - vedybas ir laidotuves (pagaukit kabliuka big_smile ) bet berods darbe teks toki nesioti kasdien...mane jie varzo, nesijauciu su kostiumu jaukiai...

20

oi Arturai, teks priprasti.. visi pripranta :-) priprasi ir tu......