1

Tema: radzis uzkniso juodai !!!!!

sweikucei:)  zinot kelinta karta ziuriu nmla ir net werkt norisi kas nors paajskinkit ar lietuwa wisisku kajmieciu krastas ?kas balsuoja uz toki klauna kuris jau puse metu drozia tas pacias dajnas kurios jau per wisus galus lenda...paimkim kad ir ajste zmogus nuo sirdies dajnuoja kuria o sitas  f##*!!? tik juokina zmones.yra bendraminciu? ar wisa lietuwa mirsta del radzio? ;(

2

Re: radzis uzkniso juodai !!!!!

As su tavim 100% procentu sutinku... Radzio populiarumas rodo tik tai kad Lietuvelej jau per daug cigonu priviso ir kad jie labai jau vieningi.Namanau, kad normalus zmones uz toki kaimieti cigona balsuotu.Beto nesuprantu ka jame mato paaugliukes kurios laksto paskui ji...  :::050

3

man jis nuo pirmos akimirkos nepatiko.labai jau durnas.. o dainavimas tragiskas..:::527

4

nekreipkit demesio ir tokios "zvaigzdes" mirs ir LT zmones gyvens geriau ;D
> jus ji minit apie ji kalbat todel jo populiarumas nemazeja

5

jop, dabar is tavo sitos temos apie ji suzinojo dar daugiau zmoniu big_smile as tai nei zinau, nei mane kaso, nei ziuriu telika is vis ;] o tos realybes sou pagamintos "zvaigzdes" tai is vis sudo vertos, vien perdainuot temoka, plagijatoriai sumauti, nieko savo nekuria, o jei ir sukuria, tai turbut slamsta koki.

6

cia ne vien radziui galioja:D seip isvis koks lietuviu skonis, kai klausosi visokiu yvu, mokinukiu, cicinu ir milijono realybes sou iskeptu zvaigzduciu "dainu".. baisu su lietuviais net vienu autobusu i kokia kelione vaziuot be ausinuko su gerai pasalinius garsus ignoruojanciom ausinem;D;D

7

Man tai nepatinka, kad tokiais atvejais skalpuojami tie dainininkėliai.
Tai kas, kad čigonas, Viktorija? Kas, kad kaimietis? Dieve, tegu sau dainuoja tas vaikis, tegu daro, ką nori. Visi turi teisę elgtis taip, kaip jiems tinka (iki tam tikros ribos, savaime suprantama, bet čia ji nėra peržengta).
Gerai, žmonės, mėgstantys jį, gal ir neturi muzikinio skonio, bet vėl - koks jūsų reikalas? big_smile
Svarbu, kad patys labai išprusę smile
Pasidžiaugtumėt geriau, kad Pieno Lazeriai pasirodė, va man tai jie daug geriau ir už Pilvelytę su perdainuotom dainom, bet tai koks čia skirtumas? Kitąkart dar iš principo už Radžį pabalsuosiu, kad jums būtų konkreti auka matoma, galėsit mane tada linčiuot, sutarėm? big_smile

8

Knisa tokie pienburniai kaip temos autore ir visi kiti kurie tik loja. Ash ne joks jo fanas bet ta tendencija jau per gerkle eina kai sedi prie geldos ir kritikuoji kitus. Dainuoja negerai, kashi loshia vel visokiausi vardai, emigruoja vel nepatinka, vagia tai jau kishti i kalejima. zhodzhiu KA DARYTI? Sedeti namuose  blynus kepti. sekmes visiems kurie daro o ne loja

9

o ka tu lojimu vadini :? kodel negali priimti kitu pasisakymu ar nuomoniu :? ar netai vadinama tolerancija :? ka big_smile
siaip Radzis tikrai yra pasikles ir nesiskaito su kitais, uzteko vieno karto ji pamatyt ir persimest keliais zodziais kad susidaryciau nuomone apie ji.

10

lina varyk namo, arba i eglutes izhiebima vilniuje liepos menesi

11

tu zinai ka, pasitelk logika ziuredamas foto tongue
ir sakinys i tema: ne visos zvaigzdes iskeptos realybes sou yra pasikele

12

ce tipo turejo but nuomones  apie radzi o ne gincai kad kazkas sedi prie geldos ir kritikuoja kas nepatinka jau rejxtis zmonem nebegalima ar ka...ir idomu kur ta riba kaj kisa jau tiek lajko kad wemt wercia isijungi radija radzis merunas isijungi tw tas pats net paprastoj wasaros swentej mano kajmely pawadinimu mazejkej pries menesi skelbe kad atwaziuos radzis..taj  is tikro ir belieka blynus kept. ir as tikrai nenusimanau kazko lb apie muzika.bet ausis wis dar turiu...Nedajnuoja jis tajp ziaurej kajp ywa bet esme kad jau atsibodo bent ka nauja sukurtu ... ir wadinkit kajp norit pinburne ne pienburne ne tau sprest bet yra kas sawo nuomone nori parejxt ir jei kam taj nepatinka niekuo negaliu padet...tomai tawo nuomonej is dalies galima pritart tik ne siuo atweju,bet zinai kajp kazkas sake yra zodis  TOLERANCIJA smile

13

jei nervuoja radzis, tai sudegink visus plakatus, ismesk visas kompakines ploksteles pas save, o nelysk i kitu darza ir nepamokslauk kas yra gerai,o kas ne

14

greta eik pieno sasalint ir klausyt tele bim bam

15

Tomas, 27 parašė:

greta eik pieno sasalint ir klausyt tele bim bam

pasiziureaju sotoje anketoje lyg ir ne vaikas slepiasi, bet labai jau skystai argumentuojate jaunuoli :?

16

a man shiandien stogas nuvazhiaves todel ka chia argumentuoti eik gult ir tu:)

17

Tomas, 27 parašė:

a man shiandien stogas nuvazhiaves todel ka chia argumentuoti eik gult ir tu:)

;D na jau ne as anksti gulu ir anksti keliuosi :::b18 todel manes niekur nesiuntinek big_smile

18

teisinga tema smile
taip, tai lnk sukeltas skandalas smile reklama užslėpta

19

na taip Valinsko pinigu masina sukasi kaip visada is shudo pyragus kepa ;D

20

Greta, 15 parašė:

sweikucei:)  zinot kelinta karta ziuriu nmla ir net werkt norisi kas nors paajskinkit ar lietuwa wisisku kajmieciu krastas ?kas balsuoja uz toki klauna kuris jau puse metu drozia tas pacias dajnas kurios jau per wisus galus lenda...paimkim kad ir ajste zmogus nuo sirdies dajnuoja kuria o sitas  f##*!!? tik juokina zmones.yra bendraminciu? ar wisa lietuwa mirsta del radzio? ;(

o tu gali neziuret... smile  cia gi pasirinkimo laisve..  mano mociutei pawvyzdziui patinka radzis..  o man ne.. ji ziuri...o ash ne..:) ir man tai jokiu problemu nesukelia.. kaimas tai kaimas..  mes gi patys ir issirenkam tas "zvaigzdes" smile nors... niekada nebalsavau nei uz radzi nei uz rimiski...nei uz visa kita... ei TAUTA..susimastom? big_smile