Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 121 по 140 из 150

- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
Tomas, 27 пишет:Nijole visos panos siuksles todel chia nieko tokio ir pachiam tokiuo tapti kartais
tau Tomai gal smegenelese koks neuronas nutruko kad visas moteris laikai siukslem, tai pagal tavo teorija tavo seimos moterys ir siukles :? taip as suprantu ane :? juk jei visos tai visos

- Alesia, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Jis pasislepe net skaitit nebenori ka cia paraset jam... Nors as tikrai galiu garantuot kad tai pasakytu dauguma merginu kad jam su proteliu blogai. nejau taip galima izeidineti... tu pagalvok ka rasai nejau ir tavo mama tokia yra jei jau visos ka ji tau tokio padare kat taip kalbi aaaaaa? bent jau atsayki musu klausimus?????????

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
... sedziu panashioj situacijoj... tik kitoje puseje.. nuvilioti nori mane...
... mano vaikino draugas( tiksliau jau nebe draugas)... ka galiu pasakyti ish savo puses..kadangi manes nuvilioti neishejo.. jei merginos jausmai nera tvirti ir stabilus.. ja gali nuvilioti ir nebutinai jusu draugas.. tai gali buti ir visishkai svetimas vaikinas.. matyt esme jusu su mergina santykiuose...
Kas del draugo... nupasakojau situacija.. vyresniam vyrukui, visishkai pashaliniam zmogui... jo nuomone shiuo klausimu buvo labai idomi... Jis vyliotoja pavadino urodu..kuris kaipo protinis invalidas nori gauti tai.. kas jau uzimta... buvo ishvadintas epitetais, kuriu nekartosiu,... esme ishkrypimas. Nes tarp vyru, savoka DRAUGYSTE yra mirtinas, garbes reikalas...

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Jolanta, 34 пишет:Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
... mano vaikino draugas( tiksliau jau nebe draugas)... ka galiu pasakyti ish savo puses..kadangi manes nuvilioti neishejo.. jei merginos jausmai nera tvirti ir stabilus.. ja gali nuvilioti ir nebutinai jusu draugas.. tai gali buti ir visishkai svetimas vaikinas.. matyt esme jusu su mergina santykiuose...
Kas del draugo... nupasakojau situacija.. vyresniam vyrukui, visishkai pashaliniam zmogui... jo nuomone shiuo klausimu buvo labai idomi... Jis vyliotoja pavadino urodu..kuris kaipo protinis invalidas nori gauti tai.. kas jau uzimta... buvo ishvadintas epitetais, kuriu nekartosiu,... esme ishkrypimas. Nes tarp vyru, savoka DRAUGYSTE yra mirtinas, garbes reikalas...
va del mirtino garbes reikalo visiskai sutinku kad tarp vyru tox buna
o is tavo pasakojimo man taip keistai nuskambejo tas kad bande gauti tas kas uzimta
nzn man taip gan savanaudiskai skamba tu uzmta tu mano va toki negaliu net vartoti tokiu zodziu man bjauru 

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Alesia, 21 пишет:Lina, 24 пишет:Alesia, 21 пишет:kiekvieno nuomone su tuo su taptu... o as jei noreciau galciau pasiginciti kad ne
bet nesigincisiu nes nenoriu 
del ko tu nenori gincytis :? kad sirdziai neisakkysi :?
ka cia su jumis pasigincisi kai pavarysi atgal tokiu tai as ir liksiu be zado... visa beda jus patyre o as ne ;D
as to nepatyres bet tame reikale turiu gan tokios prktikos

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigitas, 24 пишет:Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
Pirmiausia, draugai taip nesielgia... antra, tai ne kokia panele, jei ja nuvilioja kitas, arba pats prastas esi...
Reakcija nebutu teigiama, bet imtis kazkokiu priemoniu, tai net nzn... nepakliuves i tokia situacija, negaliu atsakyt i klausima, ka daryciau... 
bet va taip daleiskim yvyktu dar tau ka padarytai taip mazdauk gali paskyt ?

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:Sigitas, 24 пишет:Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
Pirmiausia, draugai taip nesielgia... antra, tai ne kokia panele, jei ja nuvilioja kitas, arba pats prastas esi...
Reakcija nebutu teigiama, bet imtis kazkokiu priemoniu, tai net nzn... nepakliuves i tokia situacija, negaliu atsakyt i klausima, ka daryciau... 
bet va taip daleiskim yvyktu dar tau ka padarytai taip mazdauk gali paskyt ?
Negaliu, nes nzn ar kazka daryciau... bet faktas, kad nebetureciau "gero draugo" ir paneles... 

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:Jolanta, 34 пишет:Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
o is tavo pasakojimo man taip keistai nuskambejo tas kad bande gauti tas kas uzimta
nzn man taip gan savanaudiskai skamba tu uzmta tu mano va toki negaliu net vartoti tokiu zodziu man bjauru 
... nereikia suprasti visko pazodziui.. UZIMTA.. tik sutrumpinimas, atstojantis kelis sakinius...

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Jolanta, 34 пишет:Irmantas, 21 пишет:Jolanta, 34 пишет:Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
... nereikia suprasti visko pazodziui.. UZIMTA.. tik sutrumpinimas, atstojantis kelis sakinius...
na taip bet man vistiek tai nekaip skamba

- Paulius, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
sulauzyciau stubura iskarto

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
As tai pasiulyciau tiesiog palinketi sekmes;> kas is to, kad sulauzytum stubura?:

- Alesia, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:Alesia, 21 пишет:Lina, 24 пишет:Alesia, 21 пишет:kiekvieno nuomone su tuo su taptu... o as jei noreciau galciau pasiginciti kad ne
ka cia su jumis pasigincisi kai pavarysi atgal tokiu tai as ir liksiu be zado... visa beda jus patyre o as ne ;D
o mano visa teorija yra is filmu

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
Alesia, 21 пишет:Irmantas, 21 пишет:Alesia, 21 пишет:Lina, 24 пишет:Alesia, 21 пишет:kiekvieno nuomone su tuo su taptu... o as jei noreciau galciau pasiginciti kad ne
o mano visa teorija yra is filmu 
tai tu maziau tikek filmais.. nes speju, filmai << chose marijos ir ju draugai... ten ne filmai, o 

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Irmantas, 21 пишет:Alesia, 21 пишет:Lina, 24 пишет:Alesia, 21 пишет:kiekvieno nuomone su tuo su taptu... o as jei noreciau galciau pasiginciti kad ne
Nesuprantamas posakis, To nepatyres, bet praktikavai tai... Hmmm.... jei praktikavai, tai jau kazkokia patirtis... 

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigitas, 24 пишет:Irmantas, 21 пишет:Alesia, 21 пишет:Lina, 24 пишет:Alesia, 21 пишет:kiekvieno nuomone su tuo su taptu... o as jei noreciau galciau pasiginciti kad ne
Nesuprantamas posakis, To nepatyres, bet praktikavai tai... Hmmm.... jei praktikavai, tai jau kazkokia patirtis... 
na taip cia isdaliies ir tu teisus 

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
tai toks ir draugas...pernelyg silpnas draugas

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Viktorija, 25 пишет:tai toks ir draugas...pernelyg silpnas draugas
Na jau, tokie zmones draugo vardo tikrai neverti... 

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na nevisda tas draugs kaltas nuo aplinkybiu cia viskas priklauso manyciau
Сообщений с 121 по 140 из 150
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.