1

Tema: nagliausi klientai lietuvos rusai

patys skupiausi ir nagliausi klientai ruseliai musiskiai,ypac jauni,nesakau apie visus rusus,bet lietuvos rusai patys blogiausi klijentai .ka apie tai manot?gal klystu(atlieku tam tikras paslaugas kokias neatskleisiu)

2

Re: nagliausi klientai lietuvos rusai

taip ir manau kad jie kakaos nori viska uzdyka :::050 manau jie turi moketi dvigubai ir ne tik rusai bet ir lt lenkai :::050 nu toie tai vapsie ...:::050 negaliu :::023

3

nezinau kaip del skupumo, bet kad ju charakteris agresyvus ir naglas, tai duodu galva nukirst. nemegstu rusu ir lenku vilniuj, vos ne kas antras rusiskai sneka, baisu klausyt.. o per koki labiau surusejusi rajona vakare tai is vis geriau neit.

4

Na  aš ir ,bet sulietuvejau ir taip nesielgiu :::050 čia manau ne nuo šaliu ar tautu priklauso, o nuo žmoniu, nes pažystu ne vienus rusus:) visai nieko ,bet pasitaiko ir blogu ;( ypač truputi atkute galvoja kad aš jau pasaulio bamba ir galiu daryti ka noriu :::050 nesakau kad reiktu kurt fašistu grupuotes preiš rusus ,bet sugrižtint jiems tvarka tai reiktu ;( nes jei ne pradės kurstitis nepykanta užsieniečiams :::917
Pavyždžiui Italijoi iš triju karabinieriu iškvietimu du susiję su užsieniečiais :::829

5

Nieko nemanom... priklauso tik nuo zmogaus mentaliteto, o ne nuo to kaip jis sneka:? yra ir "tikru lietuviu" tokiu geruliu:V.... kad jau geriau tegu jo vietoj buna lietuvos rusas:D

6

va tokie atkute butent viena kita lisna tukstanteli kur turi ir isivaizduja ,kad labai kruti.nors man tas krutumas zinai kur stovi kai prisiziuri 20 kart bagotesniu ir mandagesniu

7

mandrumas ne nuo nuo vienos tautybes priklauso o nuo dvieju:D rusas dar kaip rusas mandras ciuciuka ir tiek bet kaip patampa lietuvos rusu tai jau tada manau nekas:Dsustrumas liejasi per karstus:D

8

priklauso nuo zmogaus ishsilavinimo.taipogi ir lietuviu visu tautu tokiu zmoniu yra ajsku po sovietinese valstybese tokiu daugiau,bet kitos valstybes atsiperka savo kaukem ir pasikelimu.