1

Tema: vasara

kaip poilsiaujat , kur atostogavot ar atostogausit smile kokie ispudziai

2

Re: vasara

viskas gerai blogai negali buti nes yra vasara visos sventes mano ir panasiai

3

ispudziai patys geriausi kaip visada wink siaip ziauru gyventi pajury vis tas pats per ta pati .... o siaip vasaros metu stengiuos lietuvele pamatyt patariu visiems su baidarem pabandyt tikrai verta :-D

4

dazniausiai prie ezeru, arba ivairiuose LT kaimuose smile smagu smile  noriu labai labai prie juros nuvaryt, tik kad ner kolkas kaip.. jau kokius 3 metus nebuvau.. sad

5

vasara super:::421 tokia vejukiska paskutine..

6

vasara super, atostogos sia vasara nenusimato wink big_smile big_smile big_smile

7

po tryju savaiciu prie juros i ispanija smile buvau jau karta ten, ispudziai tai geriausi:)) noriu noriu noriu!!!!!!!!!!!!!!!

8

suuuuper big_smile visa rugpjuti prie juodos juros leisiu.. big_smile:]laukiu big_smile:]

9

patys geriausi ispudziai siemet vasara nereali,palyginus su pernai!

10

man praeita vasara buvo belekas,o sita tai...boring

11

Buvau su baidarem per upe perplaukt..Tai nafik..ispudziu milijonas..Poto savaitei uzsakyta poilsiaviete prie ezeriuko..O dar jei i darba is atostogu neiskvies tai prie juros..tik sake atsalus ji dabar ziauriai..:D

12

Buvau berlyne......loveparade
super!! tiesto da best

13

liksiu nekur nevaziuosiu ir cia neblogai 38° uzteks big_smile

14

Kolkas įspūdžių kaip ir nėra.

15

na, ooooooooooo.. vasara priesais akis :::b18 liko 3 dienos :::908
>>> na, ziuresim kaip sita vasara as praleisiu.. o visko gali buti :::b18

16

ši vasara man tikiuosi bus tikrai puiki...kadangi aš varlytė keliauninkė,tai visą Lietuvą išmaišysiu,ir I londoną nuvyksiu...jau 3 kart big_smile labai jaukiu mokslo metų pabaigos,kai jau būsiu visiškai laisva...ai bėje,dar į dainų šventę šokti į Kauną važiuosiu...tikiuosi geros vasaros ... big_smile big_smile big_smile :::d76