Re: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
ATSILYGIT KUO SKAUDZIAU
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ATSILYGIT KUO SKAUDZIAU
Tomas, 27 parašė:Nijole visos panos siuksles todel chia nieko tokio ir pachiam tokiuo tapti kartais
zinai ka... jaunuoli.... tu man dar labiau nuotaika sugadinai.. ir dar is pacio ryto..
>> tu gal nori pasiaiskinti, kodel mane ir kitas pavadinai siukslemis :? labai butu man idomu paskaityti tavo mintis.. labai. laukiu nesulaukiu.
>>> del vienos, nekaltink kitu.. ir pagal visas, nespresk apie viena..
> ir beje.. net dievas nepadeda galvoti gerai ir draugiskai apie panaska?
>>> LAUKIU.
Tai ka chia dakomentuosi dar kad viskas aishku kaip diena, panos tokios ir viskas. Zhinai tik vienoms tas dazhniau kitoms rechiau pasireishkia - siukshlishkumas o taip nieko gero nurashyti popieriai i makularuta jas visas.
as jusu nuomone nereaguociau isvis nes taip tik parodysit kad pavydi ir lendi i s..... reikia geriauisa susirasti kita ir neatrasineti i sms ne drg ne panos buvusios... ir taip sukelti pavyda...
o kam tu ten eglute kelsi jei jau pas drauga drauge iseitu tai nemanau kad tu ten koky pavyda sukeltai juk jiems jau tas pats butu
Nijolė, 20 parašė:Tomas, 27 parašė:Nijole visos panos siuksles todel chia nieko tokio ir pachiam tokiuo tapti kartais
zinai ka... jaunuoli.... tu man dar labiau nuotaika sugadinai.. ir dar is pacio ryto..
>> tu gal nori pasiaiskinti, kodel mane ir kitas pavadinai siukslemis :? labai butu man idomu paskaityti tavo mintis.. labai. laukiu nesulaukiu.
>>> LAUKIU.
Tai ka chia dakomentuosi dar kad viskas aishku kaip diena, panos tokios ir viskas. Zhinai tik vienoms tas dazhniau kitoms rechiau pasireishkia - siukshlishkumas o taip nieko gero nurashyti popieriai i makularuta jas visas.
Tai ko jau taip? pasakyk kas tau ka padare ar verta sitaip vadinti visas. Vaikinai ne ka geresni yra galiu ir as taip pasakyti. Jie nieko verti... ir pridurciau, bet tada parsidetu kruva izeidinejumu kam man to reikia geriau jau nesakysiu, o ar tu sutinki su mano nuomone kad ir vaikinai nieko verti ? kad ir jie siuksles? ka? jei jau vaikinai ir merginos siuksles tada mes visi tokie? pagalvok o paskui tik sakyk?
Tomas, 27 parašė:Nijolė, 20 parašė:Tomas, 27 parašė:Nijole visos panos siuksles todel chia nieko tokio ir pachiam tokiuo tapti kartais
>>> LAUKIU.
Tai ko jau taip? pasakyk kas tau ka padare ar verta sitaip vadinti visas. Vaikinai ne ka geresni yra galiu ir as taip pasakyti. Jie nieko verti... ir pridurciau, bet tada parsidetu kruva izeidinejumu kam man to reikia geriau jau nesakysiu, o ar tu sutinki su mano nuomone kad ir vaikinai nieko verti ? kad ir jie siuksles? ka? jei jau vaikinai ir merginos siuksles tada mes visi tokie? pagalvok o paskui tik sakyk?
na tai pvz jis tik su tokiom susidures tai jis taip ir mano cia nieko smerktino.
O tu pamatei komentara ir iskart uzvire kraujas garantuoju tai tai dejei zodziu ane truputy
Na kas yra svarbesnis? Draugas ar panele?
draugas taptu priesu
ne draugas netapt priesu cia but kalte gal is tavo puses ir panos nes ji tada tikrai nenorejo but su tavim jei nuvare su draugu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?