181

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Negalėčiau išskirti vieno didžiausio malonumo :? Jų daug smile Bet ko gero vienas tokių didesnių - vanduo. Visom prasmėm, tiek troškuliui numalšint, tiek atsigaivinimui, tiek maudynėms, plaukiojimui, žvejybai, grožiui ir t.t. ir pan. :::520 wink

Ar mėgstat fotografuoti(-is) ? smile

182

sweiki wa noreciau paklausti tokio dalyko. wa pastebejau kad man iskrypo stuburas gal zinot kaip galima butu ji kazkiek atstatyti ir kokius pratimus reiketu daryti? gal zinot kur info galeciau apie tai rasti?

183

Edgaras, 19 пишет:

sweiki wa noreciau paklausti tokio dalyko. wa pastebejau kad man iskrypo stuburas gal zinot kaip galima butu ji kazkiek atstatyti ir kokius pratimus reiketu daryti? gal zinot kur info galeciau apie tai rasti?

Ne nu tu tai visiškai.. :::909 Dar daugiau laiko praleisk prie kompo ir stuburas tikrai išsitiesins :::012 Yra tokie vyrai ir moterys baltais chalatais, tai tu gal į juos kreipkis???? :::022

184

Martyna, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Eglute, 20 пишет:
Aleksandras, 22 пишет:

o kodel zmones durni ?

todel kad jie durnus klausimus uzdavineja smile

Ar kam patiko sis Eglutes atsakymas ???>>>:::036 man tai labai patiko + kazka primena :::036

Man tai neypatingai patiko.
Koks didžiausias tavo gyvenimo malonumas?

Man patiko ne ka pasake o ka primine :::036
------------------------------------------------
Mano didziausias malonumas sedeti hamake ir zeti kaip saule leidzias :::818

185

Dovydas, 14 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Klausimas : kame reple :? ? ir kas butu jei nebutu butu:? ir kas cia daros :::917???

nieko nesidaro

tik tau taip atrodo smile

186

didziausias gyvenimo malonumas ,,,,mmmm :? kas cia galetu buti :? zinau, bet tai istorija nutyli nes cia mazi vaikai lankosi :::008
klausimukas: ko man cia jusu paklaust :? big_smile

187

Lina, 24 пишет:

didziausias gyvenimo malonumas ,,,,mmmm :? kas cia galetu buti :? zinau, bet tai istorija nutyli nes cia mazi vaikai lankosi :::008
klausimukas: ko man cia jusu paklaust :? big_smile

Klausk kaip sekasi wink ;D

188

Klausimas Linai ! Ar as mazas ? ir ar visi kiti yra mazi :????

189

Tomas, 25 пишет:

Klausimas Linai ! Ar as mazas ? ir ar visi kiti yra mazi :????

taip Tomai as tau ir atsakau big_smile net pasiziurejau i tavo anketa big_smile na palyginus su manim tu uz mane siek tiek zemesnis wink bet siaip tai nesi maziukas wink o visi kiti tai mazi big_smile

190

ai tai Tu apie ta mazuma tongue big_smile tai jau cia nesigincysiu :::036 ten tai jau tikrai reiktu man tabuirete poasimt arba kopecias :::b02 vapsie ...:::b02

191

o tai apie koki mazuma tu cia manes klausei :?
Tomai, lovoj visi lygus ;D :::629

192

as apie proto ir intelekto mazuma :::b02 kokie mes skirtingi ;D :::818 nu ir as pagalvoju gauruotai :::111 bet vistiek ... ;D

193

;D tai ne tu vienas gauruotai galvoji :::008
as manau kad tu nesi mazas pagal intelekta smile esi protingas zmogiukas wink

194

Lina, 24 пишет:

;D tai ne tu vienas gauruotai galvoji :::008
as manau kad tu nesi mazas pagal intelekta smile esi protingas zmogiukas wink

vaje kad mane isgyrei :DLina o kur galima rasti tavo temas ? matau ju yra 2 rodo kur aktyvus dalyviai :? tik nerandu kur :::921

195

aaa big_smile tu temu nori tuoj viena parodysiu o kita apie chuka norisa tai nieko idomaus big_smile

196

kas yra antisemistas? :?

197

Kaip puorauojasi vista ir gaidys :? nemaciau kad jis ten kokiu organu turetu :? ir kam tas uzpakalys toks keistas :? nu neisdrysau klausti biologijos mokitojos neutral

198

Tomas, 25 пишет:

Kaip puorauojasi vista ir gaidys :? nemaciau kad jis ten kokiu organu turetu :? ir kam tas uzpakalys toks keistas :? nu neisdrysau klausti biologijos mokitojos neutral

ar ne zmogus nusistates pries žydus? kazka mama aiskino bet nesupratau...

199

Giedre, taip, antisemitistas yra būtent žmogus,diskriminuojantis žydus. Iš istorijos paprastas pavyzdys - Hitleris.
O Tomas paklausė naujo klausimo, jo atsakymas nesusijęs tu tavo užklausimu.

200

Oh. na aciu ;]]