1

Tema: Kas turi auskariuką liežuvy, pakonsultuokit.

Hm.Tai vat: Pries dvi dienas isiveriau auskariuka i liezuvy [salone,jei ka :] ]
O dabar seip viskas gerai tik,kad virsutine liezuvio puse balta (pagrinde aplink auskara). Tai vat nežinau ar tai normalu ar vis dėl to turėčiau sunerimti ir konsultuotis su aukštesniais asmeninims? :]

2

Re: Kas turi auskariuką liežuvy, pakonsultuokit.

Dziaukis kad tik balta, siaip istinsta baisiausiai...:::b53

3

Tai jo ;D Dabar gal jau maziau,bet pries tai ir taip buvo :] Tik kzn..truputi gal nervinaus,kad nesiot negalesiu del kazko ;]

4

Nesinervink- kiti savaitem is skausmo raitosi: nei valgo, nei miega big_smile

5

Viktorija negazdink... as labai noreciau i liezuvy auskariuko...:) Kiek kainavo Erika?:)

6

Patikek yra ko gasdintis..bet tie kurie tikrai nori neklauso, o poto kencia visi be isimties big_smile

7

Na pakencia ir praeina:) Mano drauge turi ta auskariuka:>

8

KAZin ar verta save taip zalot :::042:::127:::008

9

Man tai tikrai grazu. As esu uz. As visada uz auskarus, bet tik su saiku. O tuolabiau kalbant apie veida;)

10

nera ten jau tokio nepakeliamo skausmo..
bandyk prisisaldyt leduku, ir det i burna, is pradziu salta, atrodys, kad negali jo nulaikyt, bet po keliu leduku priprasi ir greiciau tinimas praeis wink dek kol wisiskai nebebus skausmo smile del baltumo nieko baisaus, buna kad ir pamelynuoja big_smile jei kokia gyslute pazeidzia, bet praeina smile

11

Egle, 17 parašė:

Viktorija negazdink... as labai noreciau i liezuvy auskariuko...:) Kiek kainavo Erika?:)

70Lt "tabu" salone (Undinei jis randas) :]

12

patariu nesiverk geriau kitur..

13

man taip pat buvo pabaltav truputeli aplink auskariuka ,bet po 4 dienu po iverimo praejo...dabar dziaugiuosi ir dar issiverti nenoriu... sekmes !!!!!!!!!!!

14

As pati auskara liezuvy jau turiu apie 4men ir man jis labai patinka big_smile) buvo verta atkentet tas 4 skausmo dienas big_smile) Db jo net nejauciu burnoje smile)

15

Joana, 17 parašė:

As pati auskara liezuvy jau turiu apie 4men ir man jis labai patinka big_smile) buvo verta atkentet tas 4 skausmo dienas big_smile) Db jo net nejauciu burnoje smile)

nu tau dar auskaro burnoj reikia? big_smile