1

Tema: viskas apie tokio hotel

Ką veikėte kai dar buvote maži?
Tom: O, labai daug ką, bet niekada kokiu nors blogu dalykų.
Kai buvau mažas visada norėjau ką nors pavogti, bet niekada neturėjau tam tiek drąsos.
Bill: Mano draugas kadaise pavogė pelyte iš gyvūnų parduotuvės, kurioje tuo metu buvome.
Norėjo ją vėliau paleisti į laisve, bet man buvo jos labai gaila todėl pasiėmiau ją pas save namo.
Mes su Tomu pavadinome ją Swartie, auginome apie 2 metus.
Tom: Mes su Billu labai dažnai keitėmės megztiniais su mūsų vardais.
Tai dažnai privesdavo mūsų mokytojas prie pykčio priepuolių, nes vėliau jos nežinodavo kuris yra kuris )

Ar be šitų išvardintu, buvo dar kokiu nors įvykių?
Tom: Po mūsų persikėlimo į naujus namus, mama buvo labai patenkinta mūsų naujų kilimų.
Kai tik mūsų mama išėjo susipažinti su kaimynais, mes su Billu nusprendėm pažaisti statytojais.
Norėjome išbandyti savo naujus žaislus-kastuvus, tai išpylėme ant kilimo žeme iš vazonu.
Žemė buvo šlapia ir pasidarė bala. Kilimas buvo nepataisomai sugadintas, tai paveikė kaip žaibas!
Bill: Mes su Tomu išdarinėjome daug išdaigu. Kai turėjome po šešis metus, dažnai dalyvaudavome vaikišku madų šuo.
Aš ir Tom visada atrodėme identiškai ir tai buvo mažytė klaida. Buvo susitarta, kad kai mes busime ant scenos,
tai Tom turės nutraukti nuo savęs šaliką ir mesti ji ant žemės. Kai jis to nepadarė, nusprendžiau pats jam nutraukti.
Na ir tai priėjo prie to, kad mes ant scenos pradėjome ginčytis, o vėliau ir susimušėme. Vedėjai turėjo nutempti mus nuo scenos.

O kaip pas kitus atrodo „šeimos istorijos“?
Georg: Šiaip tai nieko. Aš buvau labai paklusnus vaikas (juokas).
Gustav: Aš su savo seserimi Franziska labai dažnai pykausi. Ji yra 9 metais vyresnė už mane, ir kai aš buvau dar vaikiščias,
tai ji man darė įvairius kvailus dalykus. Kažkada nugriuvo ant manęs, apseilėjo ir atsikėlė. Apseilėjo mane taip, kad jos seilės pateko man į burna, šlykštu. Iki šiol pykstu ant jos dėl šito...

Ar jums buvo atsitikę kokiu nors tikrai pavojingų dalykų?
Bill: Taip! Buvome kartu su mūsų tėčiu ant pavojingiausio nusileidimo tako. Užlipome ant kalno viršūnės.
Ir aš pastūmiau Tomą (su rogutėmis), kuris važiuojant nukrito nuo rogučių,
ir užvažiavo į čiuožyklą ir susitrenkė su ten važinėjančia mergina.
Tom turėjo perkirsta galva tos merginos pačiūžomis. Buvo reikalinga skubi mediku pagalba.
Tom: Taip, tada netekau daug kraujo. Gydytojai bijodami dėl mano sveikatos, pradėjo siūti žaizdą kuo greičiau, be nuskausminamųjų ,
nes nors man jų davė, jie neveikė. Nuo to laiko turiu blogus prisiminimus , ir be to žiaurius galvos skausmus.
Bill: Tom turi daugiau tokiu nelaimingu atsitikimu. Seniau, kai buvome maži, Tom parduotuvėje norėjo kažką paimti iš apatinės lentynos.
Kažkokia moteris, kuri buvo apsiavusi aukštakulniais bateliais, atsistojo Tomui ant rankos.
Ji sulaužė jam ranka, o pati nukrito.

2

Re: viskas apie tokio hotel

tokio hotel