1

Tema: Su kokiomis problemomis susiduria jaunuolis?

su kokiomis problemos susiduria jaunuolis? kaip tai galime spresti?

2

Re: Su kokiomis problemomis susiduria jaunuolis?

Eglute, 20 parašė:

su kokiomis problemos susiduria jaunuolis? kaip tai galime spresti?

mane kaime persekioja viena chebra,nes pries metus vieno pana nutratinau(pasimilejom).patark kaip atsikratyti:)atsiveza draugu  sudejimo kaip savickas,jau be kirvuko net nevaikstau kieme.o seneliu nelankyt nesiruosiu

3

mokslu kainos, atsiskaitymai, egzai.... ir dar kaimynu suo kuris pastoviai backyarde pri****, o anie nesurenka.

4

Dora, 18 parašė:

mokslu kainos, atsiskaitymai, egzai.... ir dar kaimynu suo kuris pastoviai backyarde pri****, o anie nesurenka.

smile
25 metu vis dar priskiri save prie jaunuoliu? big_smile

5

Negaliu but savo salyje Lietuvoj , nes ten nemoka tukstancius euru !Nu as cia aie menesini atlyginima :::b56 kazkaip  tas tukstantis litu ubagiskai atrodo :::050

6

man tai durniausia, kai ieskaisi darbo ir taves praso kad turetai patirties :? jei tu niekur nedirbai tai is kur tos patirties bus :? cia tai nesamone...
siaip dabar manau kad aktualiausias klausimas bus - mokamas mokslas kad tukstanciai eis... prades visas jaunimas i uzsieni begt ten gaus darbu ir mokinsis, ir diplomai bus pripazistami ne taip kaip lt... smile

7

Zinute Gintautui.... O tu nepersiakiotai jei tawo pana padarytu?
25 metai jau lyg ir subrendimo amzius,dar neiissidukai?:D:D:D Tai aisku o kam sawa jei gera ir swetima:D:D:D

8

egzai egzai sad

9

Deiwis, 17 parašė:

Zinute Gintautui.... O tu nepersiakiotai jei tawo pana padarytu?
25 metai jau lyg ir subrendimo amzius,dar neiissidukai?:D:D:D Tai aisku o kam sawa jei gera ir swetima:D:D:D

pati palindo:)

10

kvailas ne tas kas tratino, o tas kas iesko teisybes. jei pana kitam atsidave, tai panoje problemos arba tame bachure kuriam buvo neistikima, o ne bachure kuris ja suviliojo ;] matai ragus istate, tai reik nusilauzt juos, kita musant big_smile deja deja... ragai yra ragai big_smile

11

Aleksandras, 22 parašė:

kvailas ne tas kas tratino, o tas kas iesko teisybes. jei pana kitam atsidave, tai panoje problemos arba tame bachure kuriam buvo neistikima, o ne bachure kuris ja suviliojo ;] matai ragus istate, tai reik nusilauzt juos, kita musant big_smile deja deja... ragai yra ragai big_smile

ragai po viena nedygsta ;D <<< desnis big_smile

12

o neitu atsiprasyt ir del panos nesirieti ka gintautai????

13

... opsss.... teko redaguoti... buvau parshiusi apie jaunimo problemas..po to isiskaiciau, kad tai apie jaunuoli.... galu gale zvilgterejau, kad tema eina, jau apie kitus galus...
.. be komentaru...
.. jaunimui reikalingi pinigai... ir bustas neduoda ramiai gyventi..

14

Pinigai, mokslai...:) Manau:>

15

Aleksandras, 22 parašė:

vat butent as irgi taip mastau...;)

16

Alesia, 21 parašė:

o neitu atsiprasyt ir del panos nesirieti ka gintautai????

neitu, ne tokie zmones.ir nemegstu zemintis pries bukagalvius,beto mano pora draugu gavo i lempas,kad mane uztare:)jie abgadino mano automobili ,as ju:) ir dar vienam ju draugeliui irgi  trinktelejau i nosi kai mane bande pagaut ,bet nepagavo:)per daug toli viskas nuejo ,jau jie nezino kaip man kersyt,kvieciasi pagalbon forsus 2x3 kubaturos ir tt...gerai kad ten negyvenu tik uzsuku kai papuola