Tema: Su kokiomis problemomis susiduria jaunuolis?
su kokiomis problemos susiduria jaunuolis? kaip tai galime spresti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Su kokiomis problemomis susiduria jaunuolis?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mane kaime persekioja viena chebra,nes pries metus vieno pana nutratinau(pasimilejom).patark kaip atsikratyti:)atsiveza draugu sudejimo kaip savickas,jau be kirvuko net nevaikstau kieme.o seneliu nelankyt nesiruosiu
mokslu kainos, atsiskaitymai, egzai.... ir dar kaimynu suo kuris pastoviai backyarde pri****, o anie nesurenka.
mokslu kainos, atsiskaitymai, egzai.... ir dar kaimynu suo kuris pastoviai backyarde pri****, o anie nesurenka.
25 metu vis dar priskiri save prie jaunuoliu?
Negaliu but savo salyje Lietuvoj , nes ten nemoka tukstancius euru !Nu as cia aie menesini atlyginima kazkaip tas tukstantis litu ubagiskai atrodo
man tai durniausia, kai ieskaisi darbo ir taves praso kad turetai patirties :? jei tu niekur nedirbai tai is kur tos patirties bus :? cia tai nesamone...
siaip dabar manau kad aktualiausias klausimas bus - mokamas mokslas kad tukstanciai eis... prades visas jaunimas i uzsieni begt ten gaus darbu ir mokinsis, ir diplomai bus pripazistami ne taip kaip lt...
Zinute Gintautui.... O tu nepersiakiotai jei tawo pana padarytu?
25 metai jau lyg ir subrendimo amzius,dar neiissidukai?:D:D:D Tai aisku o kam sawa jei gera ir swetima:D:D:D
egzai egzai
Zinute Gintautui.... O tu nepersiakiotai jei tawo pana padarytu?
25 metai jau lyg ir subrendimo amzius,dar neiissidukai?:D:D:D Tai aisku o kam sawa jei gera ir swetima:D:D:D
pati palindo:)
kvailas ne tas kas tratino, o tas kas iesko teisybes. jei pana kitam atsidave, tai panoje problemos arba tame bachure kuriam buvo neistikima, o ne bachure kuris ja suviliojo ;] matai ragus istate, tai reik nusilauzt juos, kita musant deja deja... ragai yra ragai
kvailas ne tas kas tratino, o tas kas iesko teisybes. jei pana kitam atsidave, tai panoje problemos arba tame bachure kuriam buvo neistikima, o ne bachure kuris ja suviliojo ;] matai ragus istate, tai reik nusilauzt juos, kita musant
deja deja... ragai yra ragai
ragai po viena nedygsta ;D <<< desnis
o neitu atsiprasyt ir del panos nesirieti ka gintautai????
... opsss.... teko redaguoti... buvau parshiusi apie jaunimo problemas..po to isiskaiciau, kad tai apie jaunuoli.... galu gale zvilgterejau, kad tema eina, jau apie kitus galus...
.. be komentaru...
.. jaunimui reikalingi pinigai... ir bustas neduoda ramiai gyventi..
Pinigai, mokslai...:) Manau:>
kvailas ne tas kas tratino, o tas kas iesko teisybes. jei pana kitam atsidave, tai panoje problemos arba tame bachure kuriam buvo neistikima, o ne bachure kuris ja suviliojo ;] matai ragus istate, tai reik nusilauzt juos, kita musant
deja deja... ragai yra ragai
vat butent as irgi taip mastau...;)
o neitu atsiprasyt ir del panos nesirieti ka gintautai????
neitu, ne tokie zmones.ir nemegstu zemintis pries bukagalvius,beto mano pora draugu gavo i lempas,kad mane uztare:)jie abgadino mano automobili ,as ju:) ir dar vienam ju draugeliui irgi trinktelejau i nosi kai mane bande pagaut ,bet nepagavo:)per daug toli viskas nuejo ,jau jie nezino kaip man kersyt,kvieciasi pagalbon forsus 2x3 kubaturos ir tt...gerai kad ten negyvenu tik uzsuku kai papuola
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Su kokiomis problemomis susiduria jaunuolis?